Eğer sağlıklı değilsen vücudun bunu belli etmek için sivilceler çıkarıyor. Sivilcelerin her zaman altta yatan sebepleri var. Yüzeysel olanlarda ergenlikte yağtığım hata gibi şeylerden dolayıdır. Yani, cildimi aşırı kurutan ürünü üst üste kullandım. Yüzüm pul pul dökülmeye başladı. Bıraktım. vücutta yüzümün nemini geri kazandırmak için yağlandı ve sivilceler çıktı. Neyseki kalıcı izler bırakmayacak şekilde o sivilcelerden kurtuldum. Sivilceleri çok dikkate alırım. Onlardan kurtulurken iz kalmaması için ürünleri yavaş yavaş ve 1 sivilce üzerinde deneme yaparak kullanmalıydın. Ama en sonunda başına bu gelmiş. Merak etme senin gibi bir çok kız var. İnstagramda ve bir çok yerde bir sürü kızın bedenini süt gibi tertemiz pürüzsüz görüyorsun ama çoğu kusurlarını filtreliyor. Bazen bende kötü göründüğümden endişe ettiğim oluyor. Çeşitli nedenlerden mesela bende de yırtık gibi görünen belinde beyaz çizgiler var ama bunlar cinsel birliktelikte veya sokakta kimse takmayacak. Atıyorum beli açık bir tişört giydim. Sanmıyorum ki kimse o beyaz çizgilere bakıyor. Vücudunun her bir metrekaresi ile barışmalısın. Eğer barışamıyorsan shiseido gibi çeşitli markalardan beyazlatıcı ürün al ve lekelerine sür. Zamanla renkleri daha dikkat çekmeyecek bir ton olacak. Bu ürünleri düzenli kullanmak önemli. Bir ürüne başladıysan 1 yıl veya ne kadar gerekiyorsa düzenli kullanmanı öneririm zaten ben 1 şişe aldığımda 1 yıl kullanıyorum böyle ürünleri (çok aşırı fazla sürmüyorsan)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilin seni o şekilde kabul etmeli seni gerçekten seviyorsa bunu sorun etmeyecektir klasik ama doğru seven insan sivilce lekesiyle de sever çatlaklaryla da sever hatta kusur sandığınız şeyler ona çok güzel gelecektir takmamaya üstesinden gelmeye çalışın emin olun rahat olun kimse kusursuz değil 😇❤️
10 Yorumla
Sana değer veriyorsa olduğun gibi kabullenecektir zaten ama illa rahatsız oluyorum dersen çok aydınlık bir ortamda olmayın zaten seksi iç çamaşırlar gölgeler bu rahatsız olduğun şeyleri onun gözünde diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılgece yanında kalamayacağım için gündüz birlikte olacağız o yüzden hep aydınlık ortam olacak😔
Sevgili dalmaçyalı kız...
Erkek arkadaşın büyük bir ihtimalle ilk günü sorun etmeyecek ama hevesini aldığı gibi senden uzaklalıcak. Zaten ikiniz de sevişmek için bir araya geliyorsunuz. Yani sen sonrası için endileşen diyicem ama sen de o aklı da göremiyorum.
Bazı canım üyeler de bu yaptığın çok doğruymuş gibi destek verip üstüne lekelerini nasıl kapatacağını söylemiş.
Kılavuzu karga olanın burnu b@ktan çıkmamış
Neyse bu sitedeki üyelerin arsız damarı çatlamış. Burdaki kütü düşünceleri solumak yerine uzaklaşmak hatta hesabı tamamen kapatmak daha iyi olucak22 Yorumla- +1 yıl
👏👏 gerçekten mükemmel bir açıklama olmuş
Nihayet aklı selim biri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişey olmaz seni seven seni sen yapan her şeyinle sever ama bir konuda bişey diyeceğim naçizane olarak. Evet buradaki ahlak bekçilerine laf düşmez kim nasıl isterse yaşar fakat Türk ve Müslüman bir aileden değilsen Müslüman değilim deme bence, az ibadet yapmak ya da hiç yapmamak Müslüman değilim demeyi gerektirmiyor, ismin muhtemelen Türk ismi ve Türksün, ha diyelim Hristiyan ve Musevisin o dinlerde de kurallar yasaklar aynı ama onlar da seni bağlar bir başkasını değil, sadece ben Müslüman değilim demek biraz kolaycılık olmuş gibi, dinle alakam yok desen daha zarif olurmuş. İyi günler.
59 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı ismiyle birlikte KizlarSoruyor diye arama yap Google da belki daha önce yazdığı veya açtığı bir konudan bulursun ama bazılarının profili silinmiş çıkıyor ben de birini aramıştım buldum da ama hesabı artık yoktu ;/
Soran+1 yıldenedim çıkmadı ya of
Cevap sahibi+1 yılBirkaç daha dene ben öyle buldum, nickinden emin misin doğru yazdığına? Olmazsa konu aç ayıp bişey yok
Soran+1 yılnicki papazınpilavı fakat ayrı birleşik veya büyük harf küçük harf bunlar önemli mi yazarken
Soran+1 yılnasıl konu açayım anlamadım
Cevap sahibi+1 yılÖnemli diye biliyorum, ben en azından olduğu gibi yazarak bulmuştum, konu aç dediğim de oluyor ya site içi konular, bazen şu arkadaşım vardı onu arıyorum bilen var mı gibisinden şeyler açıyorlar
Soran+1 yılişte ismini dümdüz yazınca çıkmıyor ss i falan da yok. denerim o zaman konu açmayı
Cevap sahibi+1 yılBirkaç şekilde yazarak aramayı dene öyle konu aç bence
+1 yılMerhabalar,
Öncelikle burada yanlış olan nokta vücudun değil ya da utanmak değil, Dini nikah akdi olmadan resmi nikah olmadan namahrem olan birisiyle cinsel ilişki yaşamak zina sayılır, o ilişkiden meydana gelen çocuk da birey zina olur, dolayısıyla kendinize böyle bir hatayı yapmayın. Evlilik sonrası böyle psikolojik rahatsızlıklar durumu için de psikolojik danışmanlık desteği alabilirsiniz, ama diğer türlü cinsel ilişki bir kadın için büyük bir kayıp demektir.717 Yorumla- +1 yıl
Sadece kadın değil adam için de zina ve ayıp
- +1 yıl
Elbette ama kadınlar daha fazla mağdur oluyor
- +1 yıl
Yapıp yapmamak önemli değil olanı söylüyoruz
- +1 yıl
Ana kız dinsiz çıktı neyse vurdur Ablam sen 😎 ama sonra ağlama terk etti diye
- +1 yıl
Ya bi bitmediniz :) arkadaş günahımı diyemi sormuş.
- +1 yıl
Sana ne sen milletin avukatı mısın O öyle soru soruyorsa Ben de fikrimi beyan ediyorum o günah işlemekte özgürse Ben de fikrimi söylemekte özgürüm
- +1 yıl
Niye kızı sen mi düzeceksin de zoruna gitti hıyar işine baksana
- +1 yıl
Ya bir yürü git ya canın sıkılmış çatacak adam arıyorsun benim yorumuma gelip yorum yapıyorsun boş yapan sensi nasıl
- +1 yıl
Haddini bilmek başkasının yorumuna gelip ahkam kesmek demek değildir sen de haddini bil işine bak
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Aman kardeşim ya kimseyle tartışmak istemiyorum tamam sen de kusura bakma o yüzden engelledim uzamasın diye özür dilerim Ben kendi adıma boş ver ben senden özür dilerim sadece yorum yaptım
- +1 yıl
Ya tamam öf
- +1 yıl
Yorumlara koptum ayol
- +1 yıl
@seraaapppp0 neden 😂
- +1 yıl
Çok komik diyaloglar gibi geldi bana yaa hahaha yani birbirinizi gömerken bu kadar komik olamazsınız 😃😃
- +1 yıl
Vallahi ben bir şey yapmadım adam kendi çattı Ben sadece yorum yaptım 😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim de öyle kendisine söylüyorum izah ediyorum beni kusurlarımla sevmedin mi ben de seni kusurlarınla sevdim rakamların değerli olmadığı renklerin önemli olmadığı maddiyatın önemli olmadığı onemlinolanin bağımızı güçlendirmek birbirimizi en derinliklerimize kadar anlamak keşfetmek dememe rağmen lakin kendisi, benim o çok beğendiğim güzel vücudunda kusur aramaya demicem yaratmaya koyulması üzücü.
Siz kendinizin en iyi formunu bulmak için sevisin utanmayın siz sevisirken bedeninizle ruhunuzla sevisin. Kendinizi yetersiz gördüğünüz şeyler size gülünç gelecek nasilnbiyle düşünebildiği kendim hakkında diye bu sefer kizarsiniz kendinize00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sırtındaki sivilcelerin görünmesini istemiyorsan sırtını kapaticak fakat göğüsleri açık bir atlet veya crop ten rengine yakisicak bişey secebilirsin illa çırıl çıplak olmak gerekmez kolların da varsa herkesin kollarinda ufak tefek şeyler olabilir çok umursama ve gerçekten bu sivilcelerin aknelerin geçmesini istiyorsan cildiyeye gidebilirsin sana krem önericektir. Düzenli kullan ve kurtulmaya çalış çünkü yaş ilerledikçe vücutta iz kaliyor kendine baktığın zaman da daha özgüvenli olursun sadece sevişirken değil yarın öbürgun plaja gittiginde de rahat edersin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılSivilce lekeleri için çözüm veririm lakin, neden vücudunu sevgiline yani bu gün var yarın yok birine göstereceksin ki, ayrıca memelerin ve vücudunun değişik yerlerindeki çatlaklar seni daha Seksi ve çekici gösterir, karşındaki erkek bunu bilirse çok daha kışkırtıcı olur bilmezse senin için hayal kırıklığı , seni hüsrana uğratacak olana değil mutlu edecek olana bırak hazinelerini
12 Yorumla
+1 yılUtanılcak hiç bir şey yok hangimizin vücudu kusursuz güzellikte ki vücut geliştirme sporu yapıyorum uzun yıllar güzel estetik bir vücudum var ama sivilce izi bendede var ve utanmıyorum kimse dalga geçmez hor görmez senin bir gerçeğin bu hiç çekinme utanma sıkılma
10 Yorumla
+1 yılAhlak bekçiliği ile müslüman olma arasında ilişki kurman yanlış ayrıca ve hristiyanin da namuslusu var her dine inanan insanin namuslusu var ama sunu da belirtmek isterim sivilce özgüveni düşürüyor bu gercek ama kafana takma birseyi doktoruna git durumu anlat sana yardımcı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni seviyorsa bu en son takılacağı şey olur.
Çatlak konusu için kadınların hemen hemen hepsinde çatlak var bu normal bir şey. Doğurganlık ile ilgili mesele. Bedenimizin esneyebildiğinş gösteriyor.
Böyle olmasa karın bebeğe göre esneyemezdi.
Benim mesela bacak iç bölgesi yani kasıklarımda hep çatlak var.
Demek istediğim tek değilsin. Medyanın ortaya koyduğu saçma sapan güzellik algısına inanma30 YorumlaKendisini evleneceği adama saklayan kız her zaman kazanır bu hayatta. İki tarafta ilkleri yaşamalı. Kendinizi korumayı öğrenin artık, daldan dala atlayınca en modern siz olmuyorsunuz.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler vücutları kötü olsa bile utanmıyorken kadinlar neden utaniyor bu toplumsal guzellik baskisini bi dusunelim. Kimseye kusursuzluk borcun yok , zaten kimse de kusursuz değildir. Catlagin olabilit, kararma olabilir, sivilce, selulit... olabilir biz insaniz. Erkeklerin de sivilcesi, renk farkliliklari, kötü kokulari, alinmamis killari var. Bunlara takilacak olursak ne erkek ne kadin kimse soyunamazdi ve sevisemezdi.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEe Sevişme Zorunda mısın Sanki Evlenin Öyle Yapın Millet de De Hiç Allah Korkusu Kalmamış Özgürüz Diye kafama göre istediğimi yaparım kafası
1048 Yorumla- +1 yıl
Yeminle ülkeden soğutuyorsunuz. Sanki gidip adam öldürüyor. Kızın cekindiği şeyler var. Buna ramen evlensin öyle yapsın nasıl denir.
- +1 yıl
Sevismek veya sevismemek insanın kendi hür iradesine bağlı bir durum olduğunu düşünüyorum erkekler nasıl deli gibi sevisiyor kadınlar neden sevismek istese ayıp veya günah oluyor veya hor gözle bakılıyor kadın erkek eşitliği nerdeee eyyy güzel ülkeeemmmm
Cevap sahibi+1 yıl@seraaapppp0 Erkekler de Tabiki de Evlenmeden Sevişemez Sevişen Haram İşlemiş olur hem erkek hem kadın için geçerli bu Ayrım olmaksızın Birde Utanmadan Hür İrade diyorsun ateşte de hür irade Dersin Ne biçim sütü bozuklariniz be
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff Soğursan Soğu Senin Gibiler bu cahil Pislik zihniyetde olduğu sürece gerçeği doğruları görmezsiniz Adam öldürmek Daha kötü tabiki de Onunla bunu bir mi tutuyor sun İnsan öldürmek suç suçsuz yere savaş olmadan tüm insanlığı öldürmek Demektir Evet Bal gibi söylüyorum Ben Allah'ın emrini söylüyorum kafamdan değil yüce Allah evlenmeden ilişkiyi haram yasak ediyor buna kafan basıyor mu acaba
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle Bu Paylaştığım Doğru Görüşümü Beğenen Anlayanlara Çok Teşekkür Ederim Beğenmeyenlere Allah sizi bildiği gibi yapsın umarım doğru Yolu Görürsunuz Tabi Gerçekleri Söylemek Batıyor dimi evet yine söylüyorum özgürlük Diye diye Allah'ın o kadar yasağını çiğneyenler var Hiç mi korkmuyor musunuz bence evet neden mi Korkunuz olsa yapmazsinis çünkü Bazı Pislik zihniyetde Cinayetle bir tutar Ulan Diyecen Cinayet tabiki en büyük Haramlardan ama evlenmeden cinsellik de haram siz kimsiniz de bu hakkı kendiniz de buluyor sunuz Ölenlerin aklı başına Geliyor ama çok geç umarım ölmeden gelir akıllar başa çünkü tövbe kapısı o zaman açık
- +1 yıl
- +1 yıl
Ya bir de bana laf atıyor hadi ordan şekerim nerden biliyorsun cehennemin bekçisi sensin galiba
- +1 yıl
@seraaapppp0 gitmiş gelmiş demekki bildiğine göre..
- +1 yıl
Neyin kafasını yaşıyor harbiden
Cevap sahibi+1 yılYav bir kesin Gidin Almayın Başınıza Bela Elime gecirsem hiçbirinizin gozunuzun yaşına bakmam mk canım
- +1 yıl
Hahahahahahaha ayyyy ne korktuk ayol ay şimdi bayılırız korkumuzdan aman allahım yarabbi
Cevap sahibi+1 yılSiz Ne Biliyor sunuz da Boş Boş canım canım konuşuyor sunuz lan @cheekystaff @Seraaapppp0 Neymiş Gitmiş de Biliyor Galiba İt herifler Kuranı Kerimi açın Okuyun orada her şey Zaten Zorla Sövduruyor sunuz kendinize sizin gibilerin kafasına vura vura anlatmaya çalışmak lazım anlamadın mı kafanı betona küt küt hızlı hızlı vurmak lazım ülkenin İçine ettiniz be Nedir bu Özgürlük kafası sizin gibilerin sulalesi kazinacak it oğlu itler
- +1 yıl
Abicim yallah Arabistan’a haydi
Cevap sahibi+1 yıl@seraaappp0 senin mk Tamam mi Hem de Tam İnsan ol önce it oğlu anca özgürlük den bahsediyor sun devleti özgürlüğe sk İslam var islam Allah'ın emirleri var kafanız almıyor mu
Cevap sahibi+1 yılUlan Bi Bitmediniz Be Yine Yallah Arabistan Sözü Bu ne biçim İğrenç Hadsizce yorumdur o zaman sizde yallah sk Avrupaya Türkiye den defolun gidin işiniz burada araplara kurban olun siz tabi belli başı pislikler Kafaları Karıştırmaya Çalışıyor Sizler de inanıyor Arapları Kötü zannediyorsunuz Senin mk Bak Tamam Seni Bi bulsam Aklını başına getircem
Cevap sahibi+1 yılMk Orsps Seni Senin Gibiler Namussuz Kendisini sktrir para için Az bile tecavüz etsinler size
Cevap sahibi+1 yıl@seraaapppp0 erkeklere Kendini Sktr orsp ne ayıp seni sen ne bilirsin Haramı günahı boş konuşuyor sun he
Cevap sahibi+1 yılYallah Arabistana mis siz onların tırnağı Olamaz siniz içlerinde zalim olması bizleri melek etmiyor bi kere Türkler den hiç mi zalim yok kadına tecavüz eden masumları öldüren yok mu Türkiye de var mk var mk sk seni
Cevap sahibi+1 yıl@Lulerten Tabi Yaparsın Her istediğini Hür İradeymis Allah'tan korkun yok çünkü senin Haram işlemeyen akıllı o yüzden işlemez harama jafasi yapıyor insan çünkü sizler hayvandan bile aşağı mahluk sunuz
- +1 yıl
Beyefendi düzgün konuşun lütfen benim ne yaptığım ve ne yapacağım sizi hiç ilgilendirmez
- +1 yıl
haha islamdan imandan bahseden tipsiz gelmiş burada küfürü tecavüzü arşalaya taşıyor :) sen müslüman olsan ne olur Allah korkun olsa ne olur. yerin mekanın zaten belli :) bulsa kafasını betona vuracakmış :) ya ne güldüm.. bide bunları gizli profilden yazıyor :D hava civasınız.. ben senin gibi beyin fukaraları yüzünden gittim zaten bu ülkeden. Arapları seviyor bide.. dünyanın en pis toplumlarından biri.. cükünde yaprak gezen kabileler daha medeni yaşıyor araplardan.. sen madem bu akdar seviyorsun sen neden gitmiyorsun? :)
Cevap sahibi+1 yılBelli Kimin Cahil Olduğu Utanmadan Birde Araplara Laf Atarsınız Onların İslama Ne Kadar bağlı ırk olduğunu Biliyor musun Sanki Bizim Türk Irkın da hiç pislik yok sütten ak kaşığız Şeref yoksunu her ırkta Vardır orada Hakaretli Küfürlü Konuşmam Doğru Değil Ama Canım Sıkkın ken Geliyor sunuz saçma sapan boş konuşuyor sunuz bu yüzden Hala Diretiyor sunuz Allah asıl sizin gibileri cehenneme buyur eder doğru çünkü karşı geliyor sunuz Beğenmiyorsqn kes sesini yorum yapmayin
Cevap sahibi+1 yılLaiklik Laiklik Soktuğumun Sistemi Bunub Yüzünden Allah korkusu Kalmadı ayrıca şunu da hatırlatırım @cheekyataff beyinden yoksun İnsanların maddi yaşamı değil manevi değeri önemlidir Allah insanın kalbine bakar buna kafan basarsa yok modernlik yok laiklik Ölünce Görürsünüz Ebenizi
- +1 yıl
Beyefendi siz bayağı cahil kalmışsınız Arapları savunuyorsunuz araplar neler neler yapıyor kapılı kapılar arkasında haberiniz yok 😂
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff Eğer ki Tecavüzü Savunduğimi düşünüyorsan O Senin Zekan da özür olduğu anlamına Gelir Tecavüzun hiçbir haklı nedeni Yok Tabiki de Ya bi hepiniz defolun gidin mk Beyinsizleri
- +1 yıl
Yaaa beyefendi siz Arabistan’ın sadece dinle imanla ilgilenen bölümüne gidebilirsiniz ama gerçekten bütün Arapları çok iyi görmeniz de bana çok mantıklı gelmedi açıkçası 😃😃
- +1 yıl
Araplar kapalı kapılar ardında neler yaşıyor haberiniz var mı hey yavrum Hey
Cevap sahibi+1 yıl@Lulertan Demeye Devam et sen ölünce Yallah Arabistani görün Ulan Bak tamam Kötüleri elbette ki var ama hepsi mi hepsine Genelleme yapmak nasıl cahil bir kafa Türkler den zalim yok mu soruyorum diğer ırklar sütten çıkmış ak kaşık araplar suçlu öyle mi senin kafanı sk
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ki Çoğunuz Sanırım Müslüman Değilsiniz Öncelikle Dinler nedir bunu söyleyin bir şey demicem
Cevap sahibi+1 yılUmarım sizin gibiler daha fazla Üremez @Lulerten Dünyanin yüz karaları özgürlük özgürlük diye Diye gotunuzu başınızı açarsınız sonra sapığın biri Gelince neden tecavüz etti diye zirlarsin acma sende ite fırsat çıkarma
- +1 yıl
Müslümanız elhamdulillah. Bi söz var beni sadece Allah yargılayabilir diye o sözü odanızın duvarına asmanızı rica ediyor esenlikler diliyorum 😛
Cevap sahibi+1 yılVarya Sizin Gibi orasını burasını açan da Tecavüz edeb Pislikler de soyunuzu kurusun Hadsiz utanmadan konuşuyor Kesin lan hepiniz sesinizi itler
- +1 yıl
Haydaaaa sizene beyefendi isteyen istediği yerini açar kasmayın bu kadar
Cevap sahibi+1 yıl@seraaapppp0 Müslüman mısın Bak Ne güzel inancın var Peki O zaman doğruları söyleyince neden Tepki gösterir sin Ben burds doğruyu söyledim görüşüm de hemen hepiniz sazan gibi yanıtlar veriyor sunuz Zorunuza gidiyorsa yazma zorunda misin doğruyu söylüyorum evet Şimdi tamam insanlar özgürdür ama bazıları cidden suyunu kaçırıyor orasını burasını açanlar evlenmeden cinsel ilişki neler neler birde Allah yargılar diyorsun Basit sanıyor sun herhalde şunu da hatırlatirim bi müslüman nin diğer Müslüman kardeşini uyarması gerekir zorlama yoktur ama doğruyu söylemek gereklidir birde tam müslüman olsan Araplara hakaret etmezsin
- +1 yıl
Aklına sadece tecavüzden dem vurmak geliyor dimi senin zihniyetin yüzünden asıl insanlar İslam'dan kaçıyor her ırkın kötü bireyleri vardır evet bizdeki de sen ve senin gibiler. Şimdi sen Allah Allah desen ne olur böyle bir zihniyette olduktan sonra son olarak çok sevdiğim bir şiirden alıntı yapmak istiyorum.
"Ye kebabı iç şarabı vur karpuz göre
Bu gidişle yaprak girersin cennete"
Cevap sahibi+1 yılBizene diye bir şey yok Bal gibi ilgilendirir Bu Ahlaksızlik Çünkü Gittikçe Çoğalıyor gören doğru zannediyor Geçici Alem için Her haltı Yemeye ne gerek var Allah'a yönelmek çok mu var karışirim çünkü İnsanlar Yoldan çıkıyor çoğunluk çok oldukça
Cevap sahibi+1 yıl@Lulerten Önce Haddini Bil de Konuş Benim Tecavüzu Savunduğum Yok O kadar cümle de tek bunu mu anladın Tecavüz asla hak değildir normal de birine tecavüz etmek cezası idamdir Ama şöyle bir gerçek de var teşhircilik Karşı tarafın nefsini kışkırtıyor sun beb böyle rahat ediyorum diye ondan sonra herif pislik biri haline geliyor Sana dokununca çok mu iyi oluyor sanki olan size Oluyor Değer mi namusdan olmaya
Cevap sahibi+1 yılHepiniz defolun
- +1 yıl
arapların topunun gelmişini geçmişini öpüp sevsinler diyeceğimde.. okadr pislerkii..
herhangibiri dekolte giyiniyor olması evlilik harici ilişki yaşıyor olması başkasının tahrik olmasına ona dokunmaya yeltenmesine sebep oluyorsa ohoo desene müslümanlığın en önemli erdemlerinden olan nefis ten mahrumlar..
ya hocam bi s git lütfen :) tamam iyi güldürdün eğlendirdin. sen bizi güldürdün Allah ta seni güldürsün de çok boza pişirdin ya :) sen daha bu kadar bağlı olduğunu söylediğin dinin hoşgörü pirensibine uymuyorsun. küfür kıyametten ahlak kısmına uymuyorsun. zorlama yok diyorsun elinden gelse döveceksin kafamızı betonlara vuracaksın :D oda ayrı güven özveri ve tecrübe ister ama neyse :D
şimdi sana içini gıcıklayıp duvara tırmanmana sebep olacak şeyler söylemeden önce. ılık ılık yol al bakayım.
+1 yılGit evinde odanda aynanın önünde soyun ve çırılçıplak kal kendine alıcı gözüyle bak ne kadar güzel olduğunu fark edebilirsin. Sonra ben çok güzelim diye kendi gözlerine bakıp 40 kere tekrarla. Bu kompleksten kurtulursun.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle bir çözüm getirebilirsin geçici bir süre için böyle hafif ışıklı çok aydınlık olmayan ama aşırı derecede karanlık olmayan bir odada bir şeyler yapmaya başlayabilirsin her seferinde ışık seviyesini yükselt
01 Yorumla
Soran+1 yılgece yanında kalamam gündüz birlikte olacağız o yüzden ortam hep aydınlık olacak 😔
+1 yılNeden gönderinin altındaki kadınların bazıları erkekleri yok onlara sadece vajina olsun gerisi teferruat gibi kelimeleri kullanıp tüm erkekleri aynı kefeye koyuyor demeki sizin için sadece penis olsun gerekirse mağara adamı olsun yoksa bakımlı temiz kendine bakan biri duygusal karşısındakini önemseyen biri olmasının bir önemi yok ki size denk gelenler bu sadece delik olsun mantığıyla yaklaşmışlar
30 Yorumla
+1 yılUtanacak bir şey yok herkesin vücudunda kusurlar oluyor olmayan kişi çok az öyle reklamlarda filmlerde gördüğümüz gibi pürüzsüz vücutlar gerçek hayatta çok ayrıca çatlak sivilce çok normal şeyler artık toplum bunu normalleştirmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSivilce izlerine kremler etkili gelir. İlk bulduğunu değil iyisini kullanman lazım. Çatlaklar da vücudun doğal dövmeleri. Sen kendi bedenini sevmezsen olmaz. Ben kiloluyum kusurlarım var çekici değilim ama illa biri brni beğenir sever diyorum. Biseksüelim ve bunu 2 cins için de diyorum. Asla kendini sevmemezlik yapma kanka
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTebrikler kanka :)
Denize git güneşte kal hepsi aynı renk olur iki ay belli olmaz
50 YorumlaÖzel bitki sabunları var tavsiye ederim tamamen çatlak ve sivilce izlerini yokediyor bendede vardı doktoruma danışarak aldım bunlar bitkisel kullanımında sorun yaşamazsın kullan dedi fark 2 haftada aşırı derecede iyi oldu
06 Yorumla- +1 yıl
Çatlak izlerini yok etmek? Emin misiniz bende de çatlak var
- +1 yıl
Şöyle diyim kız kardeşim aşırı kilodan hızlı şekilde kilo verdi ve çatlaklar çok vardı doktordan bize verilen tavsiye bu sabundu ben sivilce için kullandım sırtım ve yüzümde pürüzsüz yaptı aynı zamanda kardeşimde çatlakları neredeyse yok etti diyebilirim inan ki 120 TL lik bir ürün bunu nasıl becerdi şaştım kaldım onca ilaç vs tedavi boş demekki
- +1 yıl
Ne sabunuydu bu isim falan var. Mı
Yani gostermeden sevismeye baslamadan önce söyle bir nabzını yokla sevgilinin çünkü benim için kadinin kizin heleki genc bir kız da pürüzsüz bir cilt vücut tercihimdir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılBence kimse mükemmel olamaz ve herkesin defoları vardır. Sevdiğiniz ve sizi sevdiğinden emin olduğunuz biriyse kusurlarınızdan çekinmenize gerek yok demektir.. Keyifli günler..
10 Yorumla Bu durumu sevgiline aç ve konuş muhtemelen kendisi için sorun olmadığını söyleyecektir ve için rahatlatacaktır ama kötü konuşursa da hadi ordan et hak etmiyordur net kurak bu
10 Yorumlabence bunlar bahane rahat hissetmediğin biri olabilir zaman ilerledikçe rahat hissettiğinde veya olaylar kendinden geliştiğinde daha rahat olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGünah, neden sevgilinle sevişiyorsun? Bence vücudundan utanacağına önce Allah'tan utan.
90 Yorumla
+1 yılSeni seven bir erkek gerçekten senin lekelerine mi bakacak ya da seni sevdiğinden emin değil misin emin olana kadar sevişme biraz daha bekle
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. sevişilmez bence sevgiliyken ama bu benim dünyamın kuralı. sen baska bir bireysin. illaki canın cekiyorsa bunu gereklilik görüyorsan seviş. loş ısıkta:D farketmez enişte. yoksa rahat edemezsin
00 Yorumlautanma canim seni seven kisi o sekilde sever utanacak bir sey yok
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevisme günah yazanlar olmuş insanlar diğer memeli türler gibi s*kisen canlılardır sıra siz bir bklara inanıyorsunuz diye neden skismeyelim ya
112 Yorumla- +1 yıl
Beyninin olduğuna dair şüphelerim var, ne kadar terbiyesizsin sen. İnanmıyorsun diye hakaret edemezsin haddini bil
Al Bismillahhh
✊🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿✊🏿
👉🏿👍🏿👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👍🏿👈🏿
👉🏿👉🏾👍🏾👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👍🏾👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👍🏽👇🏼👇🏼👇🏼👍🏽👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👉🏼👍🏼👇🏻👍🏼👈🏼👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👉🏼👉🏻🧠👈🏻👈🏼👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👉🏼👍🏼👆🏻👍🏼👈🏼👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👍🏽👆🏼👆🏼👆🏼👍🏽👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👍🏾👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👍🏾👈🏾👈🏿
👉🏿👍🏿👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👍🏿👈🏿
✊🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿✊🏿Al Bismillahhh
✊🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿✊🏿
👉🏿👍🏿👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👍🏿👈🏿
👉🏿👉🏾👍🏾👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👍🏾👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👍🏽👇🏼👇🏼👇🏼👍🏽👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👉🏼👍🏼👇🏻👍🏼👈🏼👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👉🏼👉🏻🧠👈🏻👈🏼👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👉🏼👍🏼👆🏻👍🏼👈🏼👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👍🏽👆🏼👆🏼👆🏼👍🏽👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👍🏾👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👍🏾👈🏾👈🏿
👉🏿👍🏿👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👍🏿👈🏿
✊🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿✊🏿
Cevap sahibi+1 yılHep de zencilerden gitmişsin hahahhahahahhahhahahahah nau nau
- +1 yıl
Evet böylelikle beyninin olmadığı kanıtlandı ✔️
Diğer renkleri göremeyecek kadar körsün ne yazık
Cevap sahibi+1 yılBeynimin olmadığını kanitlayabilmen için senin de az buçuk bir lokma da olsa beynin olması lazım. Çaya banmasinlar seni o attığın eller dikkat et iyi gidersin şimdi hava da yagmurlu
- +1 yıl
Ya bi git önce adam gibi cümle kurmayı öğren
Ergen ergen konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yılSana mı soracagim a. K mun k l t gi
- +1 yıl
Sana adını sormadım sonda belirtmişsin
Şimdi defol
Cevap sahibi+1 yılSus be biyikli kezban yorumumun altında havlayan sensin s git akoycam simdi
- +1 yıl
Cidden o kadar cahilsin ki😂
Hemen küfre sarılıyorsun insanlığını kaybetmişsin
Kötü geceler dilerim
Yap gitsin. Bir yerden başlaman lazım. Nereye kadar vücudunu saklayacaksın? Leke varsa var. Seven sevişsin. Sevmeyen kendi bilir.
10 Yorumla
+1 yılVajinan ve goguslerinde itici birsey yoksa utanmana gerek yok oral da yapilmayi seviyorsan hic sorun yok
02 Yorumla
Soran+1 yılgöğüslerimde çok seyrek ve ince şekilde kıllar var ben yakından bakınca belli oluyor. sence o rahatsız olur mu
- +1 yıl
ince kildan rahatsiz Olmaz inve kil vajinada da olsa gogusler ve vajina somurulur vakumlanir rahat ol ve akisina birak
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir jartiyer giy süslen vahşi ve haşin davran baştan çıkar ozaman senin çatlaklarını ve sivilcelerini görmeye fırsatı bile olmaz 🤣
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma öyle
Gayet doğal bir kez yaptıktan sonra utanman zamanla geçecektir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaskim seni gerçekten seviyosa onlar ona kusur olarak gelmez benim sevgiliminde vardı sivilce falan ama bana o kadar güzel geliyodu ki seven insana hiçbir şekilde batmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo esnada gözleri dönüyor farketmiyorlari tiplerini vs ama bosaldktan sonra film şeriti gibi gözlerinin önüne geliyor ve hayati sorguluyorlar dıpdırı dı... dırırım...
20 YorumlaUtanmak güzel bir duygu iyi ki var gösterme bebeğim pişman olursun
20 Yorumla
+1 yılmemelerin büyükse bir de poponda ya da vajinanda sivilce yoksa rahat ol
24 Yorumla- +1 yıl
@koray121 sana ne
Soran+1 yılvajinamda yok fakat bikini bölgemde sivilce izlerim var sorun eder mi sence
Soran+1 yılkalçamda daha az bu lekeler küçük sivilce lekeleri
Bunda utanacak durum yok, kadınlar bunu kafaya takıyor ama utanacak bir durum yok, her insanda kusurlar olabilir
00 YorumlaSevgiline anlat durumunu böyle kabul etmiyorsa seni ztn ayrılırsin yani ilerleyemezsiniz zaten seni olduğun gibi kabul ediyor olmasi lazım
01 Yorumla
+1 yılSevişirken bakacağı veya görmek isteyeceği noktalar belli. Takma o kadar sevgilin takmayacaktır.
00 Yorumla
+1 yıluqvas yavas alisirie8n qcik sozlu olmaniz yardimci olur
02 Yorumla
Soran+1 yılhangi konuda açık sözlü olmalıyım
- +1 yıl
ozel konulqr da ama neyse gizls8n sormak sor burdan merwk ettim seni
Cinsel Yaşam konusunda 12,8b cevap paylaştı. Emin ol önemli değil sen performansın iyi olsun yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılilk deneyimim olacak performansımda kötü olacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerak etme erkekler o esnada ne sivilceyi görür ne de kılı tüyü
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@barmen544 artık ne yaparsa
Cevap sahibi+1 yıl@barmen544 bilemem
Soran+1 yılgöğüslerimin üzerinde çok seyrek ve inçe tüyler varı sadece yakından bakınca belli oluyor. sizce sorun eder mi bunu
- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılkeşke erkekler de bu kadar dert etse anca biz ediyoruz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmekten utanmiyon da bundan mi utaniyon
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLos bir yerde yalat kendini bebeğim onunda seninde zevkten bir şey görmez
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIşığı kapat erkekler lekelerine bakmaz onun işi penis vajina yani erkekler igrenç kadın ruhundan anlamaZ
219 Yorumla- +1 yıl
Ya siz sırf tatmin olmak için odunlarla birlikte olduysanız duygusal erkeklerin suçu günahı nedir?
Cevap sahibi+1 yılHepiniz aynısınız ben sadece bir erkegi tanıdım oda esim odundan farkı yok
Cevap sahibi+1 yılÇok şükür çöp degilim ama sinekler buldu beni
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 ben dolasmadım bir yıl boyunca peşimi bırkmadı
Cevap sahibi+1 yılTamam oldu o zaman butun erkekler aynı degldir 👍👍👍
Cevap sahibi+1 yılBence hepiniz aynısınız ben hayatıma giren tek erkek gördüm bana göre işiniz bitince arkanızı dönersiniz
- +1 yıl
İşte demek ki sende arkadaşında dediği gibi çöplüğe sadece sinekler konar sana da sinek konmuş çiçeklere konan arılar bile sana sinek olarak geliyor 😎
Cevap sahibi+1 yılMaalesef ki öyle oldu
- +1 yıl
O yüzden genelleme yapıp kimseye önyargılı davranma benden sana bir dost tavsiyesi 😉
Cevap sahibi+1 yılZaten sinirliyim sinirimi senden çıkarmiyim hepiniz öküzsünüz nokta
- +1 yıl
Sinirli olman bir anlam ifade etmiyor keskin sirke küpüne zarar benden söylemesi bu arada ben öküz olarak görmüyorum kendimi evet odunum ama her ateşle yanmıyorum beni yakabilene yanarım
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman iyi yanmalar bu arada odun veya öküz arada fark yok anlayışsız kadının ruhuna değinemeyen erkek cinsi
- +1 yıl
Ya abla sende nasıl bir yangın varda eniştem söndürememiş sende tüm erkeklere aynı gözle bakıyorsun 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBak öküz olduğun burdan belli demek istediğim sizin aklınız ilişkide bende ki yangın sönmemiş değil ben 9 aylık evliyim üstelik hamileyim eşime verdiğim sevgiyi bulamıyorum ruhun gıdası sevgidir ilgidir ilişki değil sürekli arkadaşlarıyla kahvede oturuyor umarım anlamışsındır ayrıca karşında kadın var insan gibi konuş
- +1 yıl
Peki
+1 yılEvlenince seviş. Erkekler dotunuz yiyorsa once sevdiginiz kizla nikah kiyin da resmi/dini ondan sonra sevişin. Sonra bebek oluyor kadinin başina kaliyor, bakire olmuyor kadin disardan. igrenc igrenc laflar.
21 Yorumla- +1 yıl
Korunursa bebek filan olmaz. Korunmuyorsa da kadının canım.
+1 yılKalkmışın dini imanı olmaz demişler canım şahsen benimki kalkınca gözüm döner 😃
00 YorumlaWay awk yine kötü örnek olabilecek bir soru dah günün sorusu. Bu sitenin awk
00 Yorumla
+1 yılAyna da bi kendine bak bakalım birde doğru iç çamaşırı seçimleri önemli.
00 Yorumla
+1 yılBak hele demek kendini sunmak istiyon ama utanıyon bak sen
06 Yorumla- +1 yıl
Olamaz mi
- +1 yıl
Soruyu soran ben degilim. Sadece cevap verdim. Istiyosa eger kimseyi ilgilendirmez.
- +1 yıl
Tamam soruyu soran sen değilsen sen niye atıyon seni ilgilendiren konu yok 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Yorumlar cok sacma dusunceme karsıtlar bazilari sinirim bozuldu jdjsjsjs
- +1 yıl
Düşünce karşıysa ne yapalım saçma harflerle Gülen kişi senin keyfine göre iş yapacak değiliz işine gelmiyorsa yazmazsın 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Nereye kaçtın 😂😂😂
+1 yılCinsellik sohbeti yapmayı seviyor musun, bu tarz konular konuşmak ister misin
00 Yorumla
+1 yılBiir şey olmaz göster sevgiline vücudunu sanki onun ki güzel de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
s +1 yılErkeklerin çatlak umrunda değil bu arada, kasma kendini
00 Yorumla
+1 yılfondötenle felan kapatmayı dene gerçi elbise siler.
08 Yorumla- +1 yıl
Fondotenle olacak işmi bu adamın ağzı burnu fondoten olucak 😂
- +1 yıl
Ulan😂😂
- +1 yıl
İğrenc bence daha fazla komik ve rezillik bence yapamayan kendine güvenmeyen kalkışmasın mecbur değil
- +1 yıl
Travma olabilir
- +1 yıl
Cani istiyorsa kizin ne yapsin
Hiç mi yapmasin sivilce izi var diye - +1 yıl
Yapmasın diyen yok kendine güvenmiyorsun böyle şeyleri kafaya takıyorsan cinslk yaşasa neyin tadını anlar ki sürekli hep özgüvensizlik yaşar daha fazla
- +1 yıl
Kendinde sevişme o zmn yazmışın zaten benim yorumuna bunu yazman peki
- +1 yıl
fondoteni yüzüne sıva yapar gibi yapacak hali yok boş konuşmayın bende kullandım gayette kapanıyordu.
Merhaba , seni ona bu şekilde kendini bariz bir şekilde verebiliyorsan o kişide bu şekilde sevsin.
00 YorumlaOrtam ışığını alıştırana kadar bir süre sen belirle 😉
00 YorumlaKaranlıkta ya da battaniye altında yapmaya başlayın zamanla alışırsınız
05 Yorumla- +1 yıl
Bizde öyle yapmıştık😂 ilkte ama benim sadece utandığım için
- +1 yıl
Geçti
+1 yılOnlara fark etmiyor kızım boşuna kasma kendini
91 Yorumla- +1 yıl
Hahahaaaahh 😄😅
Müslüman olmayanlar ahlaksizdir gibi bir sonuç ortaya çıkmış. Ahlak tüm dinlerden bagimsizdir. Hanım kızımız akım demek isterken başka birsey demiş. Sevişmek de ayıp değildir, daha çok hangi şartlarda yapildigina göre değişir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de böyle kaygılarım vardı ama o an insanın gözü bu kusurları görmüyo. Hem erkek arkadaşın dert etmez hem de sen etmezsin o an
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat