Biz kadınlar genelde sadece aşık olduğumuz kişiyi arzularız. İstisnalar kaideyi bozmaz. Peki erkekler neden böyle değil genel olarak?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu dediğin erkekler için pek geçerli değil, çünkü erkek evrimsel olarak soyunun devamı için mümkün olduğunca çok sayıda dişiyi döllemeye programlıdır. Modern toplumun erkeği her ne kadar üreme amaçlı seks yapmıyor olsa da, bilinçaltındaki bu kodlamanın güdümünde davranış sergiler.
04 Yorumla
Soran+1 yılSaçma
- +1 yıl
Ben demiyorum, bilim diyor.
Soran+1 yılBilim diyor olabilir. Ama bilim yanlışlanarak gelişen bir dal. Kesin doğru diyemeyiz yani bu teoriye. Kendini buna şartlamak aklını sınırlandırmak gibi bişey
- +1 yıl
Tabii ki hepimiz öyle davranmıyoruz, ama her beğendiği kadınla yatağa girebilen erkeklerin temel motivasyonu bu. Bir de tabii ki, egolarını tatmin etmek.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla kadınlar daha fena oldu cinsellik konusunda erkeklerden. Kadınlar seksten sonra salgılanan hormonlar nedeniyle daha çabuk bağlanıyor ama onun dışında kadınlar da sadece beğendikleri kişiyle daha hızlı cinsel ilişkiye girmeye başladılar takılma kültürü arttıkça da bu durum daha da artıyor. Erkeklerin adı çıkmış gerçekten kadınlar daha fena hem aldatma hem de cinsellik konusunda şu an.
03 Yorumla
Soran+1 yılBence al birini vur ötekine. Erkekler de çok düzgün degiller
Cevap sahibi+1 yılYa değiller tabi ki. Ancak karşılıklı yani bazı şeyler. Tabi ki biz daha duygusalız ancak cinsel odaklı ilişkiler arttıkça alışıyor insanlar. Insallah hepimizin karşısına düzgün insanlar çıksın.
Soran+1 yılİnşallah hakedenin karşısına çıksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu an ayrıyız tam bir hafta oldu. Ondan başkasına dokunma fikri bile midemi boğazıma getiriyor nefesim kesiliyor. 1,5 sene boyunca bir kadına yan gözle bile bakmadım. Yazan çizeni görmedim bile direkt engelledim. Çok severse bir erkek ne bakar ne de dokunur başka birine.
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Ama kim gerçekten seviyor onu da bilemiyoruz ki
Soran+1 yılKeşke herkes senin gibi düşünse
Cevap sahibi+1 yılİşte ben de günün sonunda evliliği erteledik diye güvensizlik duydu ve ayrıldı. Halbuki yüzüğü bile hazırdı önümüzdeki ay teklif edecektim. Sevsen neye yarıyor.
Soran+1 yılEvliliği neden ertelediginin açıklamasını yaptın mı
Cevap sahibi+1 yılOrtak karardı. Şartlar el vermiyordu biraz borçları temizleyelim öyle yapalım dedik. Ki bunu ilk teklif eden oydu. Ben elimden geleni de yapmaya hazırdım hiç gözüm korkmaz sorumluluktan. o zamanında olmayınca biraz hayal kırıklığına uğradı. Ama evlenmek istediğin adamım sonuçta kaçmıyorum bir yere. Ben de istemezdim ertelemek
Soran+1 yılBence bu biraz bahane olmuş. Ortada hiçbir sorun yokken vazgeçtiyse evlenmekten vazgeçmiş demek ki
Cevap sahibi+1 yılEvet ayrıca maddiyat o an el vermeyebilir. Bu zamanda yaninda guvende ve iyi hissettigin biriyle şartları zorlar sirt sirta verirsin ayrica fena da kazanmiyorum. O biraz kacingan biri fazla geldi sanırım bilmiyorum. Tek bildigim cok özlüyorum. Yillardir pesimden cok guzel kadinlar koştu kimseyi istemedim kalbi kirik bi adamdim ki zor severim ben. Ona acmistim kendimi bir anda bitti gitti su an ne yapacagim bilmiyorum
Soran+1 yılSeni istemeyeni sen de istemeyeceksin. Size değer veren insanları sevin. Bırakıp gidenleri değil
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Çünkü erkekler görüntüyle etkilenebilen canlılar. Ben mini etekle etkileyip aşık ettiğim adamı yarın başkası yırtmaç farkıyla elimden alabilir. Onlar için öncelikle güzellik önemli ki kadınlar içinde olduğunu düşünüyorum. Güzel bir kadınla birlikteyim düşüncesi onları cezbediyor. Seksten ziyade bundan haz alıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBir kişiyi düşündüğüm zaman dışarıdaki kadınlara dönüp bakmıyorum bile
11 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken bu. Keşke herkes yapsa bunu. Keşke..
+1 yılErkekler sevmeyi bilmiyor genel olarak. Kadınlar fazla hassas ve duygulu yaklaşıyor herşeye.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşık olduğum biri yok eğer olsaydı onu arzulardım
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılBen aşık oldugum kizla cinsellik dusunemiyorum ona kiyamam
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma değil mi aksine insan sevdiğini arzular
- +1 yıl
Cinselllik yasarim ama onunla ne zaman hayal kursam cici bici hayaller kurarim cinsel olarak cekmiyor.
Soran+1 yılSevdiğinle yaptığın cinsellik daha güzel değil mi
- +1 yıl
Ben isirmak ;sarilmak opmek istiyordun
Soran+1 yılAma cinselligi sevmediğin biriyle mi yaşamak istiyorsun yani çok saçma gerçekten
- +1 yıl
Ben cinsellige bagli biri degilim zaten. Ama eger iliski yasarsam sevdigim kisiyle isterim tabiki oyle daha zevkli olur.
Soran+1 yılAnladım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadılar öylede erkekler için böyle degil
124 Yorumla
Soran+1 yılİşte neden ben de bunu anlamıyorum. İnsan sevdiğini arzular, ona dokunmak ister. Başkasına yan gözle nasil bakıyorlar ben anlamıyorum
- +1 yıl
Bak erkekler kendilerini özgür hisseder evrendeki tüm dişiler ona ait gibi bunun altında şu var herzaman farklılıklar heycan yükseltir değişik nedenlerle de olmak gibi erkeklerin arzulamalari görünüme dayalı açık saçık gorduklerinde onun cilak hayal edip sevistiklerini hayal ederek kendilerini heycana bogarlar cildirirla mantikdisi içindeki icgudulere göre hareket ederler buda iyi tanıdığın erkek cinsellikte bir başkası olup hiç tanımamış gibi ölü verir
- +1 yıl
Okadar çok anlatilip anlamanız gerekenler varki kitap olur valla
Soran+1 yılTamam cinsellikte kişiler farklı ruh haline burunebilir ama sevdiği kişiye karşı öyle olur. Kadınlar için de geçerli bu sonuçta sokaktaki davranisinla evde eşine olan davranışın bir değil
- +1 yıl
Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun
Soran+1 yılErkeklerin neden tek eşli kalmakta bu kadar zorlandığını. Sevdiği varken baskalarini neden arzuladığını
- +1 yıl
Bak cinsellikte iki cinsiyet farklı bakar
- +1 yıl
Kadınlar duygusal bir şey hissetmeden cinsellik yaşamaz erkekler heekezi arzu edebilir arzu cinsel durtudur duygusal bişey değil erkek bilirki her beden faklı tat heycandir farklı ten farklı vücut ısısı ayrı bir haz
- +1 yıl
Belki sevisme olmaz ama aex olur erkerler cinsel dürtü arzulariyla ilerler kadunlar duygularıyla fark bu
- +1 yıl
Siz hep kendi surtulerinizden bakıp bir anlam veremiyonuz
- +1 yıl
Aldatmayan kadın olabilir ama aldatmayan aldatmiycak erkek yoktur
- +1 yıl
Aldatmiyorsa ya zaman bulamiyor ya şansı yok ya kosmayip düşmesini bekler ya da parası yoktur
- +1 yıl
Başka bir soru var mı
Soran+1 yılAldatmayan erkekler var gayet. Aciklamani anladım kendini anlatmışsın. O konuda haklı olabilirsin ama her erkek aldatır diye genelleme yapman aşırı saçma olmuş
- +1 yıl
Merak ettim kaç tane aldatmamis erkek tanıdın acaba
Soran+1 yılBirkaç tane var tanıdığım
- +1 yıl
Eminimki onlarda sadiklardir hiç aldatmamislardir
Soran+1 yılEvet öyleler. İnsanlara güvenmeyen biri olarak söylüyorum.
Soran+1 yılSadakatli insanlar az var ama var. Kadınlarda nasıl varsa erkeklerde de var
- +1 yıl
Birgün bu dediğin hatırla oda en güven digin insanın ihanetinde olurmuuu
Soran+1 yılÇok güvendiğim halde ihanet eden de oldu hayatımda merak etme insan sarrafıyımdır. Ayrımını çok iyi yapabiliyorum artık
Soran+1 yılSen rahat ol
- +1 yıl
Ok 🙏🙏
Soran+1 yıl👍🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bende öyleyim ama erkekler genelde midesiz
121 Yorumla
Soran+1 yılSen de bir erkeksin ama
- +1 yıl
Ama ben özelim kız eli tutmadım 🤪
Soran+1 yılTutmak istemediğin için mi tutmadın yoksa eline fırsat mı geçmedi bu önemli
- +1 yıl
Knk şaka mısın iki kere ufak tacize uğradım karşılık versem 3 çocuk yapardım fjjd
Soran+1 yılŞaka yapmadım ciddi soruyorum. Seni de tanımıyorum sonuçta demi
Soran+1 yılElini tutmak istememenin sebebi sevmediğinden mi günah olduğundan mı
- +1 yıl
Fırsatım çok oldu diyeyim
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Kimseyle sevgili olmadım elini tutacaksam aşık olmak isterim
Soran+1 yıl21 yaşındasın galiba
- +1 yıl
Nedenn
- +1 yıl
Çok mu yaşlıyım fjdj
Soran+1 yılNedeni yok sordum öyle
- +1 yıl
Pekii
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Sen kaç
Soran+1 yılSenden büyüğüm
- +1 yıl
Tamamda kaç?
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
Okeii
Soran+1 yılOkey
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok eslilikten dolayı
01 Yorumla
Soran+1 yılTek eşlilik denen de bişey var ama.
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Erkekler güzel olanı arzular
08 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar niye her yakışıklı erkeği arzulamiuor
Soran+1 yılBiz ona karaktersizlik ve iradesizlik diyoruz
Soran+1 yılDüsmeyebilirsiniz yenik
Soran+1 yılİrade olun o zaman siz de
Evet 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO da yalan
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan olan ne
- +1 yıl
Çekici etkileyici olan birini de arzular
+1 yılYoooo
00 Yorumlayaniii
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi