neredeyse 1 yıldır evliyiz ancak utanıyorum sebebini bende bilmiyorum sizce bu durum gecer mi geçerse nasıl geçer?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılEşinizle sevişirken utanma hissi yaşamak oldukça yaygın bir durumdur ve birçok insan bu duyguyu deneyimler. Ancak, bu durumla başa çıkmak için bazı adımlar atabilirsiniz:
Kendinizi Kabul Edin: Cinsellik doğal bir insan ihtiyacıdır ve utanç duymak normaldir. Kendinizi kınamayın veya suçlamayın. Utanç duyduğunuz için kendinizi kötü hissetmek, durumu daha da kötüleştirebilir.
Açık ve Dürüst İletişim: Eşinizle utanma hissinizi paylaşın. Açık ve dürüst iletişim, ilişkinizi güçlendirebilir ve partnerinizin desteğini almanıza yardımcı olabilir. Eşinizle duygularınızı ve endişelerinizi konuşarak, birlikte bu durumla başa çıkabilirsiniz.
Kendinize Güvenin: Kendinize güvenmek, utanç duygularını azaltmaya yardımcı olabilir. Kendinizi ve vücudunuzu sevmeye çalışın. Kendinizi güzel ve değerli hissetmek, cinsel ilişkinizden daha fazla zevk almanıza yardımcı olabilir.
Olumlu Düşünceler Geliştirin: Kendinizi eleştirel düşüncelerden koruyun ve olumlu düşünceler geliştirin. Cinsel ilişkinizin keyifli ve tatmin edici olduğunu düşünmeye odaklanın. Kendinizi suçlamak veya yargılamak yerine, cinselliği bir deneyim olarak görmeye çalışın.
Rahatlama Teknikleri Uygulayın: Cinsel aktivite öncesinde rahatlama teknikleri uygulayarak stresi azaltabilirsiniz. Derin nefes almak, meditasyon yapmak veya gevşeme egzersizleri yapmak, bedeninizi ve zihninizi rahatlatmanıza yardımcı olabilir.
Profesyonel Yardım Alın: Eğer utanma hissiniz yoğunsa ve başa çıkamıyorsanız, bir terapist veya danışmanla konuşmayı düşünebilirsiniz. Bir uzman, size duygusal destek sağlayabilir ve utanma duygularıyla nasıl başa çıkacağınız konusunda size rehberlik edebilir.
Unutmayın ki, cinsellik kişisel bir deneyimdir ve herkesin kendine özgü duyguları vardır. Utanma hissi yaşamak normaldir, ancak bu duyguyu yönetmek için adımlar atabilirsiniz. Kendinize ve partnerinize karşı nazik olun ve birlikte sağlıklı ve tatmin edici bir cinsel ilişki geliştirmek için çalışın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay be millet orada burada tanıştığı insanla düşüp kalkıyor zerre utanmıyor siz eşinizden bile utanıyorsunuz. Helal olsun size eşiniz şanslı bir insan. Bu durumu eşinizle paylaşın çözüm arayın. Hiç olmadı bir psikologdan destek alın derim. Aşılır bunlar küçük sorunlar diye düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnun yanında daha fazla çıplak kalmayı dene. Senin en doğal halini gördükçe samimiyetiniz artar
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
- +1 yıl
Atıyorum gece koltukta otururken çıkart kıyafetlerini, beraber duşa girin, yani utancını kırmak için durduk yere soyun
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Geçer ama Bunu senden başkası geçiremez
Eşine karşı utanmaman gerektiğini kendine alıştırmalısın o senin için yabancı biri değil00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu seviyorsan gerisi önemli değil. Utanma duygusu iyi bir şey, yeterki onu sev tiksinme ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılsevmek yetmez çok seviyorum zaten, tiksinmiyorum da ondan. ama ne bilm sevişmeye başladığımız anda bile beni bi titreme alıyor. eşimde rahat ol falan diyor ama aşamadım bi türlü bu anı.
Cevap sahibi+1 yılZaman lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıleşimle cinsel konularda konuşmaya aşla zamanla yeneceksin..
00 Yorumla
+1 yılTam istediğim kadın türü. Utangaç aşırı tahrik edici. Harikasın bebek sorun değil böyle devam et
00 Yorumla
+1 yıl1 yıl olmuş sen vücudunu beğenmiyorsun belki de kendinle ilgili bir porblem olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendini rahat hissetmen gerek yoksa zor bu durumdan kirtulursun
00 Yorumla
+1 yılÇocukluktan beri seksi öcüleştirince ne olacak ki?
00 YorumlaNeden utaniyorsun ki sal kendini rahat birak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşin bir senedir bunu farkedip çözmeye uğraşmadıysa biraz da onun suçu var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada gizli olarak sorsan da utanmıyor musun? Aklına gelecek başka düşünceler olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılnormalde utanmıyorum ztn esimden utanıyorum sıkıntı orada.
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhtemelen özgüven problemin var vücudunu mu beğenmiyorsun
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_2024_ Asıl sana hayır özgüven problemi olanlarda da utanma çok görülen bir durum
+1 yılAbi kocan yani yapış dudaklarına sevişin sabaha kadar doya doya neden utanıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyosun ama ne bilm beni bi titreme alıyo ya bende anlamadım
- +1 yıl
Titreme her insanda olur ama kendini sal ona bırak yanlış anlamada istersen özelden yaz sana daha net anlatım burdan dersem boş yazan olur yinede sen bilirisn tabiki
Cinsel Yaşam konusunda 735 cevap paylaştı. Yaaa ne guzel masum masumm yaaa
00 Yorumla
+1 yılbence evlisin 1 yıl olmuş utanman çok saçma
00 Yorumla
+1 yıl1 yıldır daha geçmemiş se zor volla ☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saçmalama o senin kocan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel kızarıyor mu yanakların
00 Yorumla
+1 yılUtanmaman gerek
21 Yorumla- +1 yıl
Çok yardımcı olacak bi cümle 😃
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Verimli olmuyor mu
00 YorumlaGeçse iyi olur
00 Yorumla
+1 yılUzunca anlatmak isterim
00 Yorumla
+1 yılNe var utanacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılçok olmuş aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeni açmış iki fidan
02 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄 ne demek istiyorsun
Cevap sahibi+1 yıliçimden geçti
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyafetli mi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuna kadar seks yap gazi kokle gecer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız sen ciddmsn :))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstünüz açık mi sevisiyonuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Utanma rahat ol
00 Yorumla
+1 yılNe var utanacak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri