Birine asık olduğunuzda onu opmek sarılmak onunla beraber olmak ister misiniz yoksa sadece ask duygu mudur tensel birsey düşünülmez mı ?
Cevabın nedir?
bundan daha dogal ne olabılırkı? AŞK cok yüce bır duygu burada hemfıkırız ama cınsellıgı de yerden yere vurmanın alemı yok..helede sacede dılımızle..yapmayın arkadaslar..hatta ve hatta bır omru paylasmak adına bır araya gelmıs ıkı ınsan arasında cınsellık kesınlıkle olmalı..duygu dusunce ve içgudulerımın butununu sevdıgım asık oldugum ınsan dururken neden baska kısılerle yasayayımkıı?
12 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılO yes ciz layk tiz
10 Yorumla
bu zamana kadar bir kişiyi arzuladım oda şuan aşık olduğum ve sevgilim olan kişi. ondan öncede sevgililerim oldu ama onları hiç arzulamadım aşık falan değildim çünkü.
00 Yorumla
+1 yılyok ben aşık olmadığım insanları arzuluyorum. aşık olduğum kişiyle kesinlikle aklımın ucundan geçiremem o derece
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
15Cevap
+1 yılBen ne yalan söyliyeyim aklımdan çok şey geçiyor fakat aklımdan geçen sadece gelip geçici,böyle yapıpta karşımdakini soğutmak istemem,beni yanlş tanımasını asla istemem.Ama öpüşmek vs. gibi şeyler karşı tarafta istiyorsa pek fena olmaz :)
10 YorumlaAşık olduğum kişiye karşı arzularım mutlaka olur elbette. Ama aramızda tamamen güven sorunu kalkmalı. Ilişkimiz sağlam bir temele dayalıysa ben arzularım ki o da arzular zaten. Hem aşk varsa işin içinde cinsellik daha bie başka yaşanır...
10 Yorumlakesinlikle aşık olmadığım tanımadığım insanları arzularım. aşık olduğum kişiye bir kere bile o gözle bakmadım denedim bakmayı ama olmadı.
10 Yorumlabundan daha doğal ne varki insan sevdiği insanla yaşamak ister herşeyini aşk evet bir duygudur ama cinsellikte aşktan doğan bir duygudur ve olması gerekende zaten bunları sevdiğimiz insanla yaşamak arzusudur
20 Yorumla
+1 yılistersin tabi sarılırsın öpersin koklarsın sadece cinsel anlamda dokunmaya kıyamazsn ona zarar gelmesini istemezsin ama bu istemiyo demek değildir istersinde arzularsında..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olduğum erkeği arzulayabilirim yalnızca, çünkü bir yengeç olarak aşk ve şehvet bende bir bütün :)), ona olan sevgimi de kuvvetlendiriyor bu durum...
10 YorumlaAşık olduğum insanı arzulamayacaksam kimi arzulayacağım ya?
10 Yorumla
+1 yılAşk birisini cinsel olarak istemektir zaten. Dünyanın en güzel kadınını istediğinden daha fazla istemiştim aşık olduğum kızı.
10 YorumlaDemesen bile arzularsın. Arzulamıyorsan o işin içinde bir bit yeniği var demektir.
10 Yorumla
+1 yılher arzuladığına aşık olmazsın ama aşık olduğunu arzularsın, ama daha bir kıyamazsın ona:)
10 YorumlaSarilmak evet
Opmek evet
Birliktelik bu iki olayin verecegi hazza bagli10 Yorumla
+1 yılBir gün aşık olursamsa eğer arzularım ama nerdeeeeee
10 Yorumlatabiki arzulanır hatta o herkesten fazla daha çok arzulanır
10 Yorumlaben düşünüyorum Açıkçası bu olayıda aşkın dışa vurumu olarak görüyorum
10 Yorumla
+1 yılsadece sıkıca sarılıp uyumak isterimm
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Yok bea sevdiğine insan kıyamaz :(
10 Yorumlaaşksız cinsellik olmamalı
10 Yorumlasadece aşk duygusu. dokunmasamda olur.
10 YorumlaKesinlikle düşünür aksine inanmayın :D
10 Yorumlaaşk buya istersin kavuşamazsın aşk olur bu kadar
10 Yorumla
+1 yılAşk mı
aşkın ta
A
M
K00 Yorumla
+1 yılDokunmadan aşk olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz