Sonradan yüzüne dahi bakamıyorum. Çok zevk alıyorum, çok seviyorum ama neden böyle oluyor.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimde senin gibiydi sürekli öpüşüp koklaşırdık evlenicez falan derdik sonra ayrıldım bir erkek evleniceğe kadına dokunmaya bile kıyamaz benden söylemesi
129 Yorumla
Soran+1 yılinş öyle olmaz
Cevap sahibi+1 yılmesafe getirmelisin daha ileriye götürme elletme açıksası kısa bir öpücük yeterli
Soran+1 yılfarklı şehirlerdeyiz sürekli görrüşemiyoruz o yüzden istiyor
Cevap sahibi+1 yılşuana kadar ne kadar ileriye gittiniz peki
Soran+1 yılbirlite olmadık ama bir şeyler oldu
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum sürtüşme falan olmuş sana söylüyorum bunları yapma hiçbişeye sahiplenme senin değillermiş gibi davran senin gibi 100lerce kişi gördüm ben o yüzden evlenmeden kolay kolay öpüşme bile çünkü erkek elde ettiğiyle değil elde edemediğiyle evlenmek ister sen bütün ihtimalleri düşün ilerde ayrırsanız neler olur yeni tanıştıgın kişi bunları hak etmeyen biriyse köpekler gibi pişman olursun bunu çok gördüm
Soran+1 yılneye inanacağımı bilmiyorum kafam o kadar karışık ki
Cevap sahibi+1 yılmesela kural elirle artık elleşmek sevişmek yok de ben evlenene kadar bunları yaşamak istemiyorum de bakalım evlenene kadar sabredebilecekmi eger sabredemesse bilki seni kullanmak istiyor benden son bir kez daha uyarı ilerde çok pişman olucağın şeyler yapma gir google kızl yaz direk kızlık zarı dikimi en çok aramalarda çıkıyor senin gibi çok kişi pişman oluyorr
Soran+1 yıldiyorum ama ısrar ediyor ayrılmak da istemiyorum yapamam. evlenmeden olmaz güneh diyorum biliyorum ama senin için ona bile varım diyo ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok
Cevap sahibi+1 yılbu kadar çok ısrar ediyorsa seni sadece sevişmek için kullanıyordur çünkü bu senin hakkın kimseye mahrem yerlerini göstermek zorunda degilsin el sürdürmek zorunda değilsin buna saygı duymalı eğer trip falan atıyorsa bunun için sen isevmiyorudr ama yinede sen bilirsin
Soran+1 yılevet öyle tam olarak sadece trip var eninde sonunda benim olcaksın lafları var hep böyle
Cevap sahibi+1 yılbak ciddi olsa bile evlenmeden elde edince soğur sıradan gelirsin ona
Soran+1 yılÖyle oluyormus. Bu saatten sonra hiçbir erkeğe guvenmem
Cevap sahibi+1 yılgüven ama elleme elletme ozman daha çok aşık olursunuz istedigin her şeyi elde ettikten sonra evlenmenin ne anlamı kalır bide erkegin aklına şu gelir benimle 2günde bunları yapıyorsa başkalarıylada yapar der ama tam tersini düşün benimle öpüşmek istemiyorsa kimseyle yapmaz gibisinden düşünclere gider insan
Soran+1 yılNeyse bundan sonra düşünecek biri yok nasılsa n. p
Cevap sahibi+1 yılneden ayrıldınızmıki
Soran+1 yılEvet kesin konuşunca insanın ne olduğu belli oluyormus. Eğer istediğini alamadı diye ayrılıyorsa yapacak bir şey yoj
Cevap sahibi+1 yılben sana söyledim baştan bidaha böyle bişey yapma
Soran+1 yılEger birileri bir şeyler söylemeaeydi ben kesinlikle aramazdm ve ayrılmazdk ama artık oldu
Cevap sahibi+1 yılbirileri derken bizim yüzümüzdenmi ayrıldınız
Soran+1 yılNeyse bir önemi yok
Cevap sahibi+1 yılbunca yıllık tecrubeme dayanarak söylüyorum pişman olup tekrar barışma olasılığı çok yüksek senin şartlarını kabul edip geri dönicek %80 ihtial veriyorum
Soran+1 yılKendi bilir 2 yıl olmuştu neredeyse
Cevap sahibi+1 yıldemekki 2yıl boyunca kullanmış seni neyse artık allah gönlüne göre versin
Soran+1 yılKullanmış mı. Beni ne yapsın ki farkli şeyler yapabileceği kisiler varken
Cevap sahibi+1 yılbelki yapabilecegi kimse yok erkek isteyince kolay bulamaz
Soran+1 yılHayır var çok fazla. Kişi var ama yapmadı
Cevap sahibi+1 yılnerden biliyosun yapmadıgını belki seni kandırmıştır
Soran+1 yılGüven diye bir şey var. Her ne olursa olsun güvenim sonsuz. Öyle olmasa da her seyi açıkça soylemezdi
bayanlarda olur öyle şeyler normal yani ama işte dikkat et başkalarını öpmesin kereta öpücük bulaşıcıdır.. haydar dümenden öğüt.. alıntıdır yazdığım..
01 Yorumla
Soran+1 yılöpmez başkasını ben varken
+1 yılbence de utanmalısın evlenmeden yaptığın için dicem ama geri kafalı olcam ben dimi:P
11 Yorumla
Soran+1 yılNe ilgisi var. O da senin görüşün
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şu devirde utanma duygun olduğu için 2 rekat şükür namazı kıl bence.
139 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık -_-
Soran+1 yılönemli değil :) hangisine?
Soran+1 yılmerak ettim ama ben ya :(
Soran+1 yılhe evet özendirmek değil özenmem de yapamam onu
Soran+1 yıltabi o da doğru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
böyle bir kız kaldımı bu devirde hayası yırtılmayan
110 Yorumla
Soran+1 yılkalmış demek ki
Soran+1 yılzinayla ikisi çok farklı ama
Soran+1 yılzina mu oluyormuş öpüşmek ilk defa duydum
- +1 yıl
tabi zina ama kocanla öpüşürsen hatta kocanla sen birbirinizi çırılçıplakta görseniz günah olmaz birbirinizin helalisiniz çünkü bizlere cinsel dürtüler verilmiş elbette zevk almak isteriz ama bunu helal çerçevesi içinde yapsan evlensen eşinle elele tutuşsanda cinsel ilişkiye girsende günah olmuyor gel anlaşalım bacım hz yusufu hatırla böyle durumlarda nasıl züleyhada uzak durdu ama sonra onunla evlendi eğer cinsel dürtülerinle başa çıkamıyorsan ya da böyle şeyler yaşamak istiyorsan evlensen fenamı olur yoksa evliliktenmi korkuyorsun
Soran+1 yıldaha 18 yaşındayım ben ne evliliği bu yaşta. ona kalsa hemen evlenicez ama olmaz
Soran+1 yılyok teşekkür ederim
+1 yılutanma duygun varsa o çocuk çok şanslı. şimdiki kızlar kendisi öpüşmek için can atıyor
17 Yorumla
Soran+1 yılama o bundan memnun değil
- +1 yıl
o çocuğa acıdım. sana bukadar diyorum yani benim utangaç sevgilim olucak varyaa ona daha çok aşık olurum evlenirim l*n :D
Soran+1 yılbizde onu düşünüyoruz zaten o yüzden kızıyor :S
- +1 yıl
ileride tam alışma dönemine girince geçer o bak bende utangacım erkek olduğum halde.
Soran+1 yılileride derken?
- +1 yıl
Kerem çok utangaç doğru demi kerem
- +1 yıl
yeah
Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Çünkü yaptığının doğru birşey olmadığını biliyosun ondan
20 Yorumlabunlar güzel utanmalar... Yüz kizartici olaylarin utanmalari daha fena olur
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. istemem koy yan cebime yani, yan cebi biraz daha aç o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle malesef
+1 yılnıe manıta yapmaya utanmıonda opmeyemı utanıon cılgın :D
015 Yorumla
Soran+1 yılonunla ne ilgisi var :(
- +1 yıl
olmazmı manıtayı nıe yapıon op benı yı benı demek ıcın deıl mı :D
Soran+1 yılhayır tabiki de :D
- +1 yıl
sız kızlar cok tehlıkelısınız varya korkulur sızden :D
Soran+1 yılaa neden ya :D
- +1 yıl
valla kızım bız erkekler varya evlıyayız yanınızda ıste gene hersey bızım ustumuze kalıo :D
Soran+1 yılne gibi :P
- +1 yıl
benım kız arkadaslarım utanmazdı ben utanrdım halbıkı nasılsa ısım vermıoz burada ama raat tır kızlar :D
Soran+1 yılkızlar mı rahat :O ben istisnayım o zaman :(
- +1 yıl
sessız atın cıftesı sert olur sende sessız kalmıssın fena bı cıfte vurrusun gun gelır sıkma canını :D
Soran+1 yılahahhah güldürdün :D:D
- +1 yıl
baaak gulerken utanmıon opusmeyemı utanıon zıllı :D
Soran+1 yılevet :D:D
- +1 yıl
valla bu kdın mıletını ben allaha havale edıom :D
Soran+1 yılpeki :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılO bendede var normal iki sevgilim oldu ikincisiyle öpüştüm ve yanındayken bile utanıyordum kıpkırmızı oluyordum ikisindede böyleydi şimdi bir çıkma teklifi alayım onda bile utanıyor kızarıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim ilk sevgilim ama 2 yıl oldu artık hala böyleyim
+1 yılkendini rahat bırak zevk almaya bak... bacaklarını göğüslerini okşamasına izin ver... ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılistiyorum ama yapamıyorum öpüşüyoruz sonra eğiyorum kafamı bakamıyourm yüzüne
- +1 yıl
tam aksine gözlerinin içine bakıcaksın cesaretini topla gözlerinin içine bak harika olacaktır ;)
Soran+1 yılne zaman bakmayı denesiysem kendimi daha çabuk çektim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3-5 kişiyle daha öpüştükten sonra uzman olursun merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yıl3-5 kişi istemiyorum ben.
Cevap sahibi+1 yılşimdi öyle ezbere konuşma, 3-5i geçince hatırlarsın beni
Soran+1 yılgerek yok olmıcak öyle bişe. herkes aynı değil
Cevap sahibi+1 yılhadi bakalım
Zevk almayı bilmiyorsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılböyleyim yapacak bir şey yok
Soran+1 yılsavaşmıyorum utanıyorum
Soran+1 yılanladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen canım ben de boyleyim ya...
10 Yorumla
+1 yılmadem çok utanıyon ne demeye öpüşüyon. Çelişki?
01 Yorumla
Soran+1 yılçelişki: seviyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılöpüşme evlenince öpüşürsün kendini kocana sakla
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten evlenicez
Cevap sahibi+1 yılevlenince yapın o zaman
Soran+1 yılpeki
Evlenince öpüş
110 Yorumla- +1 yıl
Antreman lazım :)))
Soran+1 yılçok var daha ona
Soran+1 yılne antremanı ya @blackrose6134
- +1 yıl
Eğitim şart demek istiyorum :)
Soran+1 yılne kadar zaman lazım bunun için :D @blackrose6134
- +1 yıl
3-5 öpüşme yeter :D
Soran+1 yılonu geçeli çok oldu canım ya :D
+1 yılöpüşme o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol çok yardımcı oldun
Hala utanıyosan iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılutanıyorum
gözünü kapat
05 Yorumla
Soran+1 yılfark etmiyor
Soran+1 yılçok mantıklı
Soran+1 yılevet evet
Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. öpüşme sende
01 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın
Bende..
05 Yorumla
Soran+1 yılerkekler utanır mıymış
Soran+1 yıltabi de bundan utanacağınızı sanmazdım
Soran+1 yıl:):)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılBuyur?
Cevap sahibi+1 yılArtistlik yapma buyur ne ya?
Soran+1 yılAldatıyorsun ne demek?
Cevap sahibi+1 yılUtaniyorsun gorustugunu birimi var?
Soran+1 yılhayır yok. biriyle çıkarken neden böyle bie şey yapayım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur Acemiisn daha
07 Yorumla
Soran+1 yılilk defa öpüşmüyoruz
Cevap sahibi+1 yılTecrübelmisin bebek
Soran+1 yılilgilendirir mi?
Cevap sahibi+1 yılyok la :D
Soran+1 yıleee :D
Cevap sahibi+1 yılmaksat pislik olsun :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı