Bakire değilim 7 ay sonra ilk kez sevgilimle bugün ilişkiyie girdik gerçi giremedik hiç ıslanmadım kafamı odaklayamadım sevgilimden etkilenmedim diye düşüncem ama çok kaslı uzun yakışıklı biri hep istedim ama penis vajinaya girmedi ittire girmedi hiç hep kuruydu ve canım çok acıdı neden böyle olmuş olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba,
Kadınlarda dönemsel olarak kuruluk yaşanablir bunlar hormonaldir. Doğurgan dönemlerde vajinal salgılar fazlalaşırken bir dönem azalabilir.
Erkeğin boyu posundan çok sana yaklaşımında dolayı ya da aradan fazla zaman geçemsindne dolayı bir sorun hissetmiş olabilirisn. Kafanda sıkıntılar varsa ve kendini odaklayamadıysan bu da kuruluk nedenidir.
Sürekli olması ise bir bozukluk anlamına gelebilir.
Özlemekten dolayı ön sevişme atlandı ya da kısa sürdüyse bu da etkilidir.
Bir sonraki görüşmenizde elinin altında OKEY Nirvana Jel bulundur derim. Bu hem ön sevişme sırasında hem ilişkide canının yanmasını engeller.
Kuru halde elbette birleşme zordur hatta imkansızdır ve çok can yakar. Buraya bir makalemi de bırakyıorum. Belki okumak istersin.
Çölünüze Yağmur Olmaya Geldim: Vajinal Kuruluk Hakkında Her Şey
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet alıcam bunu mecburen. Ama partnerim çok çabuk boşaldı 1 2 dakika içinde odaklanamadım ondan dedi ama erken boşalmamak için nw kullanılmalı
- +1 yıl
Boşalmayı uzatmak için ön sevişme sırasında onu boşaltabilirsin. OKEY Ritim kullanabilirsiniz. Bu prezervatif erkeği geciktirir kadının orgazmını hızlandırır ki bence seversiniz :) Sık pozsiyon değişimi işe yarar. Bir de edging denen teknik. Partnerin boşalmaya yakın duracak, bir kaç dakika sonra yeniden devam edecek ilişkiye sonra duracak... bunu yaparak süresini uzatabilir. Evde kendi de çalışabilir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaştan söyliyim aranızda cinsel ilişki için bir çekim olmamış seni yeterince uyarmamış eski olduğun adam veya adamlar ile aynı sorunu yaşadınmı? bahsetmemişsin yaşamadım dersen olay tamamen şimdiki sevgilin ile alakalı bir durum cinsel ilişki için seni uyarmıyor ve ön sevişmesi yetersiz biri veya senin kafan başka yerde rahat değilsin niye girmedi yoksa seni bakire falanmı biliyor? Bakire olmadığını biliyorsa ne kadar kuru olursa olsun erkek adam iş o kıvama gelince girer ve değim yerinde ise affetmez sokar anlayacağın hiç sulanma olmazsa bile kendi ıslatır yalar veya tükürük sürer daha önceki ilişkinde sulanıyormuydun? Eğer öyleyse sorun şimdiki sevgilinde bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBişey sorabilir miyim bugün cinsel ilişkiye girdik ama içimdeyken penisin titrediğini hissettim içime boşalmış olabilir mi
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişkide vucut kendini hazır hisetmeli bunuda arzu duymak heycanlanmak sehvetlenmektir bunları hisettiginde vucudun hazır demektir ve sırıl sıklam ıslanırsın penis bu ıslaklıkla acısız rahatca girip yerine ulaşır ama sen hazır hissetmemiş ve ve hazırda degildin çünkü ıslanmamandan belli illa parnerin mutlu olsun istiyosanda acıda duymamak için kayganlaştırıcı krem falan kullansydınız bari
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben odaklanamadım ondan ıslanamadım da oda 1 dakika içinde boşalıyor 4 5 kere peşpeşe boşaldı nedeni nedir git gel yapamadan boşaldı 1. snden sonra 2. boşalma geç olur diyolar ama 2 3 4 hep peşpeşe oldu bende odaklanamıyorum bugün dedi bi insan peşpeşe nasıl boşalsın falan dedi nedeni nedir bunun
- +1 yıl
Peş peşe derken tam anlayamadım ama bukadar cabuk boşalması seni tatmin etmez hep yarıda kalırsın sorunu konuşarak bulabilirsiniz sanırım tecrübesiz olabilir
+1 yılYapmasını bilmeyen e denk gelirsen olacağı bu işte
Önce aeni bir gevşetmesi lazımdı sonra ön sevişme denen bir şey var
Ve sonra hala kuru ise yalaya yalaya yumuşatması seni göklere çıkarması gerekir di
O zaman vıcık vıcık olurdun slapş slapş diye zıplardın ne de zevk alırdın bir bilsen00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
23Cevap
Ön sevişme yaşandı mı? İlişkiye girmeden önce ön sevişmenin rolü zevk almada çok büyük. Direkt sokmaya çalışınca elbette kuru ve acılı bir seks olur. Tabi buna seks denilirse...
20 YorumlaÖn sevişme yeterincr uzun sürmemişse gayet normal bundan sonra ön sevişmeyi uzun tutmaya çalış ön sevişme yeterince uzun olursa ıslanırsın
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yakışıklı vs çok iyi olması değil çekim ve etkileşim olması lazım ve sende bu olmamış malesef ya da sevgilin sana o zevki verememiş...
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak arzulayamadın galiba kuru kaldığına göre, istekli olsan ıslanırdın kayardı o da, bence sevgilin de pek başarılı olamamış sende suç yok
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda beceriksizdi resmen
- +1 yıl
Öğrenirse düzelirsiniz
Soran+1 yılErken boşalma sorunu nasıl çözülür peşpeşe çok hızlı boşaldı hani 2. sefer olan geç olurdu 4 5 kere hızlı boşaldı
- +1 yıl
Yani ilkinden sonrakiler geç olur bende ama bilemedim heyecanlanmaması rahat olması lazım
Soran+1 yılİlkinden sonra geç olur diye biliyorum bende 4 5 oldu hala çok erken 1 2 dk içindr bitiyo odaklanamadım falan dedi
- +1 yıl
Neyse sen öğret ona, alıştır heyecan yapmasın 😊
+1 yılKendini hazır hissettin sanmışsındır. Yeterince ön sevişme olmamıştır olabilir bunlar
20 YorumlaBazen olur. Kimse makina değil. Düğmeye basınca hazır olsun. Bazen olamazsın.
Gerçi eleman da hazırlayamamış olabilir.00 YorumlaEe kafanı verememişsin. Odak problemi varsa ve sevgilin seninle az ilgili olduysa normal sanki
010 Yorumla
Soran+1 yılBişey dicem bide oda çok odaklanamadı kafamı veremiyorum şu an falan dddi ve çok hızlı boşaldı sürekli kalktı ama 2 3 git gel yapınca direk boşalıyor neden böyle
- +1 yıl
O odaklanmamış olsa sertleşmez ki. Bahane gibi geldi bana açıkçası... Tecrübesi çok yoktur belki? O yüzden de genelde erken boşalma olur. Zaman içerisinde çünkü insan biraz daha kendini tutuyor... İki üç git gel ile de boşalmazsın ya. Zaten sen konsantre olmazsın ki o zaman hiç
Soran+1 yılBen zaten hiç ıslanamadım ona oral yaparken 1 dakika sürüyor boşalması oral yparken çok erken boşalıyor penis girdi bi kaç kez gig gel de boşalıyor anlamadım bende ilk kez böyle karşılıyorum bidahaki sefere falan dedi bi insam peşpeşe bu kadar çabuk boşalmaz falan dedi
- +1 yıl
Tecrübesiz muhtemelen. Diğer seçeneği düşünmek istemiyorum, çünkü o zaman yeteneksiz olur... Yani ne bileyim, o kadar çabuk boşalmak en son benim bildiğim ilk ilişkide olursa olur. O da olmaz yani pek. Bir daha ki sefere mi, partneri bu kadar konsantre olamazken onunla ilgilenmek varken neden kendine odaklanmış ya
Soran+1 yılBende gariplik var bi insan 4 5 kere peşpeşe boşalamaz falan dedi hiç bişry anlamadım bu kadae yakışıklı birinin bi halt beceremesi üzdü😂
Soran+1 yılEvet normali senin yazdığın 3 4 çok geç olması lazım ama yok 4 5 hemen 1 dakika da bitiyo napcam bilmiyorum 😂
Soran+1 yılHayır yaptı çokta güzel yaptı. Ben ona oral yaparken 1 2 dakikada hemwn boşaldı :( bu kadae yakışıklı çocuğun altındsn bu çıkması çok üzdü😂
+1 yılVajinusmus olabilir benim partnerimdede var yani sanırım olmuyo çünkü
00 Yorumla
+1 yılyani yağ kullansaydınız basitçe senide rahatlatacaktır bayan ve ıslanacaktın:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİsteksizlıkten dolayı veya tedirginlikten ıslanmamışsındır
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu denen şey gerçek. Sizde ten uyumu olmayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılıslanmak aslında baya kolay, ama belki kendini çooooook germişsen
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevişmeyi kısa tutmuşsunuzdur sevgilim beni öpünce hemen ıslanıyorum
211 Yorumla- +1 yıl
Normal öpunce mi
Cevap sahibi+1 yıl@Corana_Virüs evet
Cevap sahibi+1 yıl@Corana_Virüs yok yapmadı daha
- +1 yıl
İstiyor mu sen mi izin vernefjn
Cevap sahibi+1 yıl@Corana_Virüs izin vermedim ben
- +1 yıl
Niçin peki.. Özel değilse
Cevap sahibi+1 yıl@Corana_Virüs yani bence onun biraz daha zamanı var ondan
- +1 yıl
Ne zamandır borliktesumiz
Cevap sahibi+1 yıl@Corana_Virüs 1 yıldır
Cevap sahibi+1 yıl@Corana_Virüs birbirimize dokunuyoruz okşuyoruz iç çamaşırları üzerinden oral yapmadım henüz
Cevap sahibi+1 yıl@Corana_Virüs neden ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar çekici olursa olsun fark etmez. Senin canın seks istememiş ve isteksizsin bu sebeple de ıslanma olmamış.
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu yoktur
Aceleye gelmistir
Tecrubedhzxir
Sen kurusun ya da isteksizsindir.. ilkin miydi00 Yorumla
+1 yılAnestol kullansaydi ya canım o bolgene
22 Yorumla
Soran+1 yılO ne
+1 yılÖn sevişmeyi kısa tutmuşsanız ondandır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Odaklan dene bir daha oral ön sevişmeyi uzun tut
00 Yorumlavajinismus mu diyorlardı bu duruma
00 Yorumla
+1 yılDemek seni kıvama gedirememis
00 Yorumla
+1 yılSevgili dediğin adamın cahiliği
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılPsikoljik olarak birşeyler yalnış gitmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMotorun soğumuş işe yaramazsin artik
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıvırcık saçlı bir kız vardı aynı o 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. odaklanmadığın için olmuş
00 YorumlaNasıl yani
00 Yorumla
+1 yılİstek olmamış
00 Yorumla
+1 yılarkadaş işi bilmiuor
00 Yorumla
+1 yılİlk defasinda olur oyle
00 Yorumla
+1 yılOral yapsın sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinismus?
20 Yorumla