Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ülkede işsizlik rekor üstüne rekor kırıyor. Biraz olan kadrolarida akp lider torpille kapatıyor vatandaş işsiz evlenmek bir yana en güzel okulları bölümleri bitiriyor işsiz kalıyor insanlar işsiz olunca evlenemiyor geleceğini düşünemiyor. Bu ölümsüzlük cinselligide etkiliyor sebep ekonomik
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen kızların egolarıyla, kaprisleriyle, tripleriyle, yanlış anlamalarıyla uğraşmak istemiyorum. Bu tip kızlar bana itici geliyor. Kızların iliskiyi belirsizliğe sokmaları da hoşuma gitmiyor. Yani bir yandan seviyormuş gibi davranıp bir yandan da sürekli kendilerini geriye çekmeleri, ağırdan almaları hoşuma gitmiyor. İstediğim özellikler de kızın beni çok sevmesi, bana çok değer vermesi, iyi kalpli olması ve güzel olması. Yani bir ilişkiye başlayacaksam karşımdaki kız istemediğim şeyleri yapmamalı ve istediğim özelliklere de sahip olmalı. Böyle olmayan bir kızla sevgili olmam. Vakit harcayamam. Bir kızla sevgili olmam için istediğim gibi bir kız olmalı. Karşıma istediğim gibi bir kız çıkmadığı için sevgili olmuyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızların aklı bir karış havada. Hayatın gerçeklerinden habersizler. Çok fazla beklenti içindeler. Beklentileri karşılanamadığı için mutsuzluk ve ümitsizliğe kapılıyorlar. Ayrılıkla neticeleniyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara yok, para olmayınca sosyallik olmuyor,. sosyallik olmayınca yeni kişiler ile tanışamıyoruz maalesef
516 Yorumla- +1 yıl
Denklem doğru maalesef
- +1 yıl
İnternet üzerinden de insanlarla tanışılabiliyor...
Cevap sahibi+1 yıl@IgotWhatUneed buluşma bedava mı?
- +1 yıl
Doğru mu yaş aralığın gizli hatun
- +1 yıl
Değil tabii ki ama sonuçta uygun şeyler düşünülür yani. Yeter ki görüşülmek istensin yani.
Cevap sahibi+1 yıl@IgotWhatUneed Uygun şeyler yok işte nesini anlamıyorsun en basitinden hiçbir şey yeme içme yol bile masraf, git gel 50 lira en az.
- +1 yıl
Karşındaki kişi masrafları karşılar belki, belli olmaz
- +1 yıl
Buluşmak için park bile gitsen. Para harcanılmayacak bir yere de gidilse. İnsanız sonuçta karnımız acıkıyor. Susuyoruz bir şey içme ihtiyacı duyuyoruz. Eee bunların hepsi de parazı değil. En basit yemek yenilse, içecek olsa bile hep para.
- +1 yıl
Katılıyorum, hak veriyorum ama bir süre bir şekilde idare edilebilir ya.
- +1 yıl
@IgotWhatUneed Elbette hiç bir şey çözümsüz değildir.
- +1 yıl
@Siyahkadife Tabii ki de. Yeter ki görüşülmek istensin.
Cevap sahibi+1 yıl@IgotWhatUneed köyde yaşamıyor ki herkes hemen tak diye bedavadan buluşsun. İstanbul'da Anadolu yakasında otur, flörtün Avrupa yakasında olsun hadi buluş bakalım 😄
- +1 yıl
Anadolu yakasındayım ben :D Kabul ediyorum, para ve masraf ama bir süre ben karşılarım yani sorun değil diyorum :)
Cevap sahibi+1 yıl@IgotWhatUneed e paran varsa sorun yok zaten ben parası olmayan insan için konuşuyorum
- +1 yıl
Pes ettim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü aşk yok maalesef.. para da olmayınca insan birini bulamıyor çünkü günümüzde her şey para ve dış güzellik olmuş kimse kimseyi gerçekten sevmiyor.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü günümüz kız ve kadınları aşka zerre inanmazlar, paradan başka da kıriterleri yoktur, çıkar ve menfaati olmadıkça da bir erkek ile muhattap olmazlar...
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes yüksek bir beklenti içinde kendine balmadan en iyisini istiyor bekliyor Aslında yalnız çok kişi var ama kimse istemiyor yalınızğı yaşıyor beğenmiyoruz
10 Yorumla atılması gereken adımların atılmıyor oluşundan kaynaklı olabilir.. genel olarak insanlarda var olan bir çekingenlik söz konusu..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Kimse sorumluluk almak istemiyor, spontane takılmak isteyenler haricinde çok az kişi sosyallik sağlıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Sevmeye korkar hale geldiğim için Yaşayabilecekken yaşayamadıklarımdan dolayı
10 Yorumla
+1 yılBir çift 75B kodlu meme bulduk da biz mi yumulmadik hanım apla 🤪
10 Yorumla
+1 yılÇünkü iyi kadınlar kötü erkekleri, iyi adamlar kötü kadınları tercih ediyor
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı gerçekten seven merhametli akıllı bilgili pozitif birisiyle olamadığım için
10 YorumlaSosyal ortamlara girmediğimden herhangi bir sonuç çikmiyor:) İnsanların birçoğu da ilişkilerin de güven problemi yaşadığından yeni bir ilişkiye başlamaktan çekiniyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılİlişilecek insan sayısı çok az çünkü..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel anlamda mi normal anlamda mi.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne yazık ki soru buraya kaydı. İki anlamda olsun bari.
Cevap sahibi+1 yılCinsel yaşam konusu olarak açılmış ondan sordum. Cinsel anlamda dindar kesim var turkiyede evlenmeden yapamıyor. Yoklukta olanlar var. Var da var.
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmek zor geliyor olabilir
20 Yorumla
+1 yılAynı sonları yaşama korkusu
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılBir sebep yok 😀istendiği an girilebilie
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tecrube yasanmislik guven bunlardan sanirim
10 Yorumla
+1 yılYanlız ben sebebi bu benim
10 Yorumla
+1 yılBen girebiliyorum valla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpara yok parasız da Bi şey olmuyor
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılparasızlık sıkıntı çıkarıyor ister istemez yokluk zordur
Cevap sahibi+1 yılyok malasef çıkar borç harç kredi bataklık yoktuk çektim oradan biliyom
Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Neden giremiyorsunuz sorun ne
02 Yorumla- +1 yıl
Soru genel. Toplum olarak herkesin hani sorunu olan.
+1 yılGiriyoruz kim diyor girmiyoruz diye 😀
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Hangi bakimdan?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Ee gir seni tutanmi var
00 Yorumlagir elini tutan mı var?
00 YorumlaVizemiz yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGirelim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu ne demek?
04 Yorumla- +1 yıl
Soru çok açık.
Cevap sahibi+1 yılCidden anlamadım
- +1 yıl
Neden bir kadın ve erkek ilişki kuramıyor?
Cevap sahibi+1 yılHasbûnallah! Neden kuramasın , yasak mı var? Medeni herkes kurabilir yani.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer