Benim için o an birine aşıkken başkasını gözüm görmez Allah'ım bende mi sıkıntı var anlamıyorum...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Benim için o an birine aşıkken başkasını gözüm görmez Allah'ım bende mi sıkıntı var anlamıyorum...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Aşık olduğunuz biri hayatınız da iken elbette diğer herkese arkadaş, kardeş, kanka gözü ile bakılır ve had, hukuk, mesafe, sınır konulur...
Walla senin gibi diyenler neler yaptılar neler sole bı gecmisine cinsel yaşamına bak kaçı ile asiktin
Sadık olduğunu düşündüğüm kadın ise gözüm başkasını görmez. Ama biraz sadakatsizlik sezersem umrumda olmaz
Hayır arzulamam. Aşık olduğum kişiden başkasını gözüm görmez
Anlık olabilir ama sürekli olmaz. Aşık olduğum kimse onu arzularım.
Aşk öyle bir şey değil göz kimseyi görmez ve kimseden de beğeni istemez o kişi haricinde …
Arzulamak mümkün... Mesele, eyleme geçip geçmemek...
evet yaa ben arzuluyom... hemde dilan polatın kocası engin polatı... çok yakışıklı ve şeyide çook büyük ve kalın diyolaaa
Kim diyorsa la
@Herosell kim diycek elalem diyoo
Yani sırf ünlü diye onunla mı yatmak istiyorsun yoksa gerçekten büyük ve kalın olduğunu tahmin ettiğin için mi yatmak istiyorsun
@Herosell ünlü olması ne alaka... adam çok yakışıklı
Hayır arzulamam. Ben sadık birisiyim.
Sen adamın dibisinnn
Teşekkürler aşkım.
Normal olan sensin diğer türlüsü değil
Nelere denk geliyorum şaşıp kalıyorum ya
İnsanlar midesizliklerini normalleştirmeye çalışıyor hayatında sevdiğin aşık olduğun biri varsa sadakat ve bağlılık olması gereken bir şey zaten
Aşık olduğumda ben aşık olduğum kız dışında kız göremiyorum jsjssjis
Erkekler aşık olunca asik olduğu kadini dahi arzulamaz o kadar yoğundur aşk duygusu, sonra zamanla aşk yerini sevgiye birakir o zaman kaçın kızlar
Midesiz değiliz
Hayır sadece aşık olduğum kişiyi arzularım
Cinsel istek ve ask farkli
Başkasını gözü görmez insanın, o nedenle hayır
Bulsak oylesini şimdi bir şey söylemek zor
Begendiğim herkesi arzularım
hayirr
arzulamam
Başkasını gözüm görmez ki.
Hayır arzulamam
Yoo sen normalain
Belki ikili seviyorsun ondan