- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 10 ay🌞
Yaz Mevsimi
- Güneş ışığı arttıkça, vücutta serotonin (mutluluk hormonu) ve D vitamini üretimi artar.
- Bu da genel ruh halini ve libidoyu (cinsel isteği) yükseltebilir.
- Daha az kıyafet, sosyal aktivitenin artması ve tatil etkisi de cinsel yakınlığı artırabilir.
❄️
Kış Mevsimi
- Güneş ışığının azalmasıyla melatonin seviyesi artar (uyku ve durgunluk hormonu).
- Bu durum enerji düşüklüğü ve azalan cinsel istek olarak kendini gösterebilir.
- Ancak bazı çiftlerde soğuk hava, daha fazla evde vakit geçirme ve sarılma ihtiyacı nedeniyle duygusal yakınlığı artırabilir.
🍂
Sonbahar & 🌸 İlkbahar
- İlkbahar: Doğa canlanırken, vücutta testosteron ve östrojen düzeyleri de artabilir. Bu da cinsel isteği artıran bir etki yaratır.
- Sonbahar: Bazı araştırmalar, erkeklerde testosteronun en yüksek olduğu mevsimin sonbahar olduğunu söylüyor. Bu da cinsel istekte bir artış anlamına gelebilir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
10 aySanmam yani belki düşünce yapısını etkiliyor kışın sıcacık şömine karşısında usul usul bir sevişme kafası.. yazın deniz kum başbaşa serin birsex sonbaharda Delice bir yağmurun altında delice öpüşmek.. yani sadece Zaman mekan farkı yoksa kafadaki düşünceler hep aynı ve net.. sıcakta da sevişilir buz gibi soğukta da..
13 Yorumla- 10 ay
Yes
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayCinselliğin mevsimi olmuyor da yaz aylarında sıcaktan kaynaklı insan daha yorgun ve halsiz isteksiz olabiliyor , kış aylarında daha dinç ve hareketli oluyorsun
27 Yorumla- 10 ay
Katılıyorum
- 10 ay
@hakan-salihoglu88 teşekkür ederim 🙏
- 10 ay
Rica ederim 😊
- 9 ay
Şu sıcaklarda seks yapmak biraz zor oluyor. Partner sıcak sarılınca daha da sıcak oluyor. Klima çalıştırınca da sağın solun tutuluyor.
- 9 ay
Klimayı sona kökle o sırada duş alın odaya gir kapa sevişin. Oda ısınana kadar 3 posta atmış olursun ya da vantilatör kullanın.
- 9 ay
@mert909090 mevsim sıcaklarının normal seviyeye düşmesini bekleyin 🤣😃
- 9 ay
Yok ben ya denizde ya da havuzda diyorum, o kadar da beklenmez ki
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 9 aybenim için bir etkisi yoktur.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet mevsimler cinsel ilişki üzerinde etkili olabilir yaz aylarında güneş ışığı ve sıcak hava insanların enerjisini ve isteğini artırabilir açık hava aktiviteleri ve tatil atmosferi çiftler arasında yakınlaşmayı destekleyebilir kış aylarında ise soğuk hava kapalı ortamda daha fazla zaman geçirme ve bedensel temasla ısınma isteği cinsel yakınlaşmayı artırabilir bahar aylarında hormonların daha aktif çalışması ve doğanın canlanması libidoyu yükseltebilir sonbahar ise romantik bir dinginlik getirebilir bu da duygusal yakınlaşmayı güçlendirir mevsimlerin getirdiği ruh hali değişimleri ve hormon dengeleri cinsel hayatın ritmini belirleyebilir.
20 Yorumla
9 ayEtkisi olabilir. Ben şahsım adına konuşursam özellikle ramazan bayramı bir ve ikinci günleri ilişki isteği maksimum seviyelerinde aşıyor 😁😁 cehennemde bağlı bulunan şeytan serbest kalınca sanırsınız direk bana vesvese vermeye geliyor. Ayrıca ilkbahar ve sonbahar mevsiminin ılık havalatı sıcaklık düzeyini elverişli hale getirip insanlar üzerinde rahatlamaya sebeb olduğu için ses isteği artıyor. Kimse sıcakta susuzluk altınca sıcakta ve soğuk havada götü açık sevişmek 😁😁😁 .
13 Yorumla- 9 ay
😁😁😉 seks doğal ve gerekli olan bir birleşimdir. Elbette konfor bu süreci etkileyecektir. Yer mekan sadece alınan zevki etkiler. Önemli olan uzun birleşmeler için gerekli hava şartlarıdır. Yorumunu beğendim krall efsanesin.
Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. 4 mevsim istekli biri olarak söylüyorum mevsimlerin hiç bu işle uzaktan yakından alakası yok. Bu işe etki eden şeyler insanın mutlu olup olmadığı moral ve motivasyonu, sağlıklı olup olmadığı. Gerisi hikaye.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Yazın sıcakların etkisi çok oluyor. Hele birde terleyince başka tene dokunamıyorsan sıkıntı büyük oluyor.
10 Yorumla
10 ayBu sıcakta birbirini skebilen insandan ben korkarım abi. Mümkünse yaz mevsimi geldiğinde seks ülkede yasaklansın
10 Yorumla
10 aySanki var gibi ya yazın daha Bence flörtöz oluyor insan içi yanıyor böyle içinin yangını da dışarıya vuruyor gibi böyle bir değişik bir şeyler oluyor
10 Yorumla
10 ayVardır; istek yazları düşüşte, kışları yükselişte oluyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı.
10 ayYaz kış farketmez bu gariban affetmez dört mevsim lastik gibi hissediyorum kendimi 🙈😃
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Etkisi varsa da farkında değilim
21 Yorumla
10 ayOnu bilmem ama ben sonbaharı severim
15 Yorumla- 10 ay
Kapalı havayı seviyorum sessizlik sakinlik hoşuma gidiyor
- 10 ay
Sonbahar gelse de kendime gelsem
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç yaşamadım bilmiyorum
11 Yorumla
10 ayBende evrimsel her mevsim aynı 😀
20 YorumlaYaz mevsı mı var. Atess Ates katıyor
31 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayBu sıcakta ne sevişmesi ya yandı heryer
12 Yorumla- 9 ay
Vallahi dogru söylüyorsun. Bu sıcakta ancak ya havuzun içinde ya da denizde sevişme güzel olur.
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Yazin ayrı bir yükseliş oluyor.
10 Yorumla
10 ayYooo Neden Olsun
12 Yorumla- 10 ay
Bence Yok
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 9 ayVardir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. İla ki vardır
10 YorumlaElbette vardır
10 Yorumla
10 ayTabiki var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı.
10 ayYoktur
11 Yorumla
10 ayVarr
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayElbette vardır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayVar yazın daha çok azıyor insan 😀
10 Yorumla
9 ayEvet
10 YorumlaYazın artıyor
10 Yorumla
Detaylı bilgi