Normalde utangac biri değilim ama o an bilmiyorum fiziğim de kötü değil ama ışık loş olunca daha rahatım ne yapmalıyım? o utanmami tatli buluyo ama ben sevmıyorum ve kendimi cok kasıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu konuda sizin tarzınıza en uygun olan şey, durumu rahatlatmak ve iki tarafın da rahat hissetmesini sağlamak olacaktır.
Sevgilinizle konuşarak onunla paylaşın ne hissettiğinizi ve size nelerin rahatlatıcı gelip gelmeyeceğini sorun.
Örneğin, eğer sizi rahatlatacak bir şey olursa, ona bazı şeylerin sizi ve onu rahatlatıcı olacağını söyleyebilirsiniz.
Eğer sizi rahatsız eden bir şey olursa, önce onu rahatlatan şeye dönebilirsiniz. Bu, her iki tarafın da sevişme sırasında rahat hissetmesini sağlayacaktır.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
gayet normal bir durum yavaş yavaş alışırsın hatta biraz üstüne gitmeye çalış sen daha fazla aktif ol ilişki sırasında bu şekilde yenebilirsin belki ama stres yapma normal bir şey ☺️
90 Yorumla
- +1 yıl
Partnerin ile ilişki sırasında sürekli konuş bedenini rahat bırak ve olumsuz düşünceleri bir kenara bırak çok keyif alabileceğiniz bir alan olarak düşünmek üzerinizdeki stresi azaltarak utangaçlık hissini de yok etmede yardımcı olacaktır. Veya Ilık suyla duş al
30 Yorumla
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Cinsellik yaşıyorsun vay anasını. Benim sevgilim olsa bende herhangi bir şey istemeye çekinirdim ve yapamazdım. Onunla cinsellik yaşamaya nasıl izin veriyorsun? Nasıl istiyorsun?
19 Yorumla- Soran+1 yıl
Öpüşürken devamı geldi izin verdim ama utanıyorum o an kızarıyorum falan
- Cevap sahibi+1 yıl
Nasıl devamı geldi? Ne yaptı mesela?
- Soran+1 yıl
kucagina aldi öyle opustuk ve surtunmeye basladim
- Cevap sahibi+1 yıl
Yani sen başlattın biraz. Onun organı hareketli miydi bu yüzden mi etkilendin? Bu konulara anlam veremediğim için soruyorum yanlış anlama.
- Soran+1 yıl
evet öyle, sıkıntı degil
- Soran+1 yıl
zaten seks yapmadik hic sevisiyoruz sadece ben istemedigim icin duruyo
- Cevap sahibi+1 yıl
Peki sürtünme dışında ne var başka?
- Soran+1 yıl
oral
- Cevap sahibi+1 yıl
Karşılıklı mı? Göğüslerine falan da mı izin verdin? Nasıl ilerledi kendisi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
63Cevap
- 1 yıl
İlk önce kendi vücudunu tanıyarak işe başlayabilirsin, genellikle kadınlar büyütülürken cinsellik ayıp, namus, aman sakın oraya bakma, bisiklete binme şunu yapma bunu yapma derken bastırılmış duygular ve toplumsal baskı nedeniyle cinselliği "ayıp, kötü, kötü kadın aktivitesi" olarak kodluyoruz. halbuki durum hiçte öyle değil.
Benim önerim bu konuda okuyarak bilgilenmen ve kendi vucudunu keşfetmen!
Ya da en basitinden bir aynanın karşısında kendine, vucuduna, genitaline bakarak işe başlaman. konuyla ilgili bir çok blog yazısı paylaşıyorum , bu konuyla ilgili okudukça ve eyleme geçtikçe utancın git gide azalacaktır.
Kadın cinselliği temelleri00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. zaten sevişiyosunuz olan oluor utanmak biraz özgüven eksikliğ neticede sevgilisiniz. flört falan olsan neyse de. her defasında utanıyomuşsun o biraz özgüvensizlik bence
60 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Vajina renginden şeklinden ötürü falan mı utanıyorsun eyer rengi koyuysa dert etme kadınların geneli öyle zaten hassas, kapalı, havasız ve sürekli nemli bir bölge olduğundan dolayı öyle oluyor zamanla. Ağdayla temizlenmen yeterli jilet pütürlü bir his oluşturuyor tüy kökleri filan deri altında kötü görünüyor herhangi bir hastalık da yoksa kötü kokmuyorsa utancak birsey yok vücudunla barışık ol seni seven her halinle sever erkekler de çok mükkemmel ve kusursuz deyil sonucta.
20 Yorumla - +1 yıl
Bence geçer o utanma bende hiç olmamıştı kişiden kişiye değişen bişey
80 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Ar damarı çatladığı zaman… İşte o zaman hiç bir şeyden utanmaz hale geliyor insan ( lafın gelişi insan dedim üzerine alınma )
50 Yorumlailişki öncesi yeterince sosyalleşmediyseniz utanıyor olabilirsin , sana duygusal yaklaşması lazım , konuşmalarınız sevgi dolu sözcükler içermeli ve kendini çekici hissedeceğin kıyafetler almalı , bakımlar yapmalısın
11 Yorumla- +1 yıl
Utanmanda problem yok aslında, zamanla alisabilirsin, ancak kendini kasman seni seksten bile sogutabilir
27 Yorumla- Soran+1 yıl
bilmem seks yapmadık hiç sevişiyoruz sadece
- +1 yıl
Sevişirken bile, rahatsız olacak kadar kasiyorsan kendiniz söz konusu seks olsa daha da zorlanirsin muhtemelen
- Soran+1 yıl
bilmiyorum ya kontrol onda zaten ben dediğini yapıyorum sadece
- +1 yıl
Nasıl yani, senin isteklerin yokmu
- Soran+1 yıl
var tabi söylüyorum kabul ediyo
- +1 yıl
Söyleyebiliyorsan, o kadar da utanmıyorsun demektir aslında
- Soran+1 yıl
o söylememi istiyo isteğim var mı yok mu soruyo ondan diyorum onun dışında cidden utanıyorum yanaklarım kızarıyo
- +1 yıl
Kuaföre git ağda yaptır cinsel bölgeye, jinekolaga muayene ol, başka biriyle seviş, bir bayanla seviş vs bu tarz şeyleri yaptıköa geçer mutlaka. Hele grup yaparsam jet hızıyla geçer.
10 Yorumla Zamanla alışırsın canım ama biraz kendine güvenmeye çalış gerisi çabucak hallolur
51 Yorumla- +1 yıl
Bu normal zamanla aşarsın yardım iste
Sevdiğinden30 Yorumla Üstüne üstüne git zıpla kovboyu ol cildirt ben bayiliyorum libidosu yüksek kizlara
30 YorumlaSende ki garip bir şeymiş. Zaten sevişiyorsun bu aşamadan sonra utanmak mı kalır. Tüm benliğinle çıplaksın erkeğin karşısında olay oluyor :D
10 Yorumla- +1 yıl
Bence kendini değil karşıyı çıplak göre göre gececek ilk zamanlar benimde ödüm patlıyodu. Bayılacak gibi oluyodum
10 Yorumla - +1 yıl
Rahatlatmak sevgilinin isi on sevismede sizi kendinizden geçirmesini bilmeli ki rahat hissedin
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Benim sorunum da kudurmuş da olsam ses çıkarmamak, azcik inlesem çığlık atsam o da gaza gelseee yok anam anca titriyorum 3310 gibi 🤣🤣 adamin kucagina çıkmak desen var, aZdırmak, emmek hersey var.. ama sesim yoook 😂
00 Yorumla - 1 yıl
çok basit o sırada kendine terkin vermen lazım kendini slaman lazım bir de bir kere yapsan tamamdır artık özgürsün
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayna başında çok vakit geçirmelisin. Vücudunu izleyip güzelliklerini keşfetmelisin. İşe yarayacaktır.
00 Yorumlabende kendimi beğenmiyorum o yüzdende yapabileceğimi düşünmüyorum belkide sendede böyle bir şey mevcut olabilir , sen kendini beğen
01 Yorumla- +1 yıl
kendini kasma serbest bırak gevşe loş olsun ışık istiyorsan da ona bırak kendini gerisi gelir emin ol
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ben sadece domalinca senin gibi hissediyorum
43 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
@Guesstt guzel tabide doggy de utaniyorum biraz
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Biz opusmede kaldik ki opusurken bile utamiyorum
43 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
@Haki02 👍👍
Loş ışıklı yere girdin utanmadın oraya kadar özel kafeste gelmedin cilveleşerek geldin utanmadın da iş icraata geldi uyyyy gız tokanma bene utanirem 😂
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
bence kendinde sevmediğin şeyler var psikolojik olarak seni etkiliyo onları düzeltmeye çalış seni rahatlatıcak dereceye getirmeye çalış sonra gerisi gelir zaten
00 Yorumla İlginç bir durum. Belki daha alışamadın sevgiline.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı. Kapat gözlerini Hayalini gerçek olarak yaşa.
00 Yorumla- +1 yıl
Sevişe sevişe azalacak zamanla o utanç yerini monotonluga bırakacak
Açtın. Soktu, bitti, sonra o sağ sen selamet10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Aranızda cinsel çekim yok o zaman gerçekten etkilenince böylr bir şey hissetmezsin yoksa o an o şehvetle başka bir şey hissetmez veya dğşünmezsin
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Valla ilk deneyimi mı 45 yaşında biriyle yaptım benim yaş 20 ilk başta bende utandım kafandan atıp utanmayı aldığın zevke bakacan
03 Yorumla- +1 yıl
nasıl yaptın? YOK ARTIK
- Cevap sahibi+1 yıl
Genç sevmiyorum çünkü cinsel ilişkide ne yapacağını pek bilmez olgun ne yapacağını iyi bilir şöyle oldu yanında film açmıştım eşi biraz uzaktaydı ona çağırdı ilk başta kaçıyordu ben elimi portakala atınca saldı kendini kimseye demicen falan diye üsteledi kaç kere hala devamlı yapıyoruz en azından şikayet olsa bir şey olmaz
- Cevap sahibi+1 yıl
Aynen benim kararım gidipte aşklara meşklere atsam kendimi üzülüyorum aldatıyorlar bende bu durumda değiştim
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Git evlen elalemle yaticana evlenin o zamanla geçer utanç sorun değil ki
43 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Geçici onutanc
- Cevap sahibi+1 yıl
Otanmak*
- Cevap sahibi+1 yıl
Ya bak utanmak kotu değil alışırsın
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ben de utanıyorum. Sesimi bile çıkaramıyorum
12 Yorumla- 1 yıl
O kadarda değil ya
- 1 yıl
Seni açmak lazım direk gün ısığında sevismek lazim 😊
10 Yorumla Zaten otomatik olarak cekime kapiliyosun kasma birak et ete deysin cok kasilirsan 69 pozisyonunda ayna karsina gec birak kendini aynadan seyret
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Boşalma anında yüzünü veya tepkilerini görmesinden mi utanıyosun
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ahahhahahaha eminim öyledir derya anca cinsel yaşam konusunda uzman olursun :)
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ben dede var bu durum offf ve artık baydı yanı sureklı böyle yım
54 Yorumla- Soran+1 yıl
Of cok kötü degil mi cok utanıyorum o an
- Cevap sahibi+1 yıl
Ay bende bıde gunduz sevişiyoruz genel de ya ıllakı sıkar erkegııı bncee
- Soran+1 yıl
gece daha güzel karanlkk bari hahahhq
Onun kardeşim * girdiğini düşün gözünü kapat ve amcigina odaklan sonra erkeğinin dudağına yapış ve hunharca öpüş düşünmeye fırsat verme hep aktif ol.
00 Yorumla- +1 yıl
Yatakta uttangaç hatun iyidir bence tam gaz devam
10 Yorumla - +1 yıl
Utangaçlıktan sestemi çıkartmıyon? Ah uh falan 😂😁
00 Yorumla - +1 yıl
Utanacak bir şey yok bence
30 Yorumla - +1 yıl
Utanan kızlar sevişmesin
017 Yorumla- Soran+1 yıl
Allah allah işine bak
- +1 yıl
Olay orya gelene kadar utanmiyon sevişirken mi utaniyon. Sevisme o zaman
- Soran+1 yıl
Sana mi sorcam lan
- +1 yıl
Sormuşsun işte burada herkese tek bana olsa iyi aleni sormuşsun millete neyse senin seks hayatından utanmandan kör mü gozun utanma sanki yanlışlıkla soyunup sevişiyor
- Soran+1 yıl
bos konusm sana batan ne?
- Soran+1 yıl
saçma bir soru olsaydı süper soru seçilmezdi ve Bi'Bilen görüş yapmazdı işine bak burada boş bos konuşma
- Soran+1 yıl
kimsenin seks hayatını sorgulamak sana kalmadı
- Soran+1 yıl
benle de düzgün konuş kalbini kırarım sen benim kim olduğumu bilmiyorsun
- +1 yıl
Gizli olunca belli olmuyor ne yazikki kim olduğun ayrıca senle düzgün konuşmayıp naptim senskn düzgün konuşmayan tersleyen ben görüşlerimi yazdım
- Soran+1 yıl
papatya çayı öneririm by
- +1 yıl
Hiç sevmem
- Soran+1 yıl
sinirinizi alir beyfendi😊
- +1 yıl
Sinirli değilim ki iyi de.
- Soran+1 yıl
bilmem burdan bakınca baya gergin gözüktünüz
- +1 yıl
Hiç alakası yok. Gayet sakinim
- Soran+1 yıl
sıkıntı yok o zaman
- +1 yıl
Aynen
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Göz bandı kullanın hem fantezi olur hem sen rahat edersin
04 Yorumla- Soran+1 yıl
nasil gorcek nasil yapilcak
- Cevap sahibi+1 yıl
Dokunarak temas ile daha zevkli olur düşünsene gözleriniz kapalı sonra tüm vücudunda elini gezdirerek aradığı yeri buluyor düşün çok iyi olur
- Soran+1 yıl
hee sonrada askim orasi kulagim diyeyim demi😅
- Cevap sahibi+1 yıl
Olum o kadarda değil kulakla A M ayırabilecek kadar dokunma ve hissetme yeteneğindeki vardır. Kdkdkdkdk ayrıca ben bunu yaptım dudaktan başlayıp tüm vücudu yalayarak a mj buldum ve yaladım kız orgazm seviyesine yaklaştı
Cinsel Yaşam konusunda 28,2b cevap paylaştı. Yaptıkça alışacaksın aradaki duvar kalkacak
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ulan aynı şeyi yaşadım ben de
40 Yorumla alışırsın zamanla tasalanma...
00 Yorumla- +1 yıl
Sevişmeye gelince utanmıyorsun ama
00 Yorumla göz bandı kullan :))
00 Yorumla- +1 yıl
Loş ışık en iyisi
00 Yorumla - +1 yıl
bence üstüne giderek geçer
00 Yorumla - +1 yıl
ortamın ışıgını azalt
00 Yorumla - +1 yıl
Oral yapıyor mu sana
00 Yorumla - +1 yıl
Normal gibi ama bir süre sonra rahatlarsın
00 Yorumla - +1 yıl
Zamanla geçer
00 Yorumla - +1 yıl
Vayyy ciddi mi neden ki
00 Yorumla Haz var mı. ikincisi his onemlidir
00 YorumlaSevişe sevişe normalleşecek.
00 YorumlaHatay Antakyada yaşıyorum en yalnız benim
00 Yorumla- +1 yıl
Zamanla alışırsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen utan o utanmadiktan sonra sorun yok
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Vajinani begeniyor musun peki
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Beğeniyorum temiz hoş kokuyo
- Cevap sahibi+1 yıl
Tam olarak neyden utaniyorsun vajinani gördüğü için mi
- Soran+1 yıl
Evet ciplak oldugum icin
- Cevap sahibi+1 yıl
Birkaç defa ilişkiye girdiginde alisirsin☺️
- 1 yıl
alkollu sevişin çok işe yarar
00 Yorumla - Devamını Gör (25)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba;
bu konuda yapabileceklerin ile ilgili bilgi vermek isterim. Hem bu sayede benzer sorun yaşayan diğer kadınlar içinde aydınlatıcı bir yazı olmuş olacağını düşünüyorum.
En önemlisi önce senin kendi bedenini sevmen ve kabul etmen. Bunun için neler yapabilirsin biliyor musun?
Banyo yapmak için soyunurken aynanın karşısında kendini izleyerek soyun,
Daha sonra banyoya girmeden aynada her uzvuna utanmadan bak ve ne kadar muhteşemsin onu fark et, kendine dokunarak okşamaya başla ve hissettiklerine odaklan keyfini çıkar.
İkinci adım çıplak bir şekilde kendini görmeye alıştıktan sonra ayna karşısında vulvana bakarak mastürbasyon yap...
Yazının devamını kendi profilimde bence olarak paylaşacağım hepinizi beklerim.
ben bu yazdıklarınızı okuyup neden bu kadar etkilendim ve yükseldim onu çözmeye çalışıyorum şu an :)
Mastürbasyon yapmamalı.
Kendine güveni olmayan kendi resmini paylaşarak nasıl diye puanlama bekleyen evrimini tamamlayamamış canlı formu o kadar becerikli bir organın varsa bunu seni aşağılayan kadınlara kullan ki belki işine yarar ne dersin 😁😁 😉😉 @sercandmr
Bakın arkadaşlar anlayamadığınız bu aldığım eğitim sonucu tedavi yöntemidir. Yani tartışmaya açmadım yorumu. Sadece belirttim. Yapmak yapmamak kişinin tercihi. Benimle prim yapmak yerine kendi fikriniz varsa onu belirtin. En azından belki faydanız olur 😉👍
utanma duygunu kaybet diyor kisacasi
@quennnn00 taş gibisin bakma teyze dediğine
@dreamliner61 😂😂
iyide sayın danışman mastürbasyon yapan kadın erkek niye evlenirki?
@deryaalageyik hocam çok haklısınız 👍👋🙋