Cinsel Yaşam Aşık olduğu kişiyi arzulamayan insan var mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bir insan sevdiği, aşık oldugu halde o kişiyi arzulamayabilir mi? Aşık olduğu kişiyi arzulamayan insan var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben sevgilimi seviyorum ama hicbisey yaşamadık ve istemiyorum onunla yaşamadım ben bu arada 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yaşamak değil benim dediğim. Tamam belki evlenmeden yaşamiyorsundur normal. Ama yasamasan bile arzulamaz mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle değil işte sevgiimle yaşamıyorum başkasıyla oluyor Yorumla Soran +1 yıl Öyle şey mi olur ya Yorumla Soran +1 yıl Geniş misiniz siz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genişlik değil aslında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu beğendim Yorumla Soran +1 yıl Ne o zaman çok saçma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatabilirim size Yorumla Soran +1 yıl Tamam söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu beğendim oradan ulaşabilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl Özelden değil burdan söyleyebilirsin demiştim Yorumla Soran +1 yıl Yaptığınız şey çok saçma ve ahlak dışı bence. Bu nasıl bir genişlik? Sen sevgilini başkasıyla nasıl paylasabiliyorsun? Sevgilin senin hayatındayken nasıl başkasıyla olabiliyor? Anormal şeyler bunlar Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Arzulamıyosa bence bi sorun vardır 1 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben arzulayamıyordum ilk 6 ay 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sonra nasıl arzulamaya karar verdin Yorumla Emir8 +1 yıl Onun cinsel ilişkiye girmeye yönelik hareketleri ile Yorumla Soran +1 yıl Tamam da öyle hareketleri olmasa bile sonuçta insan sevdiğiyle birlikte olmayı düşünmez mi arzulamaz mi yani Yorumla Emir8 +1 yıl Arzular tabikide ne bilim benim için ilişkide cinsellikten daha önde gelen şeyler var. O yüzden ben geç arzulamıştım Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ten uyumsuzluğu varsa olabilir 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Ten uyumsuzluğu diye bişey yok ben ona inanmıyorum. İnsan aşık oldugu kişiyi istemez mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden olmasın her aşık ten birbiri ile uyumlu olmaz bazısı zevk almaz aşık olsa bile Yorumla Soran +1 yıl Niye almasın ya insan en çok sevdiğinden zevk alır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevdiği için otomatik alır diye bi algı var ama sevmediğin biri sevdiğinden fazla haz verebilir sana seks böyle bi şey Yorumla Soran +1 yıl Hah işte o nokta sapkınlığa giriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o manada değil yani örnek olması açısından insan en büyük zevki aşık olduğundan alır diye bi şey yok Yorumla Soran +1 yıl Bence var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle olmasını ümit ediyorsun sen Yorumla Soran +1 yıl Hayır ümit etmiyorum benim için zaten böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl peki Yorumla Soran +1 yıl Ten uyumu denen şey de hurafe. Evlilik öncesi ilişkiyi meşrulaştırmak için uydurulmuş bişey. İnsan sevdiğini zaten arzular. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tüm fiziksel özelliklerine rağmen arzular mısın sırf seviyorsun diye olumsuz şeyleri varsa bile aynı arzu olur mu hala Yorumla Soran +1 yıl Seviyorsam tabiki arzularım. Cinsellik 1sadece fiziksel bişey değildir duygusal hissiyatı da var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl duygusal açıdan tatmin olmak başka cinsel anlamda sadece severek tatmin olunur mu sevdiğin için arzularsın evet ama o sevgi sana cinsel haz yaşatır mı Yorumla Soran +1 yıl Sonuçta birlikte oluyorsun yaşatır tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır sevdiğin için o kişiyle birlikte olursun bu doğru ama sevdiğin için o zevki alırsın diye bi şey yok Yorumla Soran +1 yıl Alırsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anlaşamadık ama olsun :) Yorumla Soran +1 yıl Olsun yapacak bişey yok. Herkesin kendi görüşü :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet olsun yine de hoş bi tartışmaydı :) Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben sevgilimi seviyorum ama hicbisey yaşamadık ve istemiyorum onunla yaşamadım ben bu arada
Yaşamak değil benim dediğim. Tamam belki evlenmeden yaşamiyorsundur normal. Ama yasamasan bile arzulamaz mısın
Öyle değil işte sevgiimle yaşamıyorum başkasıyla oluyor
Öyle şey mi olur ya
Geniş misiniz siz
Genişlik değil aslında
Soruyu beğendim
Ne o zaman çok saçma
Anlatabilirim size
Tamam söyle
Soruyu beğendim oradan ulaşabilirsiniz
Özelden değil burdan söyleyebilirsin demiştim
Yaptığınız şey çok saçma ve ahlak dışı bence. Bu nasıl bir genişlik? Sen sevgilini başkasıyla nasıl paylasabiliyorsun? Sevgilin senin hayatındayken nasıl başkasıyla olabiliyor? Anormal şeyler bunlar
Arzulamıyosa bence bi sorun vardır
Ben arzulayamıyordum ilk 6 ay
Sonra nasıl arzulamaya karar verdin
Onun cinsel ilişkiye girmeye yönelik hareketleri ile
Tamam da öyle hareketleri olmasa bile sonuçta insan sevdiğiyle birlikte olmayı düşünmez mi arzulamaz mi yani
Arzular tabikide ne bilim benim için ilişkide cinsellikten daha önde gelen şeyler var. O yüzden ben geç arzulamıştım
Anladım
ten uyumsuzluğu varsa olabilir
Ten uyumsuzluğu diye bişey yok ben ona inanmıyorum. İnsan aşık oldugu kişiyi istemez mi
neden olmasın her aşık ten birbiri ile uyumlu olmaz bazısı zevk almaz aşık olsa bile
Niye almasın ya insan en çok sevdiğinden zevk alır
sevdiği için otomatik alır diye bi algı var ama sevmediğin biri sevdiğinden fazla haz verebilir sana seks böyle bi şey
Hah işte o nokta sapkınlığa giriyor
o manada değil yani örnek olması açısından insan en büyük zevki aşık olduğundan alır diye bi şey yok
Bence var
öyle olmasını ümit ediyorsun sen
Hayır ümit etmiyorum benim için zaten böyle
peki
Ten uyumu denen şey de hurafe. Evlilik öncesi ilişkiyi meşrulaştırmak için uydurulmuş bişey. İnsan sevdiğini zaten arzular.
tüm fiziksel özelliklerine rağmen arzular mısın sırf seviyorsun diye olumsuz şeyleri varsa bile aynı arzu olur mu hala
Seviyorsam tabiki arzularım. Cinsellik 1sadece fiziksel bişey değildir duygusal hissiyatı da var
duygusal açıdan tatmin olmak başka cinsel anlamda sadece severek tatmin olunur mu sevdiğin için arzularsın evet ama o sevgi sana cinsel haz yaşatır mı
Sonuçta birlikte oluyorsun yaşatır tabiki
hayır sevdiğin için o kişiyle birlikte olursun bu doğru ama sevdiğin için o zevki alırsın diye bi şey yok
Alırsın
anlaşamadık ama olsun :)
Olsun yapacak bişey yok. Herkesin kendi görüşü :)
evet olsun yine de hoş bi tartışmaydı :)
İyi geceler :)
Saçma olurdu
Yoktur ya bence