Mastürbasyon esnasında boşalsamda ilişki sırasında zevk suyu fazla geliyor lakin tam anlamıyla boşalamıyorum. Eşimdede sorun yok tam anlamıyla çıldırtıyor. Ama sonuca ulaşamıyorum 20 seferde 2 sefer ancak oluyor. Nedeni ne olabilir doktora mı gitmem gerekir bi öneriniz var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Klitoral orgazm ile vajinal orgazm aynı olmaz.
Sıvı geliyorsa zevk alıyorsanız ne bekliyorsunuz tam olarak.
Hep mi böyleydi sonradan mi böyle bir sorun oldu? İlişki sırasında penis vajina içindeyken klitoris erkek ya da kadını tarafından uyarılirsaboşalma anı geldiğinde klitoris uyarımı azaltılarak penisin hareketlerine devam edilir ve boşalma esnasında hissedilen yoǧun haz ile vajinal orgazm yaşanır. Önemli olan zevk almak vajinal olarak olmuyorsa eşiniz mastürbasyon yapsın. Ne farklı yaşadığınız ilişki de ne eksik sana tam anlamıyla zevk vermeyen nedir bulursunuz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Beynimiz en büyük ve en önemli cinsel organımızdır. Vajinismus hastaları da dahil, bakire genç kızlar da tam bir cinsel ilişki yaşamaksızın, yalnızca düşünce gücü ve konsantrasyon ile veya elle, yabancı bir madde ile sürtünerek (mastürbasyon) klitoris uyarısı ile orgazm olabilmektedirler. Yani, bir kadın hiç cinsel ilişki yaşamaksızın da orgazmı yaşayabilir.
Partnerle yaşanan duygusal sorunlardan, cinselliğin yaşandığı ortama ve koşullara; fiziksel-psikiyatrik rahatsızlıklardan ve bu sebeple kullanılan ilaçlara kadar birçok etken orgazmı etkilemektedir. Bunlara kısaca bakacak olursak;
-Geleneksel kadın cinsel rolünün dışına çıkamamak; edilgenlik, itaatkarlık, kontrollü olmak, cinselliğin partnere karşı sorumluluk olarak görülmesi gibi motivasyonlar, küçüklüğümüzden beri üstümüzde toplum baskısıyla oluşmuş ayıplanma hissiyatı birleşme esnasında düşünmenize ya da bir şeyleri tam olarak yaşamanıza izin vermiyor olabilir.
-Kadının orgazm olamama kaygısını yoğun yaşaması. Sürekli olarak ilişki esnasında orgazm olamayacağınızı düşünerek bir birleşme yaşıyorsanız bu da sizi orgazmdan uzaklaştıracaktır.
Bunun için bir uzmandan eşinizle birlikte yardım alarak sorunu netleştirip çözüme ulaşabilirsiniz.🙂🙃30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Dikkat ettinizmi mastürbasyonda kolay gelinir ama normal birleşmede sistematiği oturtamadığınız için farklı hız ve davranışlar nedeniyle adaptasyon sağlanamadığı için boşalamazsınız. Cevabı bu işte. Yalnız eşiniz bu konuda üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapıyor diye cevabı bu tabiiki. Sizin için 9 kısa 1 uzun çalışmanızı ve bu konuda sizin saymamanızı eşinizin saymasını önereceğim. Yani 9 sefer penis başının G noktasının seviyesinde kısa git gel i 1 adet yavaş derin klitorise yaslanmayı deneyin. Bunu eşiniz aynı kurulmuş bir saat gibi yapsın tempo değişmesin. Tam orgazm başladığı andada sizin kasılmalarınızın temposunda G den derine ard arda uzunlara başlasın. Hayatınızda almadığınız zevki alacağınıza eminim.(Çok deneyimleyemediğiniz için )
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Mastürbasyon sırasında yaptığın baskı ile ilişki anında yaptığın baskı aynı değildir. Klitoris ile oynamayı denediniz mi aynı zamanda. O zaman daha yoğun bir boşalma yaşayabilirsiniz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sağlık sorunun var mı süre var ise sebebi bu olmuş olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok fazla sulanıyorsan penis hissiyatını kaybedebilirsin bu da eşinin seni daha fazla tahrik etmesini gerektiriyor yani tek vajinayla değil seninle de ilgilenmeli vücudunun her yerine dokunmalı seni çıldırtacak şeyi bulmalı.
12 Yorumla- +1 yıl
Nokta atışı yemin ediyorum 😁
+1 yılOda senden kaynaklı degilki illa içine girip çıkar bosalcan diye bisey yokki ne bileyim oral yolla da boşalttılar seni.. zevk suyu normal ama bisalman içi biraz yöntem değişikliği şart degilmi sence
02 Yorumla
Soran+1 yılYa oralde de olmuyor zevkten uçuyorum titriyorum kasılıyorum bilincim dahi gidiyor ama tam anlamıyla bi organzm oldugunu düşünmüyorum
- +1 yıl
o zmn erkek arkdsin dozu biraz arttırsın bence yani oral yolla vajina tamam anal deneyebilir oral ama dahada arttırabilir fanteziler mesela bende biraz geniş bu konular ama erkek arkdsin sniri veya senin seks de sınırın nedir bilmem ama ben sınırsız olarak bakari. orgazm işin içine giriyorsa aklıma gelmeyecek zevkler yani
Terapi görmen lazım yazıyor ya da değişik bir şey yaşaman lazım sever misin değişikliği
00 Yorumlaevli olmasan tavsiye verirdim simdi acik acik konuscam olmaz
00 YorumlaYatakta ve batakta partnerin iyi değilse eline mahkumsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırı sulanmadan oluyor ancak!!! Adamın birkaç hareketi sözü vs seni tam etkilemiyor!! Bundan eminim bir fantazinin varsa onu söyleşin anlatsın yapsın
00 YorumlaO sorun bende de var ya büyük ihtimal kendini kasıyorsun bende çok kasıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOdaklanamıyorsundur niye olacak
seks esnasında bile başka şeyler düşünen varlıklar…00 Yorumla
+1 yılOdaklanma ile alakalı olabilir mi acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılBu genel bir problem diye biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın boşalmaz orgazm olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç boşaldığın oldu mu başka ir şey yaparken
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çok mastürbasyon yapıyorsan olur
00 Yorumla
+1 yılAlet buyük değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin beceriksiz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği