Kendi ya da partnerinin bedeninde bulunan çatlak, selülit, ameliyat izi gibi defolar cinsel yaşamına etki eder mi yoksa sevince gözün bir şey görmez mi? Keyifli geceler.. ✨️🥂
Seks hayatına etki edeceğini söyleyen tipler hayatlarında hiç aklının başından çıktığı bir seks yapmamış veya böyle birini bulamamış, ortalama temaslar yaşamış insanlardır. Etmez bacım, başka şeyler etki eder bunlar değil.
Biz para veriyoruz kendinizde iz olsun anlam yükleyelim diye saatlerce dovduruyoruz kenmizi orada ameliyat iziymis catlakmis onalrinda onda hikayesi vardır analt bakakam. derain olaya boyut katarsin etki etmez öyle şeyler :)
Kısmen edebilir Evet insan Çünkü sekste karşı tarafa biraz böyle pürüzsüz bir ten istiyor hani cildi böyle bebek gibi abii aynı şekilde İnsanın kendisi de o şekil olmalı sadece karşıdan istemek yetmiyor
Benim için sorun olmaz. ben aşık olduğum zaman zaten bedene değil ruhuna ve kalbine aşık oluyorum sevdiğim kadının. önemli olan da çiftin uyumlu olması ve duyguların olmasıdır benim için.