Cinsel Yaşam 16 cm cidden küçük mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Geçende biriyle konuşurken bu ne küçücük hiç yapmam daha iyi diyip özgüvenimi kırdı lan cidden ne yaşıyorsunuz Güncellemeler+1 yıl Sorun etmem ben eğlencelisin ama sen de gizlisin sorun olmucaksa 16 cm cidden küçük mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
herseyicinben Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. türkiye ortalamasına göre gayet iyi bu arada neler gördük yani :D 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Kkdkdkdkd mutlu olmalıyım galiba Yorumla Noname22gibi +1 yıl Kız haklı Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl Neler gördün Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. 16 cm normal lan, daha ne istiyormuş bu karı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Atıda al grup yapalım dedi reis
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yok be knk idealdir tr ortalaması 13 falanmış kasma bu kadar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani bende onu düşünüyorum 12 13 öyle bunlar 20yi nerden buluyor Yorumla
Oylesinebiriyimnn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Ah ah ben 13 gördüm 16 ya şükretsin bence 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Türkiye standartları o seviyede zaten. kalınlığı daha önemli. bahsi geçen kadının gözü açmış. ona 30cm desen yine de fazlasını ister 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kanka türkiyr standsrtı 12 13 16 standart mı olur herkes 20 25 mi o zman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 14-16 ortlamasıymış. da çok takılmayın bu konulara birader. seni sevip isteyene sivrisinek saz. istemeyene soba borusu soksan az demişler. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Takma kanka onlar at bulup yaptırsınlar kendilerini 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl harbi ne yaşıyorlar mk 😂 4 39 Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl 16 cidden küçük çünkü :D Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum merak ettim 20 den altıyla yatmadım diyor neden ortalama 12 13 diye sorarlar adama Yorumla Soran +1 yıl @Kayhannnnnn aynen kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aga kucuk degil sacmalama bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kaç kişiyle yatmış seninki de mk ffkslaallp 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bencede değil tamam çok büyük değil okey ama öyle demesi biraz kırıcı oldu ondan sormak istedim sağol Yorumla Soran +1 yıl Benim ki demeyelim de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne diyelim reis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok büyük olmaz ki zaten.. 🤞🏼 Yorumla Soran +1 yıl Onu bende dedim zaten ne dese iyi bi dışardan nerede olduğu fark ediyorum dedi sonra si*ktir demekten başka bişey bulmadım Yorumla Soran +1 yıl Yolluymuş sevgili olmamaştık ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl alla alla 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Şdlşdşdşd ya öyle bir anlık bi şeydi yoldan dönüldü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl skwlslpps nerden ogrendin la 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl belliydi zaten 20 den altiyla yatmam ne skdlsosl zaten herkes 20 alti olsa ki oyledir. herkese vericek o zaman bu nasi is mkk 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yani verdiği cevaplsrdan belliydi bu kadar kısa sürede oraya girmek buluşma kararı almak ama buluşmadık Yorumla Soran +1 yıl 20 olsa iyi 21 dedi aq kızı vericek değil veriyor ya nett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl allahtann bulusmadiniz aga Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen nabion mikmiyorsun sanki mxkslslsl 21 ne harbi mk oyle erkek yoktur bence 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha bende anlmadım sonuçta aynı şeyi yapıcaz ama 21 bilmiyorum yaaa ldldldöcöc eklenti gibi bir şey yapmışlar sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sanirim. d Yorumla Soran +1 yıl Neyse yorumların için teşekkür ederim farklı düşünenler bulmak iyi oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben teşekkür ederim ❤️ kendine iyi bak. emanete de sahip çık edkfldlspap Yorumla Soran +1 yıl Skksksksks asıl sen dikkat et kendine emanet her zaman sağlam da ikimizide düşündüğün için minnetarız Yorumla Soran +1 yıl Demeden geçemicem enerjin çok iyi güle Yorumla Soran +1 yıl Güle güle demek istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dkrkckdleoso ederiim ✨ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seninde bea Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur farketmez Yorumla Soran +1 yıl Cn55829 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam da burdan dedin 😂 gizlisin ya hani sorun olmaz mi Yorumla Soran +1 yıl Benlik sorun olmaz eğlencelisin konuşuruz ama sen sorun edersen bilemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sorun olmaz da isim nerden aratilio 😂 Yorumla Soran +1 yıl O yok galiba bende bulamadım fake sosyal hesap var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok da sey vardi ya bana attilar birkaç hesap. nasil bulcaz Yorumla Soran +1 yıl Gördün mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oo akla bak edkkwls bende dicektm soru at gorurum die neyse bakimm bi Yorumla Soran +1 yıl Sizce aşk nedir ne alma gelir yaz bulursun aramaya Yorumla Soran +1 yıl Kızım harbi hastasın sen asıl sen s g akşama kadar milletim şeyini yalıyorsun gelmiş bana laf yapıyor Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Değil 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim özgüvenimi kırdı o akşam ya Yorumla Luna44 +1 yıl inikken gorduyse Yorumla Soran +1 yıl Bundan zevk alınmaz gibi Yorumla Soran +1 yıl Yok normaldi ama 16ya kısa dedi işte 21 idealmiş Yorumla Luna44 +1 yıl 21 cm olan varsa yalan soyluyodur kiza zevk verememissindir o yuzden laf etmistit Yorumla Soran +1 yıl Birlikte olmadık sorun orada konuşuyorduk o zaman dedi sonra soğuduk kestik konuşmayı Yorumla Soran +1 yıl Yani demek istediğim bu sanki evliya nerden biliyorsun alamıcağını dediğim de onla tatmin oluyorum dedi bende soğudum Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Büyük 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bi erkek böyle cevap verdiyse dürsttür Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Kral ideal yani Yorumla
marcelostein Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. kaç cm ki? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Xddd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
türkiye ortalamasına göre gayet iyi bu arada neler gördük yani :D
Kkdkdkdkd mutlu olmalıyım galiba
Kız haklı
Neler gördün
16 cm normal lan, daha ne istiyormuş bu karı?
Atıda al grup yapalım dedi reis
Yok be knk idealdir tr ortalaması 13 falanmış kasma bu kadar
Yani bende onu düşünüyorum 12 13 öyle bunlar 20yi nerden buluyor
Ah ah ben 13 gördüm
16 ya şükretsin bence 😂
Türkiye standartları o seviyede zaten. kalınlığı daha önemli. bahsi geçen kadının gözü açmış. ona 30cm desen yine de fazlasını ister
Kanka türkiyr standsrtı 12 13 16 standart mı olur herkes 20 25 mi o zman
14-16 ortlamasıymış. da çok takılmayın bu konulara birader. seni sevip isteyene sivrisinek saz. istemeyene soba borusu soksan az demişler.
Takma kanka onlar at bulup yaptırsınlar kendilerini
Dimi
harbi ne yaşıyorlar mk 😂
16 cidden küçük çünkü :D
Bilmiyorum merak ettim 20 den altıyla yatmadım diyor neden ortalama 12 13 diye sorarlar adama
@Kayhannnnnn aynen kanka
aga kucuk degil sacmalama bence
kaç kişiyle yatmış seninki de mk ffkslaallp 😂
Bencede değil tamam çok büyük değil okey ama öyle demesi biraz kırıcı oldu ondan sormak istedim sağol
Benim ki demeyelim de
ne diyelim reis
çok büyük olmaz ki zaten.. 🤞🏼
Onu bende dedim zaten ne dese iyi bi dışardan nerede olduğu fark ediyorum dedi sonra si*ktir demekten başka bişey bulmadım
Yolluymuş sevgili olmamaştık ☺️
alla alla 😂😂
Şdlşdşdşd ya öyle bir anlık bi şeydi yoldan dönüldü
skwlslpps nerden ogrendin la 😂
belliydi zaten 20 den altiyla yatmam ne skdlsosl zaten herkes 20 alti olsa ki oyledir. herkese vericek o zaman bu nasi is mkk 😂
Yani verdiği cevaplsrdan belliydi bu kadar kısa sürede oraya girmek buluşma kararı almak ama buluşmadık
20 olsa iyi 21 dedi aq kızı vericek değil veriyor ya nett
allahtann bulusmadiniz aga
sen nabion mikmiyorsun sanki mxkslslsl 21 ne harbi mk oyle erkek yoktur bence 😂
Hahaha bende anlmadım sonuçta aynı şeyi yapıcaz ama 21 bilmiyorum yaaa ldldldöcöc eklenti gibi bir şey yapmışlar sanırım
sanirim. d
Neyse yorumların için teşekkür ederim farklı düşünenler bulmak iyi oldu
ben teşekkür ederim ❤️ kendine iyi bak. emanete de sahip çık edkfldlspap
Skksksksks asıl sen dikkat et kendine emanet her zaman sağlam da ikimizide düşündüğün için minnetarız
Demeden geçemicem enerjin çok iyi güle
Güle güle demek istedim
dkrkckdleoso ederiim ✨
seninde bea
olur farketmez
Cn55829
tamam da burdan dedin 😂 gizlisin ya hani sorun olmaz mi
Benlik sorun olmaz eğlencelisin konuşuruz ama sen sorun edersen bilemem
sorun olmaz da isim nerden aratilio 😂
O yok galiba bende bulamadım fake sosyal hesap var mı
yok da sey vardi ya bana attilar birkaç hesap. nasil bulcaz
Gördün mü
oo akla bak edkkwls bende dicektm soru at gorurum die neyse bakimm bi
Sizce aşk nedir ne alma gelir yaz bulursun aramaya
Kızım harbi hastasın sen asıl sen s g akşama kadar milletim şeyini yalıyorsun gelmiş bana laf yapıyor
Değil
Ne biliyim özgüvenimi kırdı o akşam ya
inikken gorduyse
Bundan zevk alınmaz gibi
Yok normaldi ama 16ya kısa dedi işte 21 idealmiş
21 cm olan varsa yalan soyluyodur kiza zevk verememissindir o yuzden laf etmistit
Birlikte olmadık sorun orada konuşuyorduk o zaman dedi sonra soğuduk kestik konuşmayı
Yani demek istediğim bu sanki evliya nerden biliyorsun alamıcağını dediğim de onla tatmin oluyorum dedi bende soğudum
Büyük
Bi erkek böyle cevap verdiyse dürsttür
Kral ideal yani
kaç cm ki?
Xddd
Dürüst konuşalim tr de %90 nı 12 cm
21 görmüştür benimki gibi
İyi bence