Sorumuz bekarları kapsamıyor evli insanların mutlu mu mutsuz mu olduğunu soruyorsun ve mutsuzsa sizce neden mutsuz
Mutlu
Mutsuz
Bunu ben de merak ediyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sorumuz bekarları kapsamıyor evli insanların mutlu mu mutsuz mu olduğunu soruyorsun ve mutsuzsa sizce neden mutsuz
Erkeğin , alfa veya beta olup olmamasına göre değişir. Şöyle ki ;
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkekler, tecrübeli olduklarından; partnerini tatmin eder ve her daim kendini arzulatır.
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Cinsel mutluluk, iletişim, duygusal bağlantı, cinsel uyum, karşılıklı saygı ve anlayış gibi birçok faktörden etkilenebilir. Ülkeimiz için ise kesinlikle mutsuz olduklarını söyleyebilirim.
Evliliklerde cinsel mutsuzluk yaşanmasının bazı potansiyel nedenleri arasında stres, iş ve aile sorumlulukları, sağlık sorunları, cinsellik hakkında konuşmama veya istek ve tercihlerin paylaşılmaması, monotonluk veya rutinleşme ve cinsel ilişkiye yeterince zaman ve öncelik verilmemesi sayılabilir.
Bunun yanında, cinsel mutluluk sadece fiziksel birliktelikle sınırlı değildir. Duygusal yakınlık ve partnerler arasındaki güçlü bir bağ da cinsel tatmini artırabilir.
Bunu cinselleştirmeden önce -kadınlık/erkeklik- ekonomiye bir bakalım. Huzur ve geçim derdi olmayan insanlar mutludur ancak. İnsanlar o kadar kaygılı ki inan soluk almak bile boğuyordur... Sonra ise bu millet kadar kendi kadınını, adamını yerden yere vuran bir millet ben görmedim. Birbirine saygıyı yitirmiş bu toplumun kadını ve erkeği. Bir sonraki kötü durum ise kadınlarını öldüren bir toplumda yaşıyoruz. Kadınların katilleri aramızda dolaşıyor. Şiddet desen oda var. Yani sevmek, sevişmek bu ülkede zor.
Cevap
7Cevap
Mutsuz olan çok gördüğüm kadarıyla kadın cinayetleri de çoğunlukla bu sebepten çıkıyor diye düşünüyorum
Çözüm ne sizce
Aşırı mutsuz..😂😂😂
Peki ama neden
Her iki traafta da suç yok mu sence
Konuştuğum arkadaşlarım ayda 2 kez seviştiyse boş geçmedik sayıyor nasıl mutlu olabillirler ki?
O kadar vahim mi durum ya
Mutsuz olmasalar bu kadar birbirini aldatan evli insanlar olmazdı sanırım
Çünkü insanlar dertten sıkıntıdan her konuda mutsuz
Bunu bende merak ediyorum
Çoğu mutsuz o da eşlerinin odunluğundan kaynaklı
Büyük çoğunluğu mutsuz
Bizim evdeki çift gayet mutlu.
Çoğunluk mutsuz
Mutsuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?