Sevgilimle iki üç defa ilişkiye girdik ama henüz hiç bosalamadim bende sorun mu var yoksa sorun sevgilimde mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin uzmanı olarak yorum yapıyorum; 2-3 ilişki henüz çok erken zaman. Senin zevk noktanı, erkeğin sana hangi davranışları hoşuna gidiyor vs bunları çözmen lazım. Gir çık ile boşalma kadınlarda az görülür zaten. Erkeğin bir hareketi çok hoşuna gider, hızlıca boşalırsın ama o olayı keşfetmen lazım. Bunun içinde erkeğin kaliteli bir ilişki düzeyine sahip olması lazım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce kendini ve seksi tanıyıp keşfetmen gerekiyor. Sonra buna göre partneri yönetmelisin. Bu yazdıklarım sorunun cevabı ama tek başına yetersiz zira bir de karşı tarafın arzu ve istekleriyle beklentileri var. Bunu da unutmamak lazım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAcele ediyor olabilirsin gadası
00 Yorumla bazi kizlarda boyle sorunlar olabiliyor. olumsuz erkek yorumlarini pek ciddiye alma, genelde ucan kacana yurudukleri icin sevgilin kotu bana gel kafasinda yazan cok olur. gercekten seviyosan asiksan o cok etkiler ve zamanla deneyim kazandikca orgazm olma sansin artar. yine de sen cekinmeden tahrik oldugun bolgeleri anlatmalisin ve farkli seyler deneyebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılİlisjinizin süresi, sevgilinin seni uyarıp uyaramadigi, psikolojik olarak rahat olup olmaman gibi etkenler etkiler orgazma ulaşmanı
024 Yorumla
Soran+1 yılBeni uyarıyor aslında ama psikolojik olarak gergin oluyorum ve kendimi çok kasıyorum
- +1 yıl
Neden gergin oluyorsun? Kasma nedenin ağrı mı
Soran+1 yılAslında çok karışık ilk ilişkiye girildimiz zaman kızlığım bozulduğunda bile anlamadım ama ondan sonra girerken ağrı hissettim ve ben kızlığımı eşime vermek istiyordum onun gerginligi olabilir
- +1 yıl
Ne zaman oldu ilk ilişkin
Soran+1 yıl3 ay önce
- +1 yıl
Üstünden baya zaman geçmiş, bunun etkisini hala yaşıyor olabilirsin tabi ama, esas neden bu değildir zevk almamanda, yeteri kadar islaniyormusun
Soran+1 yılEvet ıslanıyorum ama zaten bu üç ay içinde sadece üç kez oldu
- +1 yıl
Vajinan henüz yeni yeni alışıyordur sekse, ne kadar sürüyor içinde kalması
Soran+1 yılBilmiyorum ki en baştan şimdiye kadar uzuyor yavaş yavaş
- +1 yıl
Tahmini olarak, 3-5 dakika sürüyor mu
Soran+1 yılDaha fazla
- +1 yıl
O zaman erken boşalma gibi bir durum da yok!
Soran+1 yılEe peki ben neden ilk giriş kısmı haric içimde olup olmadığını hissetmiyorum fazla ve bosalamiyorum
- +1 yıl
Mastürbasyon yaparken sorun yaşıyormusun peki orgazm konusunda
Soran+1 yılHiç yapmadım nasıl yapıldığı hakkında da bir fikrim yok
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl22 olcam
- +1 yıl
Daha önce mastürbasyon yapmaman garip, klitorisi biliyorsun değil mi
Soran+1 yılDuydum ama tam olarak hangi kısım olduğunu bilmiyorum
- +1 yıl
İstersen yaz bana
Soran+1 yılBurdan konusabiliriz
- +1 yıl
Herkese açık, bazı kelimeler banlanir, daha rahat olur
Soran+1 yılYok teşekkür ederim kalsın o zaman
- +1 yıl
Peki, nasıl istersen
Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Ön sevilmeyi kısa tutmamalısınız. Bunun yanında ilişkinin süresi de önemli ne kadar süre devam ediyor?
011 Yorumla
Soran+1 yıl10 dk
Soran+1 yılO boşalıyor ama ben bosalamiyorum
Soran+1 yılVe tuhaf olan bir şey daha var içime bosalmasina rağmen anlamıyorum boşaldığınu hissedemiyorum
Soran+1 yılAslında benzer şeyler ama ben istemeye çekiniyorum biraz beni çok kudurmuş sanmasın diye
Soran+1 yılKendini kötü hissetmemesi için diyemiyorum ona yetemedini düşünür uzulurse diye
Soran+1 yılDeniyicem
Oncelikle ne istedigni dusun ve istedigin seyi ondan yapmasini iste. Bi tek oyle yatip kalkmayla olmuyo. Zevk meselesi bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinin penisi ince ve vajinani tam doldurmadi mi. On sevişmeyi kisa mi tutuyorsunuz ıslanman az mi oral yapmıyor musun
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka bilader?
Cevap sahibi+1 yılÇok alaka blader
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun seninle ilgilenmeyen erkekte de olabilir sen de kendini keşfedememiş anlayamamış olabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesfedemedim ama nasıl yapicagimi bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılBunu bilerek doğmuyor kimse ikimiz de zamanla öğreniriz
Sorun ikiniizdesir, birbirinizin nedenlerini tanıyamamak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsizin bosalma nasil olur ki zaten, bi cozemedim gitti valla...
00 Yorumla
+1 yılBilmem. Detay bile vermemişsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bence sevgilinde ama günahınıda almayım adamın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yapmayı bilmiyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erken mi boşaldı partnerin
00 Yorumlapartnerinde olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. alışman ve zevk alman lazım mastı bırak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Orgazm olman için seni zevke getirdimi
00 Yorumla
+1 yılZevk almamissin
04 Yorumla
Soran+1 yılYani aslında biraz alıyorum ama sanki böyle sadece o rahatlıyor ve bitiyor
- +1 yıl
Vajinana ıslak birsey sürüyor musun
Soran+1 yılHayır zaten ıslanıyor baya ıslanıyor
- +1 yıl
Hmmm o zaman kısa sürüyor demek ki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin işi bilmiyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılGenel.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç dk sürdü
00 Yorumla
+1 yılSen bosalamazsın
00 Yorumla
+1 yılSevgilinde
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi