internette araştırdım korktum. birkaç gündür vajinamda kaşıntı vardı. fazla peçete ile silmektendir diye düşündüm çünkü son zamanlarda sık siliyordum kuru peçete ile.
bugün bakayım dedim iç kısmında kızarıklıklar var. bir de siğil mi bilmiyorum ama minik et parçaları. bunlar ben 11 yaşındayken de vardı. şimdi 20 yaşındayım.
kimseyle ilişkiye girmedim. internette yazanlar beni korkutuyor. bu neden olmuştur? kesin siğil mi anlamıyorum doktora gideceğim ama haftasonu iki gün. ortak banyo, havlu da sebep olur mu buna?
çok korkuyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ortak yerlerden bulaşır ama bence muayene ol cildiyeye gidip. Başka bir şey olabilir yapısal da olabilir.
Bende hiç yaşamadım ve bende de 6,7 tane ben var tam dış dudak kısmında siğil gibi değil ben gibi benimkiler korkuyorum bende
sanırım bu soruyu yazalı 1 yıl falan oldu, doktora gitmiştim bekar olunca bakmadı ama krem ve hap verdi 2 güne geçti kaşıntım. sonra bakmadım oralara unuttum gitti. bence ben yapısını kafaya taktım ondandır. sen de canını sıkma ama çok kafanı meşgul ederse mutlaka bir doktora görün derim.
Çok ıslanmaktan olur sen kendini tatmin etmen lazım kendini kasma ve mastürbasyon dengeli yap yanlıs yaptığındanda olabilir
ya emin misin ben korkuyorum virüs kaptıysam diye neden böyle oldu kaşınıyor daha önce hiç bu sorunum yoktu tahriş mi oldu acaba
Görmek lazım korkacak bişi yok ve sen cokkmu islaniyosun özele gel sana soracaklarim anlatacaklarim var çözeriz korkma
Of onla alakasi yok şu abazalara kanma sen bi doktora görün, nioli yağı damlat ic camasirina
@Kırlariçindebikız korkuyorum ya bşey yoktur umarım
İslandikdan sonrami siliyosun yoksa tuvaletten sonrami sicaktanda olabilir temrada olabilir kucuk sivilce sivilce seklindemi
şimdi benim akıntım fazla hatta doktora gidecektim. bu ara regl oldum ama regl olmadan fazla akıntı geliyor o ara silerken tahriş mi oldu bilmiyorum. temra mı bilmiyorum internetteki siğiller gibi de değil. hem bu minik et gibi şeyler bende çocukken de vardı ama şimdi kaşınıyor diye evham mı yaptım bilmiyorum internette cinsel ilişki yolu ile siğil bulaşır diyor ama ben kimseyle ilişkide bulunmadım bu sebepten suçlanırsam diye korkuyorum.
Kendi kendine kendini tatmin ediyomusun mesrla kullansigin elin haricinde bisey var mı tam o vajinanki şeyi bilmek gerek temra ayri sığıl ayrı sigil kanser baslangicisir temra ise kirden terden olusan bisedir seninki sigil mi kesin diyecek misin
hayır bilmiyorum bir şey kullanmadım tatmin etmek için, ilişkide de bulunmadım siğil mi değil mi onu bile bilmiyorum sadece çok korkuyorum vajinam birkaç gündür kaşınıyor. bu aralar sıcak çok terledim o bölge nemliydi
Emin olmak icin yardimci olurum daha once sigolida gordim temrayida vajinanin icindemi cok disami vurmus onenli seyler bunlar kanser baslangici icden disa vuruyor temraysa korkacak bise yok sigilmindegilmi ondan emin ol bilene gosterebilirsinb
temra nasıl oluyor peki
Bunlarin cok cesiti var ya pişik temra sigil bagsur
Sen pek bilmiyon tecrubesizsin arastirabilirsin vajinandakini belki resimlerde gorursun ozeldende yazanilirsin anlatirim senin bilecegin is
gördüm internette siğiller daha büyük ama benimki öyle değil yine de içime korku düştü
Seni rahatlatmak adina ya da emin olmak adina yardimci olurum yorumda cok belirtemiyorim kisitlama var sen bilirsin dedigim gibi sigil kanser baslangici emin degilsin bi emin olalimda
Enteresan, nasıl bir şey ki bu
nasıl yani bahsettiğim şekilde
Sen yazsana bana bir
Siğil değildir onlar başka bişi olabilir
Neden kuru peçete ile sildin ki
akıntımı temizlemek için bu hafta akıntım çoktu
Anladım kız olmak problem gerçekten de
Yıkamıyor musun?
yıkıyorum tabii ki
Peçete tahriş etmiştir
mastürbasyon yapıyormusun?
bazen
Hmm ondan olabilir uzun sürüyorsa
Sıkıntı etme geçer
ama çok korkuyorum bir ilişkide bulunmadım neden böyle oldu internette hep cinsel yol diyor, umumi tuvaletleri çok kullanırım 1 hafta önce de hastanede gittim tuvalete. oralardan kapmış olabilir miyim?
Yoo yoo internete inanma kesin normal bir sivilce yaşın kaç ki
20 yaşındayım
O kısmı bana atabilir misin
hayır atamam
Nasil bur sey
kaşınıyordu vajinal son günlerde kuru peçeteyle sık silmiştim ondan tahriş olmuş olabilir dedim baktım içte kızarıklık oluşmuş biraz daha içe baktım tahriş olmuş gibi ama ne bilmiyorum korkuyorum
Kuru kuru surtunnmu bur yere
yok ama işte geçen hafta kuru peçeteyle çok sildim orası kuruyordu hissetmiştim tahriş mi oldu acaba korkuyorum
Bir kac gun nemlendirjcu sur
İç kısmında mi dedin
biraz içe doğru küçük dudakların içinde
Tahriş olmuş olabilir iç çamaşırı yüzünden de olabilir
bilmiyorum çok korkuyorum
Niye korkuyorsun ya 😂
internette okudum biraz korkuyorum, sen hiç böyle vajina gördün mü anlattığım gibi? normal midir?
Bilmiyorum seninkini görmediğim için bir şey diyemem
Korkma
ama korkuyorum internette korkunç şeyler söylüyorlar
Sakin ol abla birdeye ihtiyacın okursa yaz bana
evet şu an bu konuda ihtiyacım var korkuyorum
Bekliyorum yazmanı