+1 yılSanırım utanman hoşuna gidiyor gülmesi ondan ama 1 ay olmuş artık bu acemiliği üzerinden atman gerek. Ya da hem eğlence hem de senin rahat hareket etmen için şöyşe bir şey deneyebilirsin. Sevgilinin gözlerini bağla :) Ve bu şekilde sevişin. Özellikle sen üstündeyken daha da tahrik edici olacaktır. Erkekler seks sırasında utangaç kadın sever ancak kendine olan güvenini de ortaya koyman gerekiyor. Yoksa bir süre sonra bu utanma durumu onu sıkabilir.
Yalnız olduğunda aynanın karşısına geç, kendini incele. Çıplaklığını sen kabul et önce :)20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benim yakında iki yıl olcak hala utanıyorum karanlıkta biraz geçiyo ama aydınlıkta çok utanıyorum mfnskfkd
016 Yorumla- +1 yıl
Şaka 2 yıldır yapıyon utaniyon
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsıın seks yapmadık daha çıplaklıktan utanıyorum sadece
- +1 yıl
2 yıldır sadece sevisiyor musunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsıın evet ama ilerisi de olcak gibi
- +1 yıl
Oral vs oluyo mu
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsıın ben ona yapıyorum
- +1 yıl
O niye yapmıyor.. Özel yazar misin mümkün mu
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsıın yazamam. İstemiyorum bana yapmasını tiksinç geliyo biraz
- +1 yıl
Saçmalama.. onun zevkini alsan bir .. yaşlar kaç
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsıın Ben 19 o 20 ne biliyim ağzına sıvı falan gelse ya da koku gelse rezil olurum gibi hissediyorum
- +1 yıl
Saçmalama birlikte duş alıp çıkın 69 yapın.. o istemiyor mu ki
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsıın valla ona kalsa her şeyi yapar ama ben çekinirim ya yavaş yavaş ilerlemek gerek
- +1 yıl
Sem prki oral da iyi misin mutlu oluyo mu
- +1 yıl
Begeniyo mu oralini
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsıın Oluyo bence hrp istediğine göre
- +1 yıl
Öğrenci misiniz söz
Cok hata ediyorsun zinaya giriyorsunuz cunku nikahiniz yok birde simdiden seks yapiyorsaniz cabuk ayrilirsiniz kabakta basina patlar namus gidet bakirelik gider yarin sevgilin ayrildi giiti ne olur bir dusun bir kiz evlenmeden hazinesini teslim etmemeli cunku erkek istedigini aliyor ve terk ediyor cok gördüm cevrende
22 Yorumla
Soran+1 yılBakirelik pek önemli değil bizim çevrede 🤷🏼♀️
- +1 yıl
Bakirelik onemli degilse iffetdemi onemli degil ben universite yaninda oturuyorum cok kiz agliyor kimi terk etmis kimi cocuk aldiriyor evlenecegim demus gitmis baskasiyla evlenmis kizlara yazik oluyor ya degilse mal onun ister verir ister arkadanyaptirir ister bakirelik gider ben bir realiteden bahsediyorum namus bekciligi filan yapmiyorum
+1 yılUtanman çok normal, ama zamanla aşacağına inanıyorum. Biraz daha zaman geçsin her şey yoluna oturur. Kasma kendini ve zevke odaklan.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Birçok kadın yatakta partnerinden utanır.
Utangaç, etkisiz bir kadın olmak yerine yatağınızın kraliçesi ol. Çünkü erkekler yatakta tam bir kraliçe ile sevişmek ister.00 YorumlaAllah'tan utanmiyorsunuz da kuldan utaniyorsunuz öylemi yazıklar olsun size, sizin gibi dusunene ve size yapın diye akıl verene
20 Yorumla
+1 yılYakında kaşarlasirsin merak etme sen soymaya başlarsin. he sonra sevgilim bilmem nereme bosaldi hamile kalirmiyim diye gelme bak 😁😁
10 YorumlaKeşke geçmese de öyle kalsaydın değerinizi yerle bir etmeyi çok seviyorsunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılDeğerlerle alakası yok ki
Soran+1 yılAma sende yaşamak istersin sevgilin olursa
- +1 yıl
Gerçekten seversen bir gün mutsuz olmasın diye dokunmadan seversin. Şimdi anlaman zor tatlı geliyor biliyorum ama bir gün kullanılıp atılınca aldığın zevkin bedelini ömür boyu içinde ızdırap yaşayacan ya da vicdanını rahatlatmak için o yolun yolcusu. Kendi hayatın tabi de görünen köyde de canın yansın istemedim aklında olsun sadece
Sende utanma bastan yokmuski zaten evlenmedin kisiyi koynuna sokmussub salakca sorular sorma lutfen bunu yapan utanmazin tekidit zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Evlenince geçer şu an normal bence ama bilemedim yani -_-
Bana kalsa böylesi daha tatlı olurdu amma :)00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Zamanla geçecek bir durumdur bu. Utanıp kendini sakladığında cinsellikten zevk alamayacağını da bilmen gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBize mahremiyetini açtın çırılçıplak kaldın utanmadın gayet doğal olan bişey seks yaparken utanıyorum diyorsun iyi madem yorgan altından misyoner devam et açıldıkça istersen denersin bişeyler
00 YorumlaAilenden utanmıyorsun sevgilinle sevismekten yazık valla yeni nesil çok pis
00 YorumlaBunda utanılacak bir şey yok, sevgilinle aranda yeterli bağ oluşmamış olabilir yani sorun aşk ilişkinizde olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaparken utanmıyorsun da çıplak kalınca mı utanıyorsun saçma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilinle sevişmen zaten utanılacak bisey haram yabancı bir erkeğe dokulmaz kocan olsa hadi neyse
00 Yorumla
+1 yılZina utanmiyonda Ciplakken mi utanıyorsun kocan değil bisey değil alt tarafı sevgili
00 Yorumla
+1 yılilerde evleneceğin kişi başkası olursa bu anılardan daha da utancaksın şimdiki utanmanın yanında
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum çünkü ilerideki eşimde bir şeyler yaşamış olucak
- +1 yıl
ya yaşamazsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakında elinde kırbaç adamı kovalar duruma gelirsin
00 YorumlaGeçer geçer az daha sevisin 😂😂
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar yasiyormusunuz ilişkiyi
00 Yorumla
+1 yılO utangaçlık ona daha tatlı geliyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgecer sıkma canini ilkin mi
00 Yorumla İlk defa mı sevişiyosun?
013 Yorumla
Soran+1 yılÜçüncü falan oluyor işte
Soran+1 yılO seviyor öyle
Soran+1 yılİlk ben 20 o 27
Soran+1 yıl1 ay
Soran+1 yılEvet ama böyle gelişti işte olaylar
Gizli Üye(36-45)+1 yılZina yapma bence hoş değil..
15 Yorumla- +1 yıl
Evlisiniz galiba
Cevap sahibi+1 yıl@doğrulukmucesaretmii evet
- +1 yıl
Belli bir döneme kadar evlenemeyen kişiler ihtiyaçlarına ihtiraslarina yenik dusebiliyor
Cevap sahibi+1 yıl@doğrulukmucesaretmii nasıl yani?
- +1 yıl
Seks ihtiyaç insanlar için,, belli bir yaşa kadar farketmiyorlar bu ihtiyaçlarını, ama sonunda açığa çıkıyor bir yerde ve gidermk istiyorlar,, sen kac yıldır evlisin
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yakında soğur senden diyim ayrılır
00 Yorumlabirliktelik yaşanıyor mu
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılO bana yapıyor sürtünüyor falan
Soran+1 yılO dikkat ediyorum diyor r
Soran+1 yılAçıyor çıplak oluyoruz ikimizde
Soran+1 yılO seviyor çıplak görmeyi
Soran+1 yılEvett
Soran+1 yılŞans işte
+1 yılgeleegin anneleri işde :D
014 Yorumla
Soran+1 yılAnne olmakla cinselliğin alakası yok 🤷🏼♀️
- +1 yıl
tabi evlendigindeki admaın yüzüne nasıl bakıcaksan artık
Soran+1 yılAma erkeklerde yapıyor onlara der misin geleceğin babaları işte diye
- +1 yıl
sen erkekmisin
Soran+1 yılDeğilim işte onlar yapsa bir şey olmuyor kadına gelince sorun oluyor ben anlamıyorum
- +1 yıl
ozaman sen takılıcak kızsın :D
Soran+1 yılNeden ki sen sevgilinle yaşamıyor musun
- +1 yıl
sevgilim yokki
Soran+1 yılDemek olmadığı için böyle diyorsun anladım
- +1 yıl
ne alakası var :D
Soran+1 yılBilmiyorum kıskandın gibi geldi çünkü sevgilin olsa sende benim yaşadıklarımı yaşamak istersin yaşayamadığın için böyle konuşuyorsun ön yargılı
- +1 yıl
kızım snn yasın kadar kızlarla seviştigim var ne konusuon
Soran+1 yılBilmiyorum bana öyle geldi 🤷🏼♀️
- +1 yıl
:D ne alakası var kızım sacmalama
Onun yerine başkasıyla sevıserek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakireliğini verecek misin peki ilerde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlıştıkca gecer
00 Yorumla
+1 yılgecer
00 Yorumla
+1 yılyakında kimse tutamaz seni yatakta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkumak bile zevkli yazıları be 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğizina aliyor musun?
06 Yorumla
Soran+1 yılAlamadım denedim bir kaç kere
Cevap sahibi+1 yılSana oral yapiyor mu?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOh çok güzel
- +1 yıl
O sana oral yaparken kötü koku tat falan oluyo mu bide sarkma oluyor diye duydum oluyor mu?
Soran+1 yıl@Albenineyaparsanyap kötü kokmuyormuş bırak ne yaparsa yapsın kafasındayım artık ısrar ediyor çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen genelde cekıngen kendı halınde bırımısın? :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında sana yardımcı ola bilirim ama
00 Yorumla
+1 yılSevişmeyerek 😅
00 Yorumla
+1 yılZamanla geçer...
00 Yorumla
+1 yılZamanla geçecektir
00 Yorumla
+1 yılUtanmalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZamanlaa
00 Yorumla
+1 yılİlişki de oluyo mu
00 Yorumla
+1 yılErken olmuş
00 Yorumlaİlkin mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam