Sadece parmakla bosalabiliyorum ama ilişki sırasında bir türlü bosalamiyorum. Eşimden kaynaklı mi yoksa benden mi kaynaklı bu sorun?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıleşinden kaynaklı. boşalamayan kadın yoktur boşaltamayan beceriksiz erkek vardır
arkadaşım vajina içerisinden zevk alınmaz. ilişki sevişme eşliğinde olmalı. sadece gir çık yapıyorsa mutlu olamazsın. ya ilşkide klitoris uyarılmalı ya da sevişerek vücudun diğer bölgelerinden de uyarı yapılmalı.
eşin sanırım bencillik yapıyor sana odaklanmıyor kendine odaklanıyor. ayrıca sevişmiyor ilişki sonuç odaklı yaklaşıyor. otur konuş boşalamıyorum de. ilgilensin. cinsellik eşit haktır ve erkeğin görevidir kadını boşaltmak.012 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın o da öyle düşünüyor ama galiba kendine çok odaklanıyor. Onun boşalması zor oluyor bazen hiç olmuyor bazen geç oluyor. Bende sürekli dirty talk ve inlemelerle ona yardımcı olmaya çalışıyorum bu sefer bana hiç fırsat kalmıyor hiç ilgilenmiyor. Benimki de nasılsa seksle olmuyor ya biliyor bunu. Sadece ona odaklaniyoruz. Sonra zaten onun 2. postaya hali kalmıyor banada parmak kalıyor bir tek
- +1 yıl
arkadaşım öyle cinsellik olmaz. erkek önce sevişerek kadını bir iki kez boşaltıp öyle ilişkiye başlamalı. yani ilk başta seni yalayarak ya da okşayarak en az 1 kez boşaltmalı. böylece vajinal kaslar çalışmaya başlar sıvı salgısı dengeye biner ve bir sonraki boşalmaya hızlı yaklaşır. sen en az bir kez boşalmadan ilişkiye başlamayın. ve ilişkiye başlayınca da sevişmeyi kesmeyin. memelerini yalasın okşasın boynunu yalasın yani vücudunun nerelerinden zevk alıyorsan oraları yalayarak ilişki yaşayın.
Soran+1 yılSevişiyoruz o da o dediğin şeyleri yapıyor ama olay seks sırasında bosalmakta
- +1 yıl
sen de onu bırak kendine odaklan. onu boşaltmaya çalışacağım diye yalandan inleyeceğim diye kendine odaklanamıyorsun. sen kendine odaklan ona uğraşma
Soran+1 yılO zaman ikimiz birden bosalamayacagiz öyle boş boş s*kisip duracağız
- +1 yıl
çözümsüz değil ama ne deyim. kocayın kulağını çekecek halim yok.
yine diyorum
boşalamayan kadın yoktur
boşaltamayan bencil beceriksiz erkek vardır
Soran+1 yılGaliba bu dediğine katılıyorum artık. Çünkü bende sorun olsa hiç bosalamam ama doğru nokta bulundu mu bosalabiliyorum. O da sadece parmakla
- +1 yıl
üste çıkın. klitoris yapınız biraz yukarıda olabilir. siz üste çıkın. ilişki anında eşinizin tüy bölgesinde de klitorisi sürtersiniz. ara sıra oval hareketler yaparak oturup kalkın üzerine. klitoris eşinizin tenine sürtsün. bir de böyle deneyin.
Soran+1 yılÜstte çok rahat etmiyorum ben aslında eşimi eziyor gibi hissediyorum ama bir denerim
- +1 yıl
eşimi eziyorum gibi takıntı yapma odaklanmanı bozarsın. bir an eşini unut. o bencillik yapıyor sen de yap. hiç bir şey düşünme. üzerine çık. dediğim gibi klitoris eşinin penis kökünde tüy bölgesine sürterek oturup kalk. arada ilerie geri arada oval hareketler yap. dik dur üzerine yatma. dik halde daha rahat kalça hareketi yaparsın.
Soran+1 yılTamam denerim birde bunu çok sağol
- +1 yıl
siz de sağolun. umarım başarırsınız.
En İyi Cevaplar
eğer ilişki sırasında kafan rahatsa, bunun bir psikolojik nedeni yoksa çok kuvvetle muhtemelen partnerinle ilgili...
0212 Yorumla
Soran+1 yılEvet psikolojik bir sorunum yok ki zaten olsa parmakla da bosalamam
Soran+1 yılYok olmuyor. Kocam zaten
Soran+1 yılNormal değil tabiki. Kadınların erkekler kadar istekli olmadığı dogru. Kimileri bastırıyor kimilerinin libidosu düşük oluyor
Soran+1 yılValla bende denedim ama yok. Tahminim şu. O zor boşalıyor bazen hiç bosalamiyor. 2 posta falan zaten olmuyor. İkimizde hep ona odaklaniyoruz. Bende dirty talk ve inlemelerle ona yardımcı oluyorum hep. Ben unutuluyorum tabi. Benimde bosalamayacagimi bildiği için o da kendine odaklanıyor o hallediyor işini. Sonra zaten 2. posta hiç olmuyor bana fırsat kalmıyor
Soran+1 yılMastürbasyon yapmıyorum ona ihanet gibi olmasın diye. Ama sürekli onun beni parmakla boşaltması da sıktı
Soran+1 yılYok bende sert seviyorum zaten. Ama yok olmuyor işte seks sırasında.
Soran+1 yılSeninkinin sorunu ne. Hiç mi istemiyor yapmak
Soran+1 yılOooo. Ayda 2 ne ya. Çok fenaymış. Kaç yaşındasınız ve kaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yılAllah Allah yapmadan nereden bileceksin sıkılacaginı. E peki sen ne yapıyorsun. Sadece ayda 1 2 mi
Soran+1 yılE tabi belli olur. Kendi işini kendin mi goruyorsun. Ayda 1 2 ile kalmıyordu herhalde daha gencsin
Soran+1 yılE tabi haklısın. Haftada 2 3 bile bana yetmiyor da aydayi düşünemiyorum bile
Soran+1 yılBence tamamen libido ile alakalı. Evlenmeden önce hiç konuşmadıniz mi bir şey yaşamadiniz mu
Soran+1 yılAaa hadi ya. Bak bu çok kotu oldu. Konuştuğunuz zaman ne diyor
Soran+1 yılÖyle valla olan bize oluyor. Aksama ciddi bir konuşma var ama bizim evde o kesin
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılEvet konuştum. Dikkat edeceğini ve haklı olduğumu soyledi. Ama daha aksiyona geçmedik
Soran+1 yılDenemeye başlayınca göreceğiz bakalım. Umarım seninde sorunların çözülür
Soran+1 yılBenimde pek yok gibi. Konuşuyoruz işte 😊 esin yok mu yanında
Soran+1 yılEvde yok
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılTV internete bakıyorum
Soran+1 yılAramız bozuldu tabi konuşma sonrası. Ben konuşurken hiddetlendim o kırıldı. Saat geçte olmuştu işten gelip konuşana kadar. Sonra deneyemedik
Soran+1 yılE tabi ben dan dan söyleyince yüzüne sinirli şekilde bozuldu kırıldı üzüldü. Ne zaman telafi edecek bakalım. Fena patlamak üzereyim
Soran+1 yılBakalım. Bu gece bekliyorum. Çokta zor ve yorgun bir gün geçirdik ikimizde. Günlerdir erken kalkıp geç yatıyoruz. Uyuklamaz umarım. Sizde durumla nasıl. En son ne zaman yapmistiniz
Soran+1 yılBencede. O zaman hafta sonuna kadar beklememem lazım çünkü bu hafta full böyle. Bana yine hüsran. Sizinde olmuş bayağı ya. Ne zaman yapar peki bir daha
Soran+1 yılÖyle yapacağım çünkü sinirliyim. Eğer bugünde bir şey yapmazsa yarın kendi işimi kendim göreceğim yalnızken yetti artık. Senin işin çok zor ya. Ne ara hallediyorsun peki kendi işini
Soran+1 yılE tabiki. Yalnız kalabiliyor musun bare. Esin çalışıyor mu
Soran+1 yılBende 1 ay önce çıktım. Yeni arıyorum bakalım. Evde olmak bana yaramıyor tabi aklım hep orada. Evet senin için iyi olur başlarsa. Gerçi aynı anda gidip gelirseniz yine biraz zor
Soran+1 yılYok ya oyun oynadım ondan. Of evet bilmez miyim ya
Soran+1 yılYok benim olmuyor asla ama erkeklerde olur beklerim. Senin yerinde olsam benimde kayardi çünkü kadın vermiyor ne yapacaksın
Soran+1 yılKusura bakma ama seninki benimkinden daha kotu. varken vermemek saçma sebeplerle. Üzüldüm valla cidden yaşında genç. Evlenmeden önceki partnerleri de mi oyleydi
Soran+1 yılO da çok enteresan ya. Beni kocam seks sırasında 2 kez bosaltsa sabaha kadar devam et derdim. Bizde de tam tersi. Bazı kadınların libidosu düşük oluyor ama herkes aynı değil maalesef
Soran+1 yılValla bilmiyorlar kıymet. Ten uyumu libido bunlar çok önemli. Her insan aynı olmuyor. Tüm akşam mastürbasyon yapmamak için zor durdum mesela duvarlara tirmanacagim ama kimse yok
Soran+1 yılİkimizde 2 gündür yazistikca yukseliyoruz gibi geliyor bana
Soran+1 yılNormal tabi. Birde aynı şeylerden muzdarip olunca haliyle insan bir yukseliyor
Soran+1 yılHiç uyuyamazdik gibi geliyor ikimizde böyle istekli olunca
Soran+1 yılOf sorma valla. Birde ise gitmiyorum ya hiç uykum gelmiyor sabaha kadar posta posta devam etmek istiyorum ama eşim işten yorgun argın geliyor hep uyukluyor
Soran+1 yılBir tek pazar evde onda da geziyoruz. Pek sanmam. Benim kadar değil onun libidosu. Onunda yüksek ama benimki anormal herhalde
Soran+1 yılBenim kadar aşık ve sadık birisi olmasa çoktan aldatirdi zaten
Soran+1 yılSenin oldu mu hiç kaçamak?
Soran+1 yılArtık mesgulsun herhalde büyük an geldi galiba 😊 iyi geceler
Soran+1 yılYok olmadı asla. Kiminle nasıl oldu peki
Soran+1 yılTek seferlik miydi?
Birde kendi işini kendin hallederken karını mi düşünüyorsun hayal ediyorsun yoksa başkasını mi
Soran+1 yılHep karını düşünmüyorsun o zaman öyle söylediğine göre. Başkalarını da hayal ediyorsun yani. Ben öyle bosalmiyorum hiç
Soran+1 yılOlabilir mantıklı cidden. Benim eşim geliyor gitme zamanım geldi. bu akşamlık bu kadar. Bir dahaki sefer yaparken düşün bakalım kimi düşüneceksin veya nasıl yapacaksın :)
Soran+1 yılBu sabah kocam beni oral bosaltirken seni düşünüyor olmam garip miydi sence?
Soran+1 yılHala çekincelerim var böyle devam edelim
Soran+1 yılBana yapabileceklerini düşündüm mesela. O olsaydı beni fena halde becerirdi gibi. Sen hiç beni düşündün mü doğruyu soyle
Soran+1 yılSende istedin mi beni dün?
Bosalabildin mi peki?
Soran+1 yılDoğruyu söyle. Beni düşünerek mi bosaldin?
Eğer öyleyse ne zaman?
Soran+1 yılBende seni düşünmekten başka türlü bosalamazdim
Soran+1 yılSekste yaptık. O bosalamadi. Sabah uyanınca boşalamiyor çünkü. Beni becerdi ama bosalamadim. Sonra oral yaptı. Bende seni düşünerek boşaldım o sıra...
Soran+1 yılEh evet. Seninle oldu ancak zaten...
Sende durum neydi peki?
Soran+1 yılHmm bunu duyduğuma sevindim. Nerede ne ara hallediyorsun işini? Ne kadar sürüyor? Bir şey seyrettin mi? Çok soru sordum 😊
Soran+1 yılBenimde seni düşünmeye başlayınca çok çabuk oldu
Soran+1 yılGeç yazdım gitmeden önce bir posta daha yaptık. Sabah bosalamamisti. Şimdi önce kendi boşaldı. Benide sürtünerek boşalttı sonradan. Yine aklımda bir kişi vardı tabi...
Soran+1 yılO tabiki. Sabahtan kalan yarım bir işi vardi
Soran+1 yılEvet aslında çok yaklaşmıştı. Ama kendi gelince çıktı hemen bitiverdi
Soran+1 yılOldu maalesef. Sabahta olmayınca zor durdu zaten
Soran+1 yılCalistim tekrar kaldırmaya. Üstüne çıktım elimle oynadım falan ama olmadı. Sonra biraz bıraktık koyun koyuna yattık sonra geldi tekrar üstüme. Zaten anında hemen kalkmaz değil mi
Soran+1 yıl2 3 dk mi? 15 20 sürdü bizimkisi
Soran+1 yılSürtünme daha kolay. Daha çabuk boşalirim. Öteki türlü daha uzun sürer çünkü
Soran+1 yılPrezervatif kullanmıyoruz ben korunuyorum. Ah aynı anda boşalmak bizim için hayal
Soran+1 yılEvet ama olmuyor
Soran+1 yılEvet. Senide...😊
Soran+1 yılDelirtecegimden hiç şüphem yok. Hem dilimi hem elimi muazzam kullanırım
Soran+1 yılŞu an kalktı mı mesela?
İşte misin?
Soran+1 yılİyi daha da zorlasın 😊
Soran+1 yılVedalassak mi artık. Uzayınca daha kotu olacak çünkü
Soran+1 yılDileme. İkimizde çok gittik ama yanlış hu
Soran+1 yılBanada geldi. Aşırı da etkilendim. Ama yanlış yinede. Kaptırmadan bitirmek lazım
Soran+1 yılBenim içinde öyle. Çok saçma ama şimdiden 2 kez seninle yaptım bile. Ama kesmek zorundayız. Çok iyi vakit geçirdim harika konustuk
Soran+1 yılSeninle konuşmakta çok iyi geldi çok sağol kendine iyi bak umarım dertlerimiz biter 😊
Soran+1 yılBende öyle halo87. Kendine iyi bak. Seninle konuşmak güzeldi. Bir süre daha hayallerimde kalacaksın o kesin.
Soran+1 yılHayat bu belli olmaz. İyi bak kendine beni unutma 😉
Soran+1 yılHahaha teşekkürler. Bende seni uzun süre unutamayacagim. bir süre daha hep sebebim olacaksın
Soran+1 yılYaparsa tabi seninle. Ben olamaz ama onu bil. ölü gibi yatıyor mu yoksa benim gibi vahşi yaramaz ve dirty talk seven birisi mi
Soran+1 yılOfff çok fena ya. ben yapıyorum bayagi fantezi dirty talk falan. Öğrenci nhizmetci kostumlerimi falan bayağı beğeniyor eşim
Soran+1 yılYok artık ne gülmesi ya. Biz öyle bir eğleniyoruz ki. O role bürünüyorum konuşmalar hareketler sac makyaj kostüm süper oluyor. Bencede benim eşim bayağı şanslı
Soran+1 yılYok ya kusursuz falan değilim o kadarda değil
Soran+1 yılAzginlik yaramazlık libido yüksekliği dil el vücut kullanımı işve cilve ve performan konusunda çok mütevazi olamayacağım hakikaten iyiyim 🤭
Soran+1 yılHahaha beni görsen delirmezdin. Şişmanim çünkü. Erkeklerin sevmediği bir şey
Soran+1 yılBencede her şey değil ama erkeklerin çok önem verdiği bir şey. Seninde bayağı iyiymiş ama
Soran+1 yılHahaha peki o zaman
Soran+1 yıl155. Kisayım bayagi. Hele senin yaninda
Soran+1 yılE evet. Sert ve hızlı hoşlanıyorum ben. Her zaman olmasa da çoğu zaman tabi. Duruma göre değişiyor bazen soft da seviyorum
Soran+1 yılE şimdi olmaz tabi 🤭
Soran+1 yılNormalde ne seversin ne sevmezsin peki. Yani eşin normal olsaydı. Veya su anda bile. Neleri seversin neleri sevmezsin?
Soran+1 yılBende doggy seviyorum. Misyonerde hoşuma gidiyor. Ama ben yüzüstü altta kocam üstümde daha çok seviyorum. Beni altında eziyor. Ben savunmasız ve güçsüz kalıyorum o çok hoşuma gidiyor
Soran+1 yılEvet sen bayağı eziyorsundur. Bizim konu yine aldı başını gitti durmamız lazım
Soran+1 yılEvet öyle ama durmalıyız. Yanlış biliyorsun
Soran+1 yılO derece mi diyorsun. Gitmedin mi eve karının yanına
Soran+1 yılDikkat et. Karınla vakit geçir. Bizde vedalasalim
Soran+1 yılGerçi doğru. Onca yazismayi farketmiyor bile. Cidden Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılTeşekkürler. Bende eşim yokken oyalandim bayağı. Tabi sadece oyalanmakla kalmadım da...
Soran+1 yılGece sana söylediklerimi hatırlarsın yardımcı olur. Bugünde bayağı bir konuştuk. Etki eder değil mi
Soran+1 yılDüşün bakalım. Kendine iyi bak. Daha öncede vedalasmistik gerçi. Hoşçakal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
+1 yılEşinden kaynaklı. mekan değiştirin. farklı şekilde yapın
012 Yorumla
Soran+1 yılBir sürü şey deniyoruz ama hiçbir zaman olmuyor benim
- +1 yıl
ondan hoşlanmıyorsun bence
Soran+1 yılÇok seviyorum çok hoşlanıyorum çok arzuluyorum onu ama olmuyor
- +1 yıl
Spora başlat mutlaka. ve gün içinde düzenli yemek yesin. sen istiyorsun da o sana karşı aynı arzuda değil demekki. üzücü
Soran+1 yılBende bundan korkuyorum :(
- +1 yıl
Korkma. ! defada olsa sık sık yapmaya çalışın. arada saçlarını boyat , kestir. başka bir kadın havasına sok kendini.
Soran+1 yılİyide başka bir kadın havası başka bir kadını arzulatir beni değil
- +1 yıl
Yo birine benze demiyorum. Kendinde değişklikler yap. arada böyle şeyler iyi olur
Soran+1 yılfantezi falan yapıyoruz zaten. Öğrenci hizmetçi falan ama ise yaramiyor
- +1 yıl
:) harikasın sen. üzüldüm
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
sende sağol. Mutluluklar diliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. İçeriyi iyice tahrik etmesi lazım senin sert istiyor olman buna sebep
011 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir o da
Soran+1 yılAslında sert ve hızlı ama o noktayı bulamıyor
Soran+1 yılYok işe yaramıyor hicbiri denedim
Soran+1 yılTabi ama yok vermiyor o hazzi
Soran+1 yılEvet bazen
Soran+1 yılYok. Çok seviyorum beğeniyorum ve tahrik oluyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsert haşin olmalı. belki bunu seviyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu seviyorum ama olmuyor
- +1 yıl
sert olmalı ve durmamalı. eşinde enerji bitiyor belki de
Soran+1 yılO noktayı bulamıyoruz
- +1 yıl
bana daistekli partner denk gelmiyor
+1 yılParmağa şartlanmışsın
03 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle
- +1 yıl
Merak etme çözülebilecek bir sorun
Soran+1 yılNasıl
İlişkiniz ortalama kaç dk sürüyor
08 Yorumla
Soran+1 yıl20 25 dk falan
Soran+1 yılGayet iyi. Hem vahşi hem romantik
Soran+1 yılYok 15 cm
Soran+1 yılKendimden emin gibiyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinden kaynaklı bir durum bu
04 Yorumla
Soran+1 yılAcaba ona çok odaklandigimiz için bana fırsat mi kalmiyor
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen ön sevişmeyi mümkün olduğu kadar uzun tut farklı şekiller denemeni öneririm sık sık pozisyon değiştirmek işe yarıyor
Soran+1 yılİlk posta için sorun yok 2. de ne yaparsam yapayım olmuyor
Cevap sahibi+1 yılİlkini uzun tutman için demiştim her erkeğin performansı aynı olmaz buda senin şansın
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAlismisliktan kaynakli
025 Yorumla
Soran+1 yılGaliba öyle. İlişkide bir türlü o zevki alamıyorum
- +1 yıl
Masti sürtünme yoluyla değil parmakla yapmaktan ve sonrasında da bu durumu devam ettirmekten kaynaklı oluyorsundur
Soran+1 yılHayır masti sürtünme ile yapıyordum aslında
- +1 yıl
Eşin içine girmeden sürtünme ile denedin mi hic
- +1 yıl
İlişki esnasinda kendini kasiyormusun
Soran+1 yılDemedim o da 1 kez falan oldu çok nadir
Soran+1 yılYok hayır alıştım artık
- +1 yıl
Parmakla nasıl alistirdiysan diğer istediğin şekilde de kendini alistirmaya çalış bence üzerine git olmuyor diye yarıda kesip bırakma bir kez oldu oda nadir diye bırakma devam ettir
- +1 yıl
Mesele parmakla ya da elle hangisiyle yapınca zevK aldigin bosaldigin durumu ilişki esnasında da denemeye çalış
Soran+1 yılAma bu seferde çok uzun sürünce o erekte kalamiyor haliyle
- +1 yıl
Bu durumu hafta sonu deneyin ertesi gün tatil olduğu zamanlarda o zaman zabaha kadar vakit çok erkekte olarak durdurmak senin elinde
- +1 yıl
Ayrıca eşin erken mi boşalıyor ve sürekli ona mi calisiyorsun sana vakit az mı kaliyor
Soran+1 yılGeç boşalıyor bazen. Bazen de hiç
- +1 yıl
Hiç on sevisme yaşamıyormusunuz direk bodoslama daliyormusunuz olaya
Soran+1 yılYok hayır yapıyoruz ön sevişme
- +1 yıl
Önce seni bosaltsin sen bir rahatla ki eşin her şekilde olur ablatigin şekilde sorun oluyorsa bence bir uzmana başvurun çok geç kalmadan
- +1 yıl
Bu arada yaşlar kaç
Soran+1 yıl27 ve 31. Dediğin gibi uzmana başvurmak lazım galiba
- +1 yıl
Uzmana başvurun bencede ayrıca on sevismeyi sağlayarak önce erekte haldeyken sen bosalmayi dene sonra eşine yönel bence
Soran+1 yılEvet onu denemek lazım
- +1 yıl
Sen eşine odaklandigin için zaten kendin ipin ucunu kaçırmış oluyorsun o zamanda yastığa surtunmek gibi bir şey olmuş oluyor eşini suclayamam belkide önceden beri vardı böyle bir durum belki ilk seninle yaşıyor herşeyi bence eşin senin hassas olduğun zevk aldığın noktalara dokunuşlar yaparak seni zevke getirsin önce sen sonra eşin yapsın farklı ve rahat olduğun pozisyonlari deneyin sendeki hassas noktalar göğüs uçları boyun kulak memesi kısmı sırt bacaklarin iç kısımları klotirs kısmı elbet bir noktadan seni yakalar erkekte genelde penisi ucu alt kısmı hassas olabiliyor farklı şeyler deneyin baktınız bir çözüm olmuyor o zaman uzman desteği alirsiniz
Soran+1 yılHaklısın birinin bunları eşime anlatması lazım ama önce
- +1 yıl
Artık onuda sen anlatacaksın alıp karşına konuşacaksın birazda eşin çaba göstermesi lazım hep sen çabalarsan bu iş bir noktada patlak verir ayrıca evlenmeden önce nasildin zevk aliyormuydun orgazm yasamiyormuydun
- +1 yıl
İpi sen eline al eşini sen yönet ilişki esnasında
- +1 yıl
Ne bilim farklı fanteziler deneyin farklı pozisyonlar deneyin ama önce sen kendini boşalttir ona
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsende parmaklat knka o zaman :D
00 Yorumla
+1 yıleşin çırtt
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
iyi değil demek ki. bu konularda
esinden kaynakli ama sen de isi bilmiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yapmalıyım
+1 yılMuhtemelen kendini parmağa alistirmissin ,☺️
08 Yorumla
Soran+1 yılGaliba öyle olmuş
- +1 yıl
Sonuçta bir hissiyat farkı var
Soran+1 yılEvet farklı çok
- +1 yıl
Yani kendin yapmayı bırak ozaman ihtiyaç duydukça yaparsan ilişkiye alisamassinn
Soran+1 yılKendim yapmıyorum zaten hic
- +1 yıl
Tamam ozaman zanla alisirsin biraz iliskini cesitlendir farkliliklar hayal gunucunu biraz zorla
Soran+1 yılSorun bende değil. Partnerim beni bosaltamiyor
- +1 yıl
Bende zaten sen bosaltamiyosun demedim ki ilişki daha ateşli bir hal alirsa daha uzun daha sehsevtli olabilir diye söyledim oral olayını biraz uzun tutmasini isteyebilirsin
+1 yılKucukmu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil aslında
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşinden kaynaklı
03 Yorumla
Soran+1 yılO mu yapamiyor yani
- +1 yıl
Yani aranızdakini bilmiyorum ama anlattığım kadarıyla sorun onda
Soran+1 yılOna çok odaklandigimiz için bana fırsat mi kalmiyor acaba. Olabilir mi böyle bir sey
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne