Zaten psikologa gidiyorum p*rno bağımlılığı ile uğraşıyoruz 5 aydır izlemiyorum tabi ki arada escye gidiyorum işte orada soyunurken utanıyorum. Ama eskiden bu yoktu yani
Soyunuyorum işte escye gidiyorum knk. Kadın diyor soyun işte oda beni izliyor ya o an utanıyorum bide soyunurken direk sertleşiyorum oda beni utandırıyor
Anlıyorum şöyle bir durum var. 5 aydır p*rno izlemiyorum 5 aydır da hemen hemen mastürbasyon da yapmıyorum. Tabi arada sırada escye gidiyorum soyunurken eskiye nazaran utanma geliyor nedense. Peki bu cevabım seni tatmin etti mi?
@GatoLigero Küçük penis Küçük meme popo Sarkık meme diye diye duygu istek zevk diye bir şey kalmadı hep görsel kadının zevk alması için 3 cm girmesi yeter mastürbasyon yaparken parmagın ucu bile yetiyo ona göre düşün 6 cm den kısası küçük diye geçiyor oda bizim ülkede binde bir anca çıkar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
öz güven geliştir
Psikolog desteği al
Zaten psikologa gidiyorum p*rno bağımlılığı ile uğraşıyoruz 5 aydır izlemiyorum tabi ki arada escye gidiyorum işte orada soyunurken utanıyorum. Ama eskiden bu yoktu yani
Loş ışık kullan alıştıkça bırakırsın
Hmm
Neden utanıyon sorunmu var kişilikmi
Yaptıkça normale dönersin yapmaya devam et
Doğruları duyunca bas engeli 🤣🤣🤣🤣🤣
Esindenmi utaniyorsun
Bekarım escye gidiyorum. Esc hazırlan diyor ya soyunurken beni izliyor o zaman utanıyorum
Rahat ol kral
Utanma soyun
Soyunuyorum işte escye gidiyorum knk. Kadın diyor soyun işte oda beni izliyor ya o an utanıyorum bide soyunurken direk sertleşiyorum oda beni utandırıyor
niye küçük mü 😂
Çok mu merak ettin
yalanlamadığına göre küçük 🤣
Neden yalanlayım ki? Sadece şunu sordum çok mu merak ettin?
ya küçük de geç işte 🤣
Anlıyorum şöyle bir durum var. 5 aydır p*rno izlemiyorum 5 aydır da hemen hemen mastürbasyon da yapmıyorum. Tabi arada sırada escye gidiyorum soyunurken eskiye nazaran utanma geliyor nedense. Peki bu cevabım seni tatmin etti mi?
hâlâ yalanlamadın ki sonuçta ayrıca onla onun utanmakla ne alakası var ya herkes her an biriyle yapmıyor sonuçta
Penisimim boyutunu neden sana ispatlamaya gerek duyayım ki? Karım mısın sevgilimsin ki sana söyleyim boyutunu kapiş
tamam anlaşıldı küçük 😂
karın sevgilin olmayanla ilişkiye giriyon ya ama 😂
boş yapma
Adamın travması var niye tetikliyon djdjkdk
@GatoLigero
Küçük penis
Küçük meme popo
Sarkık meme diye diye duygu istek zevk diye bir şey kalmadı hep görsel kadının zevk alması için 3 cm girmesi yeter mastürbasyon yaparken parmagın ucu bile yetiyo ona göre düşün 6 cm den kısası küçük diye geçiyor oda bizim ülkede binde bir anca çıkar
@GatoLigero özgürlük oluyor karşı tarafın fikrini zevkini düşünmüyor sadece alacağı zevke odaklanıyor ondan
dkdjdjdhf küçüklerin avuntusu işte yalan o bi kere 13 cmden kısaysa seks yaparken sürekli çıkıyor
Türkiye'de orgazm olan kadın sayısı bile çok düşükken bunu söylemen baya gülünç
3 cm zevk veriyorsa sanada sokalım zevk al bilimsel olarak erkeklerde gctten uyarılınca zevk alıyormuş
Yaw hehe ne boyut meraklısı çıktın sen ya
gerçekler bu çünkü
kendinizi kandırmayı kesin
🤣🤣🤣🤣🤣 ilk akla gelen soru
14 cm değilse sorun benden söylemesi
Sıkıntı yok kral 18 cm üstü illa bunu söyleteceksiniz.
hee kesin 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Utanma kanka devam evlimşsin
Yaş kac
29 yaşındayım
Yapma ozaman