Cinsel Yaşam Sevgiliyle ilk sevişme olacak. Utanıyorum, nasıl davranmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 ilk defa olcak utanıyorum nası yapıcam nasıl davranıcam Sevgiliyle ilk sevişme olacak. Utanıyorum, nasıl davranmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl O seni hâlâ sakinleştirememiş mi bu soruyu sorduğuna göre yanlış kişiyle berabersin 1 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Akılına bırak göreceksşn hiç fark etmeyeceksin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl zaten bu bi rahatlama olayı olduğu için rahat olmanız gerekmiyor mu? biraz da spontane olması güzel olacaktır sanırsam.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ya öyle mesela erkeğe ne yapılması gerekir neylerden tahrik olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kıvrak hareketleriniz, konuşmalarınız, dokunuşlarınız etkileyecektir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden utanıyorsun ki sevişince bir süre sonra seni terk edecek. Bencr şimdiden ağla kullanıldım diye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka ben istiyo olamazmıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Utangaç isen yapma utangaçlık üzerinden giderse başkalarıylada isteyen biri olacaksın evlenmeden olmaz de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Rahat ol, yılbaşı akşamı ev arkadaşım sevgilsiiyle neler neler yaptı yan odada: ) 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsıın 0 0 Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Sakin ol o halleder 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl utan bence de sevişme. kaç yılık sevgilin? 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. sakin relax ol 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Rahat ol 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. bak sen :) 0 0 Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. Yapma 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yapma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
O seni hâlâ sakinleştirememiş mi bu soruyu sorduğuna göre yanlış kişiyle berabersin
Akılına bırak göreceksşn hiç fark etmeyeceksin
zaten bu bi rahatlama olayı olduğu için rahat olmanız gerekmiyor mu? biraz da spontane olması güzel olacaktır sanırsam..
ya öyle mesela erkeğe ne yapılması gerekir neylerden tahrik olur
kıvrak hareketleriniz, konuşmalarınız, dokunuşlarınız etkileyecektir
Neden utanıyorsun ki sevişince bir süre sonra seni terk edecek. Bencr şimdiden ağla kullanıldım diye
ne alaka ben istiyo olamazmıyım
Olsun
Utangaç isen yapma utangaçlık üzerinden giderse başkalarıylada isteyen biri olacaksın evlenmeden olmaz de
Rahat ol, yılbaşı akşamı ev arkadaşım sevgilsiiyle neler neler yaptı yan odada: )
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsıın
Nerde olacak ona göre değişebilir
Sakin ol o halleder
utan bence de sevişme. kaç yılık sevgilin?
Rahat ol gerisi gelir
rahat ol bence kasma kendini
Zina yapmayın günah evlenmeyi bekleyin
aç acakalrini verir o o halleder
sakin relax ol
Rahat ol
bak sen :)
Yapma
Yapma
Agzina al