Arkadaşlar en fazla üç kez girmişimdir ilişkiye daha çok yeni sayılırım postaları saymıyorum tabiki ama eşim 45 dk fazla bile yaptığı oluyor ona rağmen ben hiç titremedim boşalmamış mi oluyorum genelde acı hissediyorum ama zevkte öyle doluyormuş gibi oluyor içim normalde kendim yapınca da klitorisim deki orgzm gibi hissediyorum için de de. yani bişiler ters mi gidiyor yoksa ben mi daha bir şey anlayamadım bilmiyorum. çoğu insan dille bile titrediğini söylüyor ama ben boşaldığımı düşünüyorum bazen hisssdiyorum sonra geçiyor hiç titremiyorum gram kadar bilen biri var mıdır ki bu konuda sizce neden böyle normal mi acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benim anladığım kadar kocan henüz senin zevk noktalarını keşfedip onları harekete geçirerek baginayı iyice sulandirarak damla damla ballarini akıtmasını becerememiş bu kapsamda dudak ve dillerin bir biriyle uzun uzun sevişmesi gidik gerdanin öpülür yalannirken göğüsler okşayıp öpülür yalanip her yerine iyi emek çekilmelidir bazı hanımlar sırf göğüsleri öpülür edilirken bosalanlar var göbek çevresi bacak içleri balkutusu ve klitoris kalca uzun uzun öpülür yalanmali bunlar yaparken hanım rahat bırakıp tam anlamıyla tahriklere algılayıp keyif almaya yönelmesi erkeğini dahada keyfe getirmek için inlemelidir dar olunca girerken kadın klitorusi erkekte penisin başını tukurukleyip giriş yaptığında içeriye yaggibi kayıp giden penis git gel yaptıkça ikinizde doruklara ulaşır temposu dahada hızlandırarak ikimizinde titreyerek bosaldiginizi ve umutların üzerine çıktığımızı anlar doyumsuz hazzı hızlı kasılmalar noktalarsiniz bu ilişki bir saati geçer. Mutluluklar dilerim
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim o kadar güzel anlattınız ki daha iyi anladım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlisin ve toplasan sadece 3 kere sevişmişsin? Buradakilerle alay mı ediyorsun senin kafan mı güzel acaba? Ya bu gece evlenmişsin çünkü yeni evlenen çiftler bile ilk gece en az üç kere sevişir ya da dalgasına sormuşsun bu soruyu
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar yeni değiliz eşim çalışıyor yeri geliyor annesinde kalıyorum yalnız kalmamak için ve postaları saymıyorum dedim
+1 yılAslında şöyle 1 saate yapsa herk erkeğin ve kadının bı püf noktası vardır yani tek zevk yeri vajina diyil senin zevk aldığın bı noktan olmalı bunu sen bile bilirisin
14 Yorumla
Soran+1 yılBende çözemiyorum sorun orada 😅 doktora mı gitmeliyim diye düşünüyorum ama abartmiş olur muyum diye de düşünmeden edemiyorum tabi
- +1 yıl
Cozemicez bişi yok ilişki direkmi oluyo on sevisme yaparken seni hecanladiran biyerin olmalı gous boyun altı kulak hafif bı nefes vs vs gibi bunlarda biri seni uayndircak sen şimdi şöyle dusun soğuk bı araba moturuna sürekli gaz basarsan verim alamsin önce motorun ısınması lazım sen kendini bilmen gerekli sevdiğin pozusyon sevk aldigin nokta bunları bilmiyosan 1 saat git gelde yapsa nafile kimi kadın sert sever kimi hafif tempo kimde yavaj yavaş herzamnniyidir kadın için hissedersin
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun önce kendimi çözmeliyim
- +1 yıl
Yani bunun icin eşinden yardım istemelisin ya da kendi kendine dene seni neresi uayndiriyosa oraya yogunlas bu konuşmada olabilir yani seks esnasında konuşma bu bile uyandırabilir seni
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılPozisyon değişikliği önemli birde penis şekli yamuk falan da olabilir ona uygun pozisyonda deneyebilirsiniz kimisi aşağı doğru kimisi yukarı doğru örneğin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılevliyim. acele etme. eşin zamanla yaşatacak sana onu. 1-2 ay sonra görürsün
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl gidiyor? Titreme olayları oldu mu geçen 1 ay içinde
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyarlar menüsünden Ses kısmına gel, orada titreşim ayarları var. Muhtelemen kapalıdır, onu açtığında titreme modu aktif olacaktır.
11 Yorumla
Soran+1 yılBurası da deniz değil
Tam olarak hazır olmadan ilişki başlıyor ondan bence
12 Yorumla
Soran+1 yılGaliba bide korkuyorum canım yanıyor sürekli
Farklı pozisyonlarda eşini yönlendire bilirsin / zevk noktaları önemli bir unsurdur seks sırasında ☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Canın yanıyor ise zevke Zor odaklanırsın zaten * titreyerek orgazm olmaman çok garip. Birlikte olduğum kişilerden deneyimlediğim kadarı ile
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni başladığın için olabilir elimle tam uyum sağlayamamışsın. Tamamlanamamış orgazm olamamışsın hiç. Eşin seni keşfetmeli
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNormal bi durum değil genel olarak ama ilklerde yaşanabiliyor
Soran+1 yılSizce düzelir mi yaşar mıyım böyle bir şey bende. acıdan dolayı olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılYorumda çok açık olamıyoruz saçma sapan sebepten engelliyor site. Ama isterseniz düzeltebilirsiniz tabi ki ama böyle olduğu gibi devam ederseniz zora sürüklenebilir
Cevap sahibi+1 yılDilerseniz çözüm konusunda tavsiyeler verebilirim sorun varsa da anlarız konuşabiliriz
Soran+1 yılEvet lütfen
Cevap sahibi+1 yılYanlış anladınız sanırım beni siz bilirsiniz. Ama 45 dk da sizi en az 2-3 kez titretmesi gerekir normalde ona göre değerlendirin kendinizi.
Soran+1 yılYok tabiki de yanlış anlamadım
Soran+1 yılAma kimliğimin çıkmasını istemiyorum sadece o yüzden tedirgin oldum biraz
Cevap sahibi+1 yılSiz bilirsiniz ama anonimiz sonuçta
Cevap sahibi+1 yılEn azından sorunu tespit eder çözüme odaklanırsın
Cevap sahibi+1 yılGel sana bişey anlatayım o zaman ne olduğunu daha iyi anlarsın neler eksik
Soran+1 yılBana sen yazsana ilk ben burayı kullanmayı pek bilmiyorum yani
Soran+1 yılAnlat hem
Soran+1 yılEttim
+1 yılZevk niye almıyorsunn
122 Yorumla
Soran+1 yılAldığımı sanıyorum galiba bilmiyorım yani tam emin değilim
Soran+1 yılBuraları pek kullanmasını biliyorum
- +1 yıl
Sen acaba çok mastürbasyon yaptın da o sana daha mı alıştın
Soran+1 yılEvet yapıyordum 13 yaşımdan beri
Soran+1 yılOlabilir mi ki
Soran+1 yılO daha çok zevk veriyor bana neden se
- +1 yıl
Bence ondandır
Soran+1 yıl20
Soran+1 yılMateryal ne
Soran+1 yılYok ablam
Soran+1 yılHissetmiyorum ki hiç boşalamıyorum ya
Soran+1 yılYavaş yapınca anlamıyorum bişi acısını daha çok hissediyorum ama hızlı yapınca hem acı hem daha çok zevk hissediyorum ama sonu gelmiyor
Soran+1 yılBoşalıp boşalmadıpımı bilmiyorum yani anlamıyorum bide yeni sayılırım
Soran+1 yılHayır çok az seffaf böyle oda silince görüntüsü belli olmuyor bile
Soran+1 yılÇok dar o sokarken bile kendi şeyinin acıdığını söylüyor parmağını bile sokmasını izin vermiyorum acıdan
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGarip abla bilemedim valla
10 Yorumla
+1 yılŞarjın bitmiş olabilir bataryayı değiştir.
00 Yorumla
+1 yılPartnerinin beceriksizliği
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan hasas noktaları bilmiyor ondan olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama bende bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAraştırma yapın beraber. Eğlencesine ve ona bu şekilde yap bakalım nasıl oluyormuş diye teşvik et...
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevişme yeterli değildir
136 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzun tutuyoruz genelde
Cevap sahibi+1 yılSeks süresi peki?
Soran+1 yılYarım saat de olabiliyor 10-15 de
Cevap sahibi+1 yılVerimli bir ön sevişme yok o zaman ya da birleşme esnasında tam tatmin olmuyorsun
Cevap sahibi+1 yılKocandaymış sorun
Soran+1 yılBen daha uzun tutmak istiyorum ön seansı ama o hemen yapmak istiyor bende de hemen geçiyor o his
Cevap sahibi+1 yılAah ahh, seni yüzüne oturtması gerek aslında sonra bol bol susuzluğunu gidermesi lazım bir de ama
Soran+1 yıl🥹
Cevap sahibi+1 yılBöyle insanlar niye denk gelmiyor onu sorguladım, elinde nimet var seni zevkten uçurması lazım. Her yerini yermiş gibi
Soran+1 yılBilmiyprummmmm
Cevap sahibi+1 yılŞansına evlisin, senin gibi birisini dayanamayacağın dozda zevke getirince bağımlısı olurdun yoksa 😅
Soran+1 yılO kadar oluyor mu ya ufacık bi zevk değil miydi öyle hemen geçici 😅😅 herkes öyle bir anlatıyor ki abartıyor mış gibi geliyor bana resmennnn
Cevap sahibi+1 yılSen yanlış şekilde denk gelmişsin, geçici bir zevk değil. İliklerine kadar hissedeceğin kendini kaybedip, üste çıktığında duramayacağın bir şey :)
Soran+1 yılOha çok merak ediyorum ya
Cevap sahibi+1 yılBak aklıma girme, evlisin sonra aranıza girmiş olurum sadece sanalla bile aşırı zevke getirebileceğim için 😅
Cevap sahibi+1 yılAşırı kötü durumdasın anlaşıldıı
Soran+1 yılBilmiyorum yaaaaaa
Cevap sahibi+1 yılSeni hunharca ve uzun süreli iliklerine kadar zevke getirmek lazım
Soran+1 yılDur gari zaten çok kötüyüm olmuyor işte
Cevap sahibi+1 yılKötü olduğunu biliyorum, o gerçek zevki tatmadığın için. Bildiğim diğer şey de içten içe dediklerimi istiyor olman, eşin olmasa seni kendime bağımlı yapacağımı bilinç altın hissedip anladı bence :)
Cevap sahibi+1 yılSusuzluğu oradan gidersem şikayetçi olmayacak derecede hem de
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım da gel barii
Cevap sahibi+1 yılAaa dur, başkasına gitmişsin zaten...
Soran+1 yılNerelisin sen
Cevap sahibi+1 yılİstanbul sen
Cevap sahibi+1 yılYakalayamıyoruz bir türlü :)
Soran+1 yılNeyiiii
Cevap sahibi+1 yılSeni senii 😂
Cevap sahibi+1 yılGerçi ele gelmek istememekle haklısın, bunları yazan neler neler yapmaz di mi 😅
Soran+1 yılValla eşim de böyle yazıyor du ama icraat beni etkilemedi pek
Cevap sahibi+1 yılHahaha eşinin problemi o, başlangıcı aynı olsa da akışı farklı olan çok şey olur :)
Cevap sahibi+1 yılAma dayanabilecek bir kadınla tabi... Ayrıca gizli kullanıcı olarak devam etmeyelim bence
Soran+1 yılDayanmakla ne ilgisi var kiiii
Cevap sahibi+1 yılBoyum 1,90 ağırlığım üstte fazlasıyla hissedilir kaslardan dolayı, ayrıca malum yer dille çok fazla uyarılınca daha da hassas olur üstüne dudakları çekiştirerek orayı emmeye devam edince de göz kayması yaşanabilir,
Cevap sahibi+1 yılVe hazır gizliyken açık konuşayım, ben doyumsuz ve kadına zevk verdikçe doyan, kendinden geçen birisi olduğum için her kadın bana gelemeyebilir 😅
Cevap sahibi+1 yılÇekince sadece bana özel sanırım 😅
titretemiyorlar demekki xd
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Sen boşalıyorsun ama zevkle gelmiyorsun
119 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle mi olucam yani
Soran+1 yılHayır hiç yapmadı bir iki kere çok az yaptı onda bile onu hiç hissetmedim
Soran+1 yılÖyle yaparsa titreme oluyor mu peki
Soran+1 yılPeki klitors de de aynı tepkiyi veriyor mu vücut normal de bakireler de de oluyor mı titreme meraktan soruyorum
Soran+1 yıl🥲
Soran+1 yılCildırmadım valla yalan yok insanlar nasıl bu kadar azıp istiyor anlamıyorum bu yüzden nasıl bir şey zevk bilmiyorum hiç doymadışom için birşeyletin ters gittiğini anlamıştım zaten
Soran+1 yılAma kocam var benim olmaz
+1 yılZamanla iyileşir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnliyor musun
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet genelde
Cevap sahibi+1 yılSert mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılistekli mısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana harika şeyler anlatabilirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAcı duyduğun icindir
07 Yorumla
Soran+1 yılZamanla geçer mi yoksa ilk başta hep acır mı
- +1 yıl
Yani partnerine bağlı bir durum bencil mi davranıyor ki öyle bir durumla karsilastin
Soran+1 yılEvet bencil ya acır o hep ona takılma diyor daha uzun tutalım diyorum hayır diyor hemen başlıyor
- +1 yıl
Bencil davranıyorsa acıması normal böyle davranmaya devam ettiği müddetçe seni kendisinden sogutacak farkinda degil
- +1 yıl
Bide onu sen yonlendirmeyi denesene
Soran+1 yılNasıl yapıcam peki
- +1 yıl
Kendini tanıyor musun kendini taniyorsan ona göre yonlendirebilirsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği