Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla İstanbul'da tanıştık her şey iyi gibiydi ama ben birlikte olmak istedim çünkü daha önce hep kötü ilişkiler yaşadım. Kendimi eve kapattım tam mutlu oldum derken birlikte olmak istedim diye bana sadece s. eks isteyen bi kız için onca yolu kat edemem dedi. Çok zoruma gitti beni çok üzdü. Bu bahaneydi biliyorum ama moralim bayağı bozuldu. Geçen gün de teyzem evde yoktu davet ettim. Normalde tüm gençler öyle yani boş zaman arıyorlar birlikte olabilmek için fakat bu yine istemedi gelmedi 4 gün. Yemek yaptım hocalarla yemeğe gideceğim dedi erteledi. Sonraki hafta seni çok özledim dedi buluşmaya karar verdik fakat yaptıkları ve söyledikleri yüzünden yakın olamadım elini tutmadım veya başka bir şey yapmadım o da bu yüzden beni terk etti. Dışarda bizi görenler ayrı sanır falan dedi. Gerçekten bilmiyorum çok üzgünüm ama durumlar böyle. Bu hayat neden böyle sizce.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
boş ver bos eve gelmeyen erkek elimi tutmadin diye ayril8yor :)))
adam zaten yapamiyor kurtuldun
Cebinde parası yoktur. Seni bu şekilde suçlu göstererek egosunu tatmin etmis
Cebinde parası yoktu normal ama ben onu önemsemedim. Parayı vb. Benim de yok çoğu zaman. Biz doğduğumuzda parayla mı geldik. Çok yanlış bir düşünce. İnsanlar birbirlerine böyle yapıyorlar. Bilmiyorum ya veya benim hatam
İşte adam gibi diyebilirdi. Ama o seni değersiz hissettirip egosunu tatmin etmiş. Yani adam değilmiş. bosuna onun için üzme kendini.. birlikte olmaman çok daha iyi olmuş
Doğru diyorsun...
O yüzden bak senin şer gordugun birşeyde bile hayır var aslinda
Umarım farklı olur bundan sonra
Kaç yaşındasin ki
32
Bence bu da kötü sonuçlandı diye kendini kapatma. İnsan kırıldıkca içine kapanır ve içine kapanarak sadece kendini cezalandırırsin. Birilerini tanımak için kendine şans vermelisin
Sen nerede yaşıyorsun ki bu böyle gelme gitme olayı sıkıntı biraz
İstanbul
Boş ver çok takılma insanlara keyfine bak sen hep
Sen doğal olarak istediğini belirtmişsin ama buna böyle bir karşılık verme ne suçu
Buneee yaa sevgilim isticek ve ben gitmicem koşarım 😅😅 mutlu ediceksin ama dibine kadar yasican seni cagirmis git iste
Umarım ilerde pişman olmazsınn
Neden pişman olayım
Bakire olmayışını sevgilin eşin sorun ederse diye
Bakire değildim ki zaten
Niye olmuyi ki aseksuel mi
Çok farklı şeyler var kesin yoksa koşa koşa gelir
Eve ya doğru diyorsun
Ama ortaya çıkar nedeni
Düzgün ve dengeli adam bul
Çokmu güzelsin gerçekten
Güzellikle ne ilgisi var adam istemedi ki beni
Demek ki elinde yedekler var yani