Arkadaşlar garip ama penisimi rahatça sokup devam edemiyorum bazen bacağıma kramp giriyor. Sadece kız arkadaşım üstte olup git gel yapınca sorun yok diğer pozisyonları beceremiyorum. Sanırım çok hareketsiz olduğumdan bu konuda problem yaşıyorum. Bu yüzden kız arkadaşıma uzunca oral yapsam yeter mi onun için sizce kızlar siz sadece iyi oral yapmasını yeterli bulur musunuz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayır tabii ki yetmez. Kendini geliştir, spora git madem yapıyorsunuz tam yapın.
Yani kız arkadaşım üstteyken yapıyorum bunu eş zamanlı göğüslerini yalıyorum. Ondan öncesi uzunca oral yapıp çıldırtıyorum parmakla da giriyorum ama illaki farklı pozisyonlarda şart mı
Güzel şeyler yapıyorsun ama sen o pozisyonları yapmadıkça onun canı isteyebilir bence sen kilon varsa eğer önce kendin için biraz zayıflamayı dene veya zayıfsan kilo almayı. Eğer ikisinde de problem yoksa o zaman spora git biraz kendine gelsin vücudun hep böyle gitmez yani 😌
Vücut problemim yok oturarak çalıştığım hareketsiz bir işim olduğu için ve spora da yeterli vakit ayırmadığım için hareket ederken oluyor bu. Tam giriyorum ileri geri yapacağim hızlıca bacağıma ağrı giriyor kalıyorum öyle :D korkuyorum kız arkadaşim ne biçim erkeksin diyecek dıye :D
Yaa anladım. Çok da kafaya takma taktıkça psikolojin bozulur sonra 😅
Bir kere fobi oldu gibi :D Geçenlerde görüşmeden önce yolunu yapıyorum ya bugün bacağımdan sakatlandım da ağrıyor falan diye :D ne duruma düştüm ya, sevgilim varken gidip başka bir kızla da deneyememki bunu yakışmaz :D
Hiç yapmadım ama bence yeterli olur
Sen hiç sevişmediysen oral seni yeterince tatmin eder sanırım
Evet onu kastettim
Anladım zaten ben uzun bir oral yapıyorum birde parmaklarımı da kullanıyorum kız çıldırıyor sonra üstüme alıp içine giriyorum bu şekilde bitiriyoruz farklı farklı pozisyonlara ne gerek var dimi :D
Gayet güzel 😄 ilki miydin
Evet ama ilk olmasa da fark etmez ki o kadar dilleyeceksin emeceksinde çıldırmayacak dimi :D
E tabi o ayrı konu 😄
İşte kimisi erkek buluyor doymuyor kimisi de senin gibi onu yapsa da yeter diyor :D bazı kızları doyuramıyorsun
Aynen kardeşim (!)
Ben istemem.
Yani kız arkadaşım üstteyken yapıyorum bunu eş zamanlı göğüslerini yalıyorum. Ondan öncesi uzunca oral yapıp çıldırtıyorum parmakla da giriyorum ama illaki farklı pozisyonlarda şart mı
Misyoner şart
Orada işte bacağımı hareket ettirirken kramp girdi bir iki denemem de ondan sonra çekinmeye başladım tekrar deneyip rezil olacam diye. O yüzden orali çok iyi yapıyorum sonra da üste alıyorum onu öyle giriyorum içine. Zaten tüm bunlar yarım saat en az sürüyor farklı pozisyona geçmeden yırtıyorum :D Ama dediğini mutlaka çözeceğim bahaneyi bırakıp mecbur