Kötü ya da yetersiz mi? Kızlar böyle biri hakkında ne düşünürsünüz? Gözünüzde bir eksi yer mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla sinema izleme onlar gerçeği yansıtmıyor
23 Yorumla
Soran+1 yılYabancıların amatör çektiklerine bakıyorum inanılmaz geliyor onları görünce de bu sefer kıyaslama yapıyorum (prof çekilmiş filmlerin olayını biliyorum ameliyat ilaç vs.)
Cevap sahibi+1 yılYok hepsi montajlı sesten resime vidioya kadar
Soran+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
+1 yılÜlke ortalaması zaten 12-15 cm burası kenya değil dostum sakin ol. Yipman koca boksörü nasıl yendi? Tekniğini geliştir ve bu konuyu dert etme.
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce deneyimim olmadı kızların tepkisinden çekiniyorum beğenmezlerse vs diye bir de libidom çok yüksek ön sevişmede sprun yaşamam ama kız penisi hissetsin istiyorum yani sadece ön sevişme de değil ilişki esnasında da zevk alsın istiyoruö
- +1 yıl
12 cm ve üstü gayet güzel iş görür ona bakarsan ordan çocuk da çıkıyor, dipsiz kuyu.. Kadınlar bizim gibi düz değil daha karmaşıklar, olay sadece gir çık değil, iltifat var, hijyen var, masaj var, nereye nasıl dokunacağını bilmek var.. 3. ve 4. Tura sağ çıkabilen askerin var mı? Mesele bu..
Soran+1 yıl15 cm de zevk alıp hissedip inliyorlar mı bu videolarda çıkan sesler de yapmacık olmayan sesler bu boyutta çıkar mı (çok bilgisizim farkındayım ama deneyim yok 😀)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKötü değil normal bence. çok da *Enis görmüş biri değilim ama.
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Fikrim yine de var diyosun yani p. enis hakkında
Cevap sahibi+1 yılFikrim var, fazla görüşüm yok.
- +1 yıl
Anladım, sohbet edebillirmiyiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajina 11 cm zaten devamı boşluğa gidiyor dayı
13 Yorumla
Soran+1 yılBazı videolarda kadınlar alabiliyor (yabancı normal çekilmişlerden bahsediyorum p*rno değil)
Cevap sahibi+1 yılİşte 11 cmden sonrası rahime gidiyor rahim dediğin yerde öyle vajina gibi dar değil balon gibi geniş böyle boşluk. ilişkide zevki arttıran şey penis kalınlığıdır
- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılYeter ya uzay boşluğuna sokmuyorsan eger
15 Yorumla
Soran+1 yılHiç ilişki yaşamadım bu yüzden kızlar ne gözle bakıyor onu merak ediyorum sadece küçük mü görürler yetersiz mi ondan dolayı sordum
- +1 yıl
Yani bro şunu soleyim sana sadece kafasının girip çıkması dahi kadınları orgasm edebilir ancak onları bir seks objesi olarak gormezsen ve karşındakine de zevk verirsen (ön sevisme vs.) O zaman boyutunun bir önemi kalmaz
Soran+1 yılBen her kız boyutunu önemser sanıyordum özellikle genç olanlar büyük istiypr beğenmez felan sandım
- +1 yıl
Beğenmemek diye bişey yok göz doyurma var
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer bir eşek becermeyeceksen yeterli...
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😀
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. normali 13 cm. Üstü iyi zaten.
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılBu amatör videolar olmasa ben de inanmıyordum ama onlar gerçek sanırım
Yetersiz
13 Yorumla
Soran+1 yılKaç olması gerekir ki
Soran+1 yılYuh ne yaptın? 😀
Bit çok yerli yabancı forumlar da ve bilimsel açıklamalarda çnemli olan bir kaç cm dir (tam hatırlamıyorum) kadınların zevk alması açısından gerisi boşdur demişler
fazla fazla yeter
15 Yorumla
Soran+1 yılHiç iliiki yaşamadığımdan nasıl bir tepki veriyorlar merak ediyorum
Soran+1 yılİlişkide kadınlar hissedebiliyor mu seninki küçükse ve zevk alabiliyorlar mı?
Soran+1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Yeterli kanka
13 Yorumla
Soran+1 yılKızlar sorun yapar mı çok korkuyorum daha önce hiç ilişkim olmadığından tepkilerini de bilmiyoruö
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel paramparça eder beni
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası