Normalde utangac biri değilim ama o an bilmiyorum fiziğim de kötü değil ama ışık loş olunca daha rahatım ne yapmalıyım? o utanmami tatli buluyo ama ben sevmıyorum ve kendimi cok kasıyorum
11 gü
Sevgilimle sevişirken çok utanıyorum, nasıl geçecek bu?

Merhaba;
bu konuda yapabileceklerin ile ilgili bilgi vermek isterim. Hem bu sayede benzer sorun yaşayan diğer kadınlar içinde aydınlatıcı bir yazı olmuş olacağını düşünüyorum.
En önemlisi önce senin kendi bedenini sevmen ve kabul etmen. Bunun için neler yapabilirsin biliyor musun?
Banyo yapmak için soyunurken aynanın karşısında kendini izleyerek soyun,
Daha sonra banyoya girmeden aynada her uzvuna utanmadan bak ve ne kadar muhteşemsin onu fark et, kendine dokunarak okşamaya başla ve hissettiklerine odaklan keyfini çıkar.
İkinci adım çıplak bir şekilde kendini görmeye alıştıktan sonra ayna karşısında vulvana bakarak mastürbasyon yap...
Yazının devamını kendi profilimde bence olarak paylaşacağım hepinizi beklerim.
ben bu yazdıklarınızı okuyup neden bu kadar etkilendim ve yükseldim onu çözmeye çalışıyorum şu an :)
Abazasın knk ondan
Sen be b. ksun teyze ondan bahsetsene bi
Anandır teyze abazaaaa dayı 😂
Aynaya bak amip :)
Tipini gören seksten soğur.
Kaybol uzakta oyna abaza seni.
Sen kimsin de bana kanka diyorsun.
Hoşt
Her yoruma da salça olma öperim seni çok pis.
Defol uzakta çocuk parkında oyna teyze
Dayı fabrika ayarlarınla mu oynadılar kör oldum ne yazdıgını okumaktan zorlama kendini tansiyon falan varsa gidersin öbür tarafa 😂milletin yorumuna salca olmayı bırakta evde karınla ilgilen 😂
Senin yapıcagin yorumu skeyim derya
Mastürbasyon yapmamalı.
Kendine güveni olmayan kendi resmini paylaşarak nasıl diye puanlama bekleyen evrimini tamamlayamamış canlı formu o kadar becerikli bir organın varsa bunu seni aşağılayan kadınlara kullan ki belki işine yarar ne dersin 😁😁 😉😉 @sercandmr
Bakın arkadaşlar anlayamadığınız bu aldığım eğitim sonucu tedavi yöntemidir. Yani tartışmaya açmadım yorumu. Sadece belirttim. Yapmak yapmamak kişinin tercihi. Benimle prim yapmak yerine kendi fikriniz varsa onu belirtin. En azından belki faydanız olur 😉👍
Ahahhahahaha eminim öyledir derya anca cinsel yaşam konusunda uzman olursun 🙂
utanma duygunu kaybet diyor kisacasi