Nişanlımla sevişiyoruz ama birlesmiyoruz bu yüzden mi hiç titreyerek ya da fışkırarak boşalmadım?
Sevişirken neden hiç titreyerek boşalmadım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hiçbir kadın fışkırmaz. Ama titremen lazım. Mastta titremiyo musun boşalırken
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır kendi kendime mastürbasyon yapınca bitmiyor sanki boşalmiyorum orgazm oluyorum bu keyif veriyor o yüzden uzun sürüyor yorulunca bırakıyorum. Ama çok sulu boşalan kadınlar var yani videolarda
Videolarda sulu boşalan kadınlsr yalan. Çünkü prnolar erkeğin zevkine hizmet eder. Bunlar da yalandan boşalıyor. Yani vajina içine su enjekte ediyorlar. Bınu yönetmenin biri söylemişti. O yüzden sende boşalma dediğimiz senşn kaslarının boşalması. Kasların titreyerek boşalır aslında
Titremeden de boşalma olur. Bak klitorisini okşarken bi anda o kadar yükselirsin ki vajina deliğin kendliğinden kasılır seri şekilde. Orgazm dediğimiz şey bu işte. Bu olmuyo mu sende. Sonra bi sakinlik gelir
Evet keyif alıyosunjz. Ama sonu yok. Neden böyle? Hissizlik. Bi yerden sonra his kayboluyor sizde. Sanırım klitorisle alakalı bişey. Oralda da olmadı dimi
Şimdi aslında bu erkeğin becerisi. Biraz daha tecrübe ettikçe sana orgazmı yaşatır. Oralda mesela nerenin kaç dakika hangi şiddette emileceği filan tecrübe işi. Mastta orgazm olamayan kızlar birleşmede orgazm olurlar. Bu da erkeğin tecrübesine bağlı
Sana göre tecrübe etmesi lazım her kadın farklıdır. Misal kimi göğüslerinin kimide vajinasının yalanmasından hoşlanır kimi anal sever kimi sadece önden. Kimi yumuşak kimi sert sen seni öğretmelisin
Bütün kızlar aynı değil sonuçta kimisi ısrardan hoşlanmaz kimisi de bakalım ne kadar istekli benimle görüşmek için diye bekler sürekli adım atmasını benim tüm ilişkilerimde pes etmeyenler oldu hep çünkü ben acaba bu herkese mi böyle yoksa sadece bana mı ona anlamaya çalışıyorum o yüzden her sevgilim ısrarcıydı
İyi bir insansın bu kadar konuştuk ne seviyeni bozdun ne de saygını bozdun bence en kısa zamanda seni de seven biri olur en iyisi olsun geç de olsa olur
Bi kız benim hevesimi kırdı sosyalden tnaıştım işte baya konuştuk ses mss attı bende troll değil herahlde dedim sonra kız dedi senin yanına falan gelecem dedim sonra işte konuştuk yine sonra daha da yazmadı sildi hesabını bende mal gibi kaldım
Hmm anlıyorum fakat dediğim gibi mastürbasyon yaparken ki kadar boşalıyorsan geçmiş olsun yapacak bir şey yok bu aranızdaki uyum vs herşeyin etkisi vardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiçbir kadın fışkırmaz. Ama titremen lazım. Mastta titremiyo musun boşalırken
Hayır kendi kendime mastürbasyon yapınca bitmiyor sanki boşalmiyorum orgazm oluyorum bu keyif veriyor o yüzden uzun sürüyor yorulunca bırakıyorum. Ama çok sulu boşalan kadınlar var yani videolarda
Videolarda sulu boşalan kadınlsr yalan. Çünkü prnolar erkeğin zevkine hizmet eder. Bunlar da yalandan boşalıyor. Yani vajina içine su enjekte ediyorlar. Bınu yönetmenin biri söylemişti. O yüzden sende boşalma dediğimiz senşn kaslarının boşalması. Kasların titreyerek boşalır aslında
Titremediysem boşalmıyor muyum ama boşalmamak garip değil mi ya da ben titreyip hissetmemis fark etmemiş olabilir miyim
Titremeden de boşalma olur. Bak klitorisini okşarken bi anda o kadar yükselirsin ki vajina deliğin kendliğinden kasılır seri şekilde. Orgazm dediğimiz şey bu işte. Bu olmuyo mu sende. Sonra bi sakinlik gelir
Bilmiyorum
Bence sen de bazı kızlar gibi orgazm olamıyosun. Mastta rahatlayamıyısun. Yorulunca bırakanlardsnsın
Niye böyleyiz
Keyif veriyor aslında ama sonrası yok gibi
Evet keyif alıyosunjz. Ama sonu yok. Neden böyle? Hissizlik. Bi yerden sonra his kayboluyor sizde. Sanırım klitorisle alakalı bişey. Oralda da olmadı dimi
Oral yaptık ama aynı olmadı
Şimdi aslında bu erkeğin becerisi. Biraz daha tecrübe ettikçe sana orgazmı yaşatır. Oralda mesela nerenin kaç dakika hangi şiddette emileceği filan tecrübe işi. Mastta orgazm olamayan kızlar birleşmede orgazm olurlar. Bu da erkeğin tecrübesine bağlı
Yapamıyordur
Herkes ilk ilişkisinde olduğu gibi mi kalır yoksa tecrübe ettikçe bu konuda daha iyi olmaz mı?
Sana göre tecrübe etmesi lazım her kadın farklıdır. Misal kimi göğüslerinin kimide vajinasının yalanmasından hoşlanır kimi anal sever kimi sadece önden. Kimi yumuşak kimi sert sen seni öğretmelisin
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
Evettt
Birleşmediğimiz için mi titreyerek boşalmiyorum?
Yani Birleşim olması daha etkili olue
Ama çıplak sürtünmek boşalmaya yeterli değil mi nişanlım kaç defa boşalıyor ama ben de hiç yok
Yani oral yapsa belli olur bilmiyorum değiştirin biraz
Yapıyor belli olur ama o görür sadece ama o bana boşaldın mi diye soruyor bilmiyorum diyorum
Titremek istiyorsan çok özel şeyler yapmak lazım
Değiştiriyoruz ama birleşme olmadan kısıtlı şeyler oluyor bence
Birleşmegş evliliğe mi saklıyorsunuz
Evet ama bence saklayamıcaz çünkü günden güne daha ileriye gidiyoruz benim ısrarımla biraz girmişti sadece başının bı kısmı ama çok az
Yani sizin kararınız siz bilirsinz keyif alın
O ailem için korkuyor bana kızarlar anlaşılırsa falan diye
Ailen nereden bilecek ki saklarsınız
Bende öyle diyorum birde ya bana bir şey olursa falan diyor tamam da o kadar şey yaptık bu mu sorun olacak sanki
Senin istekli olupts nişanlının böyle yapması garibime gitti
Seni senden daha çok düşünüyor
Her konuda düşünür ailen kızmasın moralin bozulur falan der
Ailen anlamaz da işte demek ki cesareti yok
Üzücü
Ya üzme elbet yaşarsın kaç sene var evlenmenizs
Bir buçuk sene var ama ailem nikahı erken yapın dedi
O görevde şu an o yüzden asker olduğu için düğünü geç yapıcaz
Şu an ayrı mısınız anladım yaparsınız inşallah sende yine var biz boşuz biz napalom 😃
6 ayda bir hatta en son 8 ay sonunda yapmıştık
Çok uzun zaman geçiyor
Sen neredesin o nerede görevxe yakın mı
Aramızda 8 saat var
Uzakmış Sanal yapın oda sarmaz dimi
Yapıyoruz ama gerçeği daha iyi ama ben daha çok şikayet ediyorum ona belki yapmamam gerekiyor ama bu konuda çok söyledim
Ama sanalı da o başlatıyor ben değil iyice saldırıyorum o istemiyor gibi görünmek istemem
Çok isteklisin ya 😊 yaş kaç senin
23 yaşındayım normal bence belki ilkin heycanıdır
Farklı geliyor heralde evlenince böyle devam eder mi
Sen kaç yasindasin
Bende senin gibiyim bir kez yaşadım hayatımda evlenince nasıl gider hiç bir fikrim yok ama azalma olur bence
22
Bir kez yaşadım dedin ya sevgilin miydi
Hayır ücretli bi yerdi tanımadıpım birisi keyif de almadım zaten
Arkadaşımın ısrarıyla gittim yoksa paraya yazık
Almazsın duygu yok çünkü
Evet sadece 2 dakika oral yaptı biraz da şey sürdü çıktım arkadaşa dedim ki bu ne lan
Geçmiş olsun dd
Ben de sevgilimle yapmak isterdim rahat rahat her şeyi yaşamak isterim ama bu zamanda ben mi bulamıyorum anlamadım
Bütün kızlar aynı değil sonuçta kimisi ısrardan hoşlanmaz kimisi de bakalım ne kadar istekli benimle görüşmek için diye bekler sürekli adım atmasını benim tüm ilişkilerimde pes etmeyenler oldu hep çünkü ben acaba bu herkese mi böyle yoksa sadece bana mı ona anlamaya çalışıyorum o yüzden her sevgilim ısrarcıydı
Anladım doğru her kız bir değil haklısın bizde kader ne zaman önümüze çıkaracak göreceğiz
İyi bir insansın bu kadar konuştuk ne seviyeni bozdun ne de saygını bozdun bence en kısa zamanda seni de seven biri olur en iyisi olsun geç de olsa olur
Teşekkür ederim sende ama işte korkuyorum sosyal uygulamalar bakıyorum onların çoğuda troll sen şu anki nişanlınla nerede tanıştın
Oyunda 😄
Pubg?
Evet ama ailemiz bilmiyor 😄
Nasıl güvendin ya aynı şehirde miydiniz nasıl buluştunuz nasıl gelişti
Bi kız benim hevesimi kırdı sosyalden tnaıştım işte baya konuştuk ses mss attı bende troll değil herahlde dedim sonra kız dedi senin yanına falan gelecem dedim sonra işte konuştuk yine sonra daha da yazmadı sildi hesabını bende mal gibi kaldım
Yazık
Neden
Boşalman lazımdı nişanlın yapamıyor bu işi
Birleşmiyoruz ama çıplak sürtünüyor ve o birden fazla boşalıyor acaba ben ıslanıyorum ama boşaldığımı fark etmiyor muyum?
Boşalmak nasıl oluyor boşaldığında anlarsın erkek kolay boşalır zaten erkekte bir tane zevk noktası var iki oyna boşalır kadın öyle değil ki
O boşaldın mi diye soruyor ama ben anlamıyorum bilmiyorum diyorum
Hmm anlıyorum fakat dediğim gibi mastürbasyon yaparken ki kadar boşalıyorsan geçmiş olsun yapacak bir şey yok bu aranızdaki uyum vs herşeyin etkisi vardır
ikimizde birbirimizin ilkiyiz bence zamanla daha iyi olacak
Bilemem orasını ama erotik shopa bir bak derim işinize yarayacak şeyler var
Ne gibi birlesmiyoruz ama
İlla birleşmek şart değil de gecelik giyin fantezi yapın ne bilim oral yapın vs vs
Yaptık
Anladım bir şey diyemem o zaman
Teşekkür ederim
Rica ederim ne zamn istersen sorabilirsiniz
mastürbasyon yaptığında orgazm olabiliyormusun?
titretelim ;)