- Arkadaşlar erkek arkadaşımla birlikte olmak istiyorum ama sürekli erteliyor. İstemiyor. Nedenini bilmiyorum neden böyle yapıyor hamile kalırsan napıcaz diyor ama normalde yani prezervatif kullanacağız. Prezervatifi de istemiyor sadece ilaçta kullan diyor. Siz ne düşünüyorsunuz. Ne olacak bu adamın hali. Ayağını yala aşkım diyip duruyor. Ayak fetişi adam ama kendisi yalamıyor bana yalatıyor neden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aynı teklifi ciddi düşündüm birisi yapmıştı bana. 1 ay erteledim onu gözümden bile sakınırdım. En sonunda aklıma kötü kötü şeyler geldi kabul etmiştim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen engelledim şu an onu. Davet ettim yine yanıma gel dedim sinemaya gideceğim dedi bana. Artık yeter yani engelledim naparsa yapsın. Sinema mıı karı mı kız mı. Ciddi de düşünmüyor evlilik uzakmış ona. Böyle yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Erkek arkadaşın biraz safça mı? Bir erkeğin bu durumu reddetmesi çok düşündürücü
06 Yorumla
Soran+1 yılTeyzem evde yok dedim 5 kere davet ettim gelmedi başkası olsa koşa koşa
Soran+1 yılKendi erkekliğinden et. Namuslu sizin gibi yatağa atma peşinde değil atsa da yapmıyor
Soran+1 yılDüşünceniz ne değer verdiği için mi yapmıyor başka bi şey mi var
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. bakireysen başına kalırsın diye korkuyordur :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim yaptık yani ne bakireliği parmak soktu o kadar. Bunu da mı anlamıyor
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYaladım kıçımı yala dedi bana. popo deliğini yalatıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı arkadaş kıyamamış sana bana denk gelme acımam cksmxmam
02 Yorumla
Soran+1 yılNeye kıyamadı. Yapmak zorundayız yani dimi. Ne olacak böyle niye yapmıyor. Beni beğenmedi mi
- +1 yıl
Bilmem görmedim seni beğenip beğenmedi diyemem
+1 yıl:) erken boşalma sorunu vardır ya da başına kalırsın evlenmek istersin diye istemiyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten istiyorum. Her şeyin bi sonucu var yatmayıp napcak daha güzel kadınlar mı var
- +1 yıl
:) evet işte o seninle evlenmek istemiyor. bunu yapmak demek imzayı atmak demek. o da biliyor bunu.
Soran+1 yılEvlenmek zorunda. Yok öyle
- +1 yıl
O zaman boşuna bekleme. zükmez o seni
+1 yılBu ne ya erkek olan jstemiyorsa yazik diyebileceğim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen iyisi yatağa at penisini kaldırıp üstüne otur iliskiye gir
07 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmıyor. Yaladım ağzıma aldım ama yine yok yani
Cevap sahibi+1 yılilginç hazır kalkmışken vajinaya sokuver dimi niye yapmıyor acaba
Soran+1 yılYok kanka yapmıyor parmaklıyor şeyimin suyu aktı yani bayağı
Cevap sahibi+1 yıloff ben olsam penisimin kafasına sürerim suyu vajiana dudaklarının arasında kaydırırım gerçi bende kıyamam sokmam zeyno senmisin sadece penisimi yalatırım
Soran+1 yılBenim Halil sen misin
Cevap sahibi+1 yılyok halil değilde ismim penisimi ne zaman yalıycaksın görusccekmiyiz penisimide sokucam yapıcam her seyin zamanı var acele etme
Cevap sahibi+1 yılşey benim penisimi beğeniyomusun uzunluğu pembe başı falan 🙄
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. O nebicim erkek ya kac kurtar kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana çakacak erkek bol bunları düşünme. Müşteri her zaman bulursun
09 Yorumla
Soran+1 yılBen bacım muyum müşteri bulayım. Hadi ordan hadsiz. Yürü git işine kırarım kafanı. Terbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılKocan değilse müşteri buluyorsun demektir
Soran+1 yılSenin gibi insanların karılarına acıyorum. Zavallısın
Cevap sahibi+1 yılEn azından karımız var senin gibi müşteri bulmuyoruz
Soran+1 yılKarını nasıl buldun görücü usulü mü evlendin. Karın da o zaman müşteri bulmuş seni alıp. Aynı şey
Cevap sahibi+1 yılAynen evlenince müşteri bulmuş olunuyor sende sevgili ayağına parasız eskortluk yap
Soran+1 yılBu işleri iyi biliyorsun bakıyorum pek hakimsin konuya. Ya pzevnksin ya da karınla öyle tanıştın? Hangisi
Cevap sahibi+1 yılHayırlı işler bol müşteriler
Soran+1 yılHahahaha aynen. Hadi baaay sana da bol karı pazarlamala3
Sen ilki olabilirsin. Performans kaygısı vardır muhtemelen
02 Yorumla
Soran+1 yılYo yaptım dedi çok. Yani birlikte olmuş öyle dedi. Hatta kız utandı bayağı falan dedi
+1 yılSorunlu bir sevgilin var sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılMideni ve vizyonunu …
01 Yorumla
Soran+1 yılNe var bunda pardon
Erkek olduğuna emin misin o şahsın?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Şeyi varya kocaman
Bu da saçma o senin ayağını emmeli
10 Yorumlaseni iyi kullanıyor :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Bu kaçıncı soru? İstemiyor işte.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Korkuyor başına kalırsın diye belki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hamile kalıp evlenmek zorunda olmaktan korkuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkunun ecele faydası yok. Elbette hamile kalacağım yani ha bugün ha yarın
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil bi sevgikin var ile yaa sacmalik resmen
00 Yorumla
+1 yılBenimle ol sende hamile kalirsan evleniriz
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem