Merhabalar eşim ile yaklaşık bir yıldır evliyiz ve ilişkiye giremedik. Her şey çok güzel ilerliyor fakat iş o kısma gelince sanki bir duvar var ve içeri sokamıyor. Benim şeyim ya çok dar ya da kapalı olmuyor işte olmuyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede cinsellik için ölüp biten kızları görüyorsunuz. O halde neden evli olduğunuz halde kendinizi bu hazdan mahrum bırakıyorsunuz? Acıtan bir şey olsaydı kadınlar bu denli yoğun bir zevkle boşalabilirler miydi?
024 Yorumla
Soran+1 yılBen meraklısı değilim heralde :))
- +1 yıl
Bir anlık hafifçe canınız yanacak ama birkaç dakika içinde bir kadının yaşayacağı en yoğun zevki yaşayacaksınız. Bu sitedeki kızların açtığı konulara bakıp da görürseniz var ya canlarını verecekler o his için. :D
Soran+1 yılAhahahah bana sorsunlar hiç güzel bir şey değil derim heralde 🙄
- +1 yıl
Siz kafanızda böyle şartlamışsınız. Güzel olmasaydı uğruna bu kadar insan heves eder miydi? Kadınlar çok yoğun ve güçlü hazlara sahiptirler cinsellikte. Var ya bir kez yapabilseniz bile devamı gelecektir. O doluluk, basınç, kayganlık ve gidip gelme hissi; kadınların anlattıklarına bakılırsa maksimum hazzın tarifidir. Zaten kadınlar orgazm olurken neredeyse bayılacak kadar zevk alıyorlar. Bir anlık hafifçe yanma hissi için ne kadar büyük ve yoğun bir zevkten vazgeçtiğinizi fark edin.
- +1 yıl
Canları verecek o his için öyle mi
- +1 yıl
Yani açılan konulara, sorulan sorulara bakılırsa böyle gözüküyor. :D
Soran+1 yılHerkes evet öyle söylüyor bende istemez miyim kocamla ama olmuyor işte o noktaya gelince geriliyorum ama istiyorum da.. sanki dediğim gibi bir duvar var oraya çarpıyor gitmiyor
- +1 yıl
Anladım canlarını verirler bu his için öyle genel konuşmayalım bu sitede öyle herkes bu iş için canını vermez
- +1 yıl
Bir anda girsin içinize ama gidip gelmeden beklesin. Böylece bitmiş olur.
- +1 yıl
Bir aydan biraz daha fazla süredir bu sitedeyim ve kadınların bu kadar istekli olduğunu yeni öğrendim.
- +1 yıl
İyi
Soran+1 yılSanırım ben korkuyorum ya içinde kalırsa falan diye.. mecbur bir prezervatifle yapıyoruz
- +1 yıl
Arzulu olmak eğer eşle yapılacaksa çok iyi bir şeydir. Yani amacım kötü bir söz söylemek değildi.
- +1 yıl
İçinizde nasıl kalacak? Siz hiç böyle bir saçmalık duydunuz mu? Bence prezervatifle yapmasın, ilkinde temas olsun içinizle.
Soran+1 yılErken boşalır diye korkuyor, şu anlık çocuk düşünmüyoruz çünkü.
- +1 yıl
Yahu ertesi gün hapı alırsınız. Erken boşalırsa bir sonrakinde boşalmaz çünkü erkeklerde böyledir yani ikinci boşalma süresi çok daha uzundur. Biraz bekler ve yeniden yapar.
Soran+1 yılPrezervatif yüzünden girmiyor mu acaba ya
- +1 yıl
O iş kolayca olur insaAllah kendini sıkma rahat bırak
Soran+1 yıl@Kahvelikadın inşallah olur bir yıl oldu çok üzülüyoruz o da bana bir şey diyemiyor ben de ona.. dua ettiğiniz için teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Benimde olmadı anlıyorum seni ama sonunda oluyo
Soran+1 yıl@Kahvelikadın ya sahi mi özel değilse nasıl yendiniz
- +1 yıl
Teslim ettim sıkmadım kendimi
Soran+1 yıl@Kahvelikadın deneyeceğim tekrardan umarım buraya başardık yazabilirim
- +1 yıl
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz 😀
En İyi Cevaplar
+1 yılSorunun cevabı kendi içinde görünüyor. Doğru düzgün ıslanmadığın için duvar etkisi yapıyor. Gerekirse eşin elleriyle uyararak güzelce ıslanmanı sağlasın, sorun ortadan kalkar. Oral şart değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl desem ikimizde bu konuda biraz şeyiz ben onunkine dokunamam yalayamam ya da o da benimkini biraz midemiz hassas.. en normal şekliyle yapmaya çalışıyoruz.. ön kısmı 10-15 dk tutuyoruz yoksa prezervatif takıyor tam birlikte olucaz penisi tosluyor duvara
- +1 yıl
Dediğim gibi sen güzelce ıslan, o duvar ortadan kalkar merak etme.. güzelce elleriyle ıslatsın seni..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin içine girilecek kıvama getiremiyordur seni. Normalde vajinanın çatısı dar olsa dahi içine girebilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılHerkes çok kolay olduğunu söylüyordu :(
- +1 yıl
Aslında kolay ama bilene ve tecrübe edene. Çoğunlukla kadınlar ilk ilişkilerinde çok gerkin olurlar ve o yüzden ilişki zor olur ancak erkek kadını rahatlatmalı ve ortamın gergin havasını yok edip odayı arzu ve tutkuyla doldurmalı. Nasıl yaklaşacağını bilmeli ve sabırla uygulamalı.
Soran+1 yılHerkese o kadar çok imreniyorum ki, aslında o ana kadar her şey güzel gidiyor iş sokmaya gelince olmuyor. Bende destek veriyorum ama girmiyor
- +1 yıl
Hahaha sanki adamın pipisi 10*10 kalas gibi söylüyorsun. Bir yerde yapılan hata var belli ki.
Soran+1 yılHata ne olabilir yanlış pozisyon mu ben açıyorum bacaklarımı açabildiğim kadar o da sokmaya çalışıyor işte göremediği için ben yardımcı oluyorum elimle ama girmiyor duvar var duvar cidden öyle başka açıklaması yok
- +1 yıl
Başlangıcından bitişine kadar bir süreç ön sevişmeniz uzun olmalı, sen rahatlamalısın. Vajinan kaygan olmalı. Gerekirse o da kayganlaştırıcı sürmeli v. s. önce parmakla denemeli. Sonrasında penisini sokmalı ve bunu yavaş yavaş acele etmeden yapmalı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinusmus olma ihtimalin çok yüksek kontrole gittiniz mi
06 Yorumla
Soran+1 yılGitmedim utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılNiye utanıyorsun ki bunda utanılacak bir şey yok ki
Soran+1 yılÇok büyük ihtimalle önce alt muayene yapacaklar ben oramı kimseye açamam ve bu konuyu biriyle yüz yüze konuşamam.
Cevap sahibi+1 yılIcine girerken çok mu sıkıyorsun kendini
Soran+1 yılOlabilir yani geriliyorum
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı takip edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim sana
+1 yıl1 yıldır uzun bi zaman sizden mi kaynaklı problem eşinizden mi
03 Yorumla
Soran+1 yılEğer benden kaynaklıysa bahsettiğim gibi ya duvar var kapalı ya da çok dar girmiyor ya da kist mi var bilemedim. Eşimden kaynaklı ne olabilir en fazla sokmayı bilmiyordur ona da ben yardımcı oluyorum aslında destek veriyorum ama olmuyor girmiyor
- +1 yıl
Doktora gözükmediniz mi en azından bayan bir üroloji doktoruna
Soran+1 yılHayır ben bir yerimi açamam kimseye bu konuları da yüzyüze bir doktorla görüşemem :(
+1 yılbunu aşmak çok kolay sadece biraz uğraşmak gerekiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir uğraş?
- +1 yıl
egzersiz yapacaksın parmak hareketleri ve korkunun üstüne gideceksin
Soran+1 yılKorkmuyorum sadece geriliyorum acıyacak diye. Yoksa bende istiyorum kocamı seviyorum
- +1 yıl
eğer istersen Adnan için yardım edebilirim seni anlıyorum merak etme bu durumu yaşayan ilk sen degilsin
- +1 yıl
sana bir arkadaş olarak yardım etmek istiyorum sadece
+1 yılVaginusmus olduğun içindir
06 Yorumla
Soran+1 yılOlmayım ya hayır
- +1 yıl
Olmuşsun işte başka açıklaması yok.
Soran+1 yılAma ben sadece o an gelince geriliyorum, kendimi kasmıyorum ya da kapamıyorum ki istiyorum da yani
- +1 yıl
Zaten o an gerildiğin için istemsizce o bölgedeki kaslar kasılıyor. Elinde olan bir durum olsa böyle bir hastalık olmazdı. Devlet hastanelerinin piskoloji bölümlerinde bu rahatsılıkla ilgileniyorlar. Eşinle 3-4 seans gidip 2-3 ayda çözebilirsiniz. Sorunu çözmek için zorlamanız durumu daha kötü hale getirir
Soran+1 yılYüzyüze nasıl konuşulur ki bu konu.. :(
- +1 yıl
Sonuçta bu bir rahatsızlık ve tıpta utanma olmaz. Bahsettiğim tedavi yöntemini biliyorum ancak bunu sana öğretmek doktorun işi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunu hemende aşmanın çok kolay yolu var aslında
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl var bir yıl oldu. Doktora falan gitmek istemiyorum. Utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılUtanıyosan o halde ben senin sorununa durumuna göre ne gerekiyorsa yardımcı olurum istersen ama tabi laf dinliceksen yoksa boşuna vakit kaybı yaşamış oluruz
Soran+1 yılNe gibi mesela
Cevap sahibi+1 yılDetaylı anlatcam ama buraya pek giremiyorum. İstersen instagramını ver ordan detaylı anlatırım. Fake hesap versende olur. Zaten dediklerimi yapınca farkı sende göreceksin.
çok kasıyorsun sıkıyorsun demekki kendini
06 Yorumla
Soran+1 yılKasıp kasmadığımı da anlayamıyorum ki odaklanıyorum aslında ama olmuyor girmiyor
Soran+1 yılNasıl yendiniz?
Soran+1 yılİnşallah biz de yeneriz
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. yalayacak kocan o zaman acılır
03 Yorumla
Soran+1 yılHem ben hem de eşim o tarz şeyleri sevmiyoruz :)) herkes o şekilde yapmıyor ki
Soran+1 yılYok yok kalsın :))
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kendini istemsiz kasiyordurdur
010 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece geriliyorum, o da rahat görünüyor ama yapamıyoruz
Soran+1 yılAlkol kullanmıyorum ben korkuyorum ya biraz djjsdj
Soran+1 yılSürtünme yoluyla oluyorum orgazm ama yazık bize ya bir yıl oldu
Soran+1 yılSevmiyoruz öyle şeyleri ya :(
Soran+1 yılO da yapmaz ki sevmiyoruz o tarz şeyleri midemiz bulanıyor hatta :(
Ulan şişe sokan var eşinde sıkıntı var heralde
017 Yorumla
Soran+1 yılİşte bilmiyorum hayret ediyorum duvar var sanki
Soran+1 yılDar olduğundan girmiyor olabilir mi
Soran+1 yılUtanç verici evet, o yüzden doktora gidemiyorum
Soran+1 yılVallahi hiçbir şey denemedim. Sadece kocamı istiyorum ben :))) ilk onunla olsun istiyorum ama olmuyor işte yazık ona da bana da
Soran+1 yılHafif ittirince oluyor mu gerçekten? Ben kendim destek bile veriyorum sokamıyoruz. Kapalı sanki cidden kafayı yiycem
Soran+1 yılEvet 10-15 dk yapıyoruz sonra iş oraya geliyor ama maalesef ki girmiyor
Soran+1 yılO direkt ereksiyona giriyor zaten boşalmaya yakın prezevatifi takıyor sonra işte sokmaya çalışıyor ama evren girmesini engelliyor doktora gitmek istemiyorum utanıyorum of
Soran+1 yılİnşallah olur da sorunumuzu çözdük diye güncellerim sorumu 🙏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsin isi bilmio
21 Yorumla
Soran+1 yılNe yapması gerek :((
ben hallederim ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden dolayı mı
018 Yorumla
Soran+1 yılBendeki sorun dediğim gibi ya çok dar ya da duvar var kapalı heralde açık değil
Cevap sahibi+1 yılKorkuyor musun
Cevap sahibi+1 yılDoktora gittin mi
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl26 yaşındayım doktora gitmedik utanıyorum korkmuyorum aslında sadece geriliyorum o noktaya gelince birazcık
Cevap sahibi+1 yılRahatla kasma kendini
Soran+1 yılYanlış pozisyon desem herkesin yaptığını deniyoruz niye girmez ya niye
Cevap sahibi+1 yılAlkol kullanıyor musun
Cevap sahibi+1 yılRahatlamak için alkol alabilirsin
Soran+1 yılKullanmıyorum ölürüm diye korkuyorum djsjsjsj bünyem hassas biraz ben zayıfım baya
Cevap sahibi+1 yılEşin sana mesaj yapsın
Cevap sahibi+1 yılYâda ekler misin
Cevap sahibi+1 yılBuradan konuşmak doğru mu bilemedim
Soran+1 yılHiçbir yerde konuşmak doğru değil aslında doktora gidemiyorum uyandığın İÇİN burası bana gençlik zamanlarımda da hep yardımcı olmuştur küçük konularda.. gizli kullanıcı olup çözüm arıyorum işte :))
Cevap sahibi+1 yılTek çözüm doktor
Cevap sahibi+1 yılya da uyku ilacı ile deneyin
Cevap sahibi+1 yılNe desem bilemedim
Soran+1 yılDua edin 🙏🏻
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem