Sizde tam olarak nasıl bir etki bırakıyor, olumlu veya olumsuz?

Sizde tam olarak nasıl bir etki bırakıyor, olumlu veya olumsuz?
Yapmadım yapmayacağım.
Kadınlar için seks yapmak sağlıklıdır çünkü östrojen hormonu bağışıklık sistemini güçlendirir ve seks sırasında kadın östrojen salgılar. Ancak erkek seks sırasında testesteron salgılar ve bu hormon bağışıklık sistemi için zararlıdır. Bir erkek ne kadar seks yaparsa bağışıklık sistemi o kadar zarar görür ve yaşam süresi azalır.
Ömrümü yedin lafı nereden geliyor sanıyorsunuz siz. Kadınla seks yaparken onun ömrü uzarken sizinki azalıyor. Ve işte bu yüzden kadınlar erkeklerden fazla yaşar.
Atın ölümü arpadan olsun sözünü bilirmisin
@FirariHayat hayır
At arpayi çok yediğinde ölümüne sebeb olurmuş yerken çatlamış sürekli yediği için :)) yadi okadar güzel gelirmiş ki her halde seks de öyle :))
@FirariHayat Olabilir. Ancak ben sağlığımı veya ömrümü yolda bulmadım. Bir tane hayatım var ve onu da bir zevk uğruna heba etmek istemiyorum. İsteyen eder hiçbir şey diyemem ve saygı duyarım. Ama ben mümkün olduğunca fazla yaşamak istiyorum.
:) kaliteli güzel Bir hayat yasamak uzun yaşamaktan iyidir diye düşünüyorum
@FirariHayat kaliteli hayat demek sadece seks demek değildir. Hayatı dolu dolu yaşamak benim için seksten daha önemli.
:) saygı duyarım bu bir bütündür diye dusunuyorum
@FirariHayat bende herkesin fikrine saygı duyarım. Hoşçakalın
Olumlu etki bırakırdı sanırım çünkü hani birisiyle ilişki yaşıyorsam büyük ihtimalle pişman olmayacağım bir şeydir ince eleyip sık dokuduğumdan dolayı böyle söylüyorum Bir adamı seviyorsam belli bir zamandan sonra ilişki yaşayabilirim ve daha sonrasında pişman olmam çünkü zevk çift taraflıdır niye pişman olayım ki hatta tam tersine daha çok isterim bir daha bir daha bir daha😂 one more one more one more , fill all my holes, feeling you inside makes me perfect and then I love the taste you
Seksin olumsuz etkisi; sonrasındaki pişmanlık hissi olabilir. Bu hissi yaşamamak için acele etmeden sevdiğin adamı beklemek en doğrusu olur... bekliyorum)
Cevap
8Cevap
Olumsuz etkisi olamaz
Olumsuz etki yaratıyorsa bi taraf kesinlikle yarım kalmıştır aksi takdirde hep olumlu
Ancak vajinismus rahatsızlığı olumsuz etki yaratır diye düşünüyorum
Hiç yan etkisini görmedim onsuz bir hayat olmaz. Çok büyük bir zevk. ilk eşimden boşanma sebebim oldu. Erkeğin cinsel gücü yüksek olmalı
Olumsuz etki bırakırsa o seks değildir zaten 🥵
Sürekli duşa girmeme sebep oluyor tek olumsuzluk bu 😂
Yapmadım yapmayacağım.
Olumsuz bir yanıyla karşılaşmadım
Sebepsiz mutluluk hissi yüzde aptal bir gülümseme
Dünyanın en zevkli sporu bence seks
Azı karar çoğu zarar..
Hiç deeenemedik ki
Olabilir ama ne olacağını bilemem