- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvli kişilerin cinsel arzuları ve doyumu bireyler arasında değişkenlik gösterir ve genellemeler yapılamaz. Cinsel arzu ve doyum, kişinin cinsel tercihleri, libidosu, duygusal bağlantıları, ilişki dinamikleri ve diğer birçok faktöre bağlıdır. Evli çiftler arasında cinsel yaşam çeşitlilik gösterebilir. Bazı çiftler cinsel yaşamlarında doyum ve tatmin yaşarken, diğerleri belirli nedenlerle cinsel doyumu daha az hissedebilir. Bu durum, çiftlerin arasındaki iletişim, duygusal bağlantı, ilişki dinamikleri, stres, iş yükü, sağlık durumu gibi birçok faktörden etkilenebilir.
Cinsel arzu ve doyum, her bireyin kişisel tercihlerine, ihtiyaçlarına ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak değişir. Her çiftin kendi cinsel uyumunu bulması ve birbirleriyle iletişim kurarak ihtiyaçlarını ifade etmesi önemlidir. Eşler arasında açık ve sağlıklı iletişim kurarak cinsel arzuları ve beklentileri anlamak, çiftlerin cinsel yaşamlarında tatmin ve doyum sağlamalarına yardımcı olabilir. Sonuç olarak, evli kişiler arasında cinsel arzu ve doyum düzeyi bireysel ve çiftler arası farklılıklar gösterebilir. Her çiftin kendi dinamiklerini ve ihtiyaçlarını anlaması, sağlıklı bir cinsel ilişki için önemlidir. Eşler arasında açık ve anlayışlı bir iletişim kurulması, cinsel uyumun sağlanmasına yardımcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bunun evlilikle alakası yok birlikte olduğum kadın evli değildi ama bitmek bilmeyen bir iştahı vardı 4 saat boyunca belim ağrıdı en son bırakmak zorunda kaldım
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılfantezi konusunda öyle olması doğal. Herşeyi yapmışlar, farklılık arıyorlar.
35 Yorumla- +1 yıl
Evlimisn
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Sizin nasıl
Cevap sahibi+1 yılİyidir
- +1 yıl
Anladım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoyumsuzluğun bununla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama daha ne istediğini bilen daha rahat olabilen içindekini yaşamayı oldupu gibi yaşıyanilecek imkan ve deneyime sahip olumuyor.. benşki bu öyle görünmesini sağlayabilir
00 Yorumla O benim de dikkatimi çekti erkek ya da kadın fark etmiyor insanlıktan çıkıyorlar
10 Yorumla
+1 yılSanmıyorum Düzenli ilişki yaşayan normal seks yapar eşinden başka biriyle olursa doyumsuz olabilir. Bekar ve uzun süre seks yapmayan daha doyumsuz olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNakan evlilerle tecrübesi olan sensin sana sormalı
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet cevabı alalım laz kızı🤣
+1 yılAslında evet, farklı renkler istiyor insan, onu da deneyeyim onu da gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunun evli bekar ile bağlantısı olacağını snamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bekarım ama 3 tane sevgilim yeter bı doyuramadık seni diye ayrıldılar 😃
00 Yorumla
+1 yılZannetmiyorum. Aksine bıkmışlardır. :D
10 Yorumlaaksine daimiyat yıpratır her zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir. Ama herkes için geçerli değil. Doyuma ulaşıyoruz biz her konuda mesela.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evli kadınlar çok daha doyumsuzdur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Tadını aldıkları için
00 Yorumlabunun evlilikle alaksinyok tamamen istek arzu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılaynen oyle
10 Yorumla fantezi konusunda olabilir
00 YorumlaKatılıyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne