+1 yılGörür tabi, çünkü karşılıklı etkileşim, cinsel dürtülerinde bir ihtiyaç oluşturduğu cinsel isteklerin birşekilde karşılanması gerektiği ve anlık durma göre gelişmelere göre karşılıklı çekim olabilir, fakat kişilerin ruhsal ve psikolojik gelişimi, kültürel seviyeleri, kişilik ve karekter durumuna göre aralarında yaşanmış ilşki doğal anlık bir durum olarak görmelerini ve daha sonrada normal arkadaşlıklarını sürmesi için etkenlerdir aksi takdirde normal arkadaş olarak gömesi mümkün değildir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılnormalde arkadaş olarak görür belki ama senin senaryonda aylar sonra yazdığına göre bi yerleri kalkmış da aramış gibi duruyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılÜstelik kız buna eğer benimle seviyeli olarak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dediğinde o xaman kendine iyi bak sil her yerden deyip ir ay sonra gece yarısı filiz yazıp kix sabah efendim deyince cevap vermiyorsa
Soran+1 yılEk olarak 4 ay gecincede kıza normal mesaj atıyorsa
+1 yılSadece memeler de olsa o kızla her karşılaştığında sütyeninin içindeki memeleri aklına gelir yani
08 Yorumla
Soran+1 yılAyrildiktan sonra kizla iki kez karşılaşmış. İlkinde kixa kilo almışsın kalcan büyümüş güzel olmuş öbür türlü çok zayifmissin demiş.
20 subatta karsilasmislar kız bunu görmemiş. Kıza gece normal mesaj atmış. Cinsel bisey dememiş
Soran+1 yılÜstelik kız buna eğer benimle seviyeli olarak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dediğinde o xaman kendine iyi bak sil her yerden deyip ir ay sonra gece yarısı filiz yazıp kix sabah efendim deyince cevap vermiyorsa
Soran+1 yılErkek: filiz
Vay be cevap bile vermiyorsun
Kiz: efendim x
Erkek: naber nasilsin salı günü merkezde miydin
Kiz: teşekkür ederim sen
Erkek: iyi bende ne olsun kardeşimin dusgan çıkmasını bekliyorum
Kiz: evet merkezdeydim
Erkek: inerken farkettim
Kiz: olabilir ben görmedim
Etkek: emin misin
Kiz: elbette
Erkek: Neden gitmiştin
Kiz; işim vardı sen neredeydin
Erkek: ben a'ya gittim
Kiz: him anladim
Erkek: evet dişlerimi yaptırdım
Kiz: anladim hayirli olsun
Erkek: sen ne yaptın atama falan
Kiz: bakanlıktan açıklama bekliyorum deyim.
Erkek: geçtiniz mi eve
Kiz: konteyner ev ortak sizinkiler
Erkek; ortak derken, geçici yer yaptık 84 metre karelik bir yer
Kiz: konteyniri da evi de kullanıyoruz, anladim betonarme mi
Erkek:evet betonarme
Kiz; him sizin için herseyin yolunda olmasına sevindim
Erkek: yqni çok şükür senin atama ne oldu.
Kiz: ben bakanlıktan atama haberi bekliyorum sende ne var ne yok işten mi ayrıldın
Erkek: hayorlisi olsun insallah
Ne olsun klasik evet işten ayrıldım
Aralık ayında
Kiz: himm hayırlısı olsun hakkında bisey mi oldu peki şu an ne yapıyorsun
Erkek: anlaşamadık bayağı sıkıntı yaşadım, yaptığım bisey yok evdeyim boş boş
Kiz: anladim hakkında hayırlısı olsun umarım başka bi sıkıntın yoktur
Erkek: şu anlık sadece iş diyebiliyorum
Kiz: iş için bir planın var mı peki
Erkek: yine bir forma falan olursa neden olmasın
Kiz: anladim hakkında hayırlısı olur inşallah
Erkek: amin hepimiz için inşallah
Kiz: Amin🙏
Erkek:😊
Soran+1 yılAyın 25 inde son mesaj bu
- +1 yıl
Ben seni hatırladım ya sen hala bu çocuktan ayrılmadın mı gerçekten bu kafayla çok üzülürsün kanka
Soran+1 yılSevgiliyken sexting yapmışlar. Haziranda ayrılmışlar. Erkek sevgili yapmis
Eylülde karsilasmislar oglanla konuşmuşlar. 2 gece sonra kıza yazmış kilo almışsın kalcan büyümüş güzel olmuş öbür türlü çok zayifmissin, iyi kötü yer edindin hayatımda hayal etmesi bile güzel ki zaten hayal de ediyorum yalan yok demiş. Kız sinirlenmiş sevgilin var vs diye. Bu da ayrıldım demiş
Kız biraz yumuşamis ama sextinh yapmamış. Bir hafta sonra kizla yine konuşmuşlar bu defa penisini çekmiş atmış mastürbasyon yaparken ve bosalirken. Kıza özledim seni istiyorum en son ne zaman yaptin mastürbasyon demis kiz senden sonra olmadı yazmis birikmissindir bunları izle yarın ve biseyler yapmanı istiyorum demiş... bak ben çıktı senden sonra gittikçe büyüyor rahatsız etmeye başladı yanlışlıkla kestim vs demiş. Sonra 2 hafta geçince kizi instafa silmiş. Kızda o gece bi kahve içelim mi demis. Ertesi gün kixs bence bundan sonra hoc görüşmeyelim birbirimizin hayatında hiç olmadık ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun hakkım varsa helal olsun sende helal et kendine iyi bak numaranı da silicem demiş kiz görüldü atmış
Soran+1 yılBir hafta sonra gece 11 de kıza kendi yazmış tabi libido zirvede. Kiz buna silecektim niye yazdın vs demiş silmedim ama yazmış oğlan. Seni hayal ediyorum vücudunu her yerini vs demiş. Aynı odada olsak 24 saat keşke demiş. Kız da buna ben içinde güvende hissedeceğim mutlu ve gerçek bir ilişki istiyorum bunu da açık bir şekilde söylüyorum bana başka amaçla gelme demiş. Oğlan da seni benim kadar saf ve temiz seven oldu mu demis. Yinede buluşma kararı almislar. Kiz ertesi gün eğer benimle seviyeli olarak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Kız cevap vermemiş.
17 kasimda kendi gece filiz yazmış kız sabah efendim demiş cevap vermemiş. 24 şubatta da o attığım mesajlar olmus- +1 yıl
Bak dostum o seksting yapılan kız sen mişsin gibi geldin. Bu çocuğun güvenilir tarafı yok sadece cinsel amaçlarla muhatap olmuş her iki kızla da. İster şimdiki sevgilisi ol ister eski seksting yaptığı kadın ol farketmiyor bu çocuğun tek amacı faydalanmak al bu bilgiyi naparsan yap kral
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılcinselliğini unutamamış diye yorum yaparım ben buna
05 Yorumla
- +1 yıl
gece yarısı mesaj cinsel istektendir
Kiz: ben bakanlıktan atama haberi bekliyorum sende ne var ne yok işten mi ayrıldın
Aralık ayında
Soran+1 yılSon konusma bu. 25 subatta.
Gece 9 u 50 gece yazmaya baslamis
+1 yılYapmadan da görmez erkekle kadın arkadas olamaz özellkle erkek gözünde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2 arkadaşım var bu şekilde :D oluyor yani arada aşk meşk olmadığı için.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılGörmesi içn sebepleri gerek
096 Yorumla
Aralık ayında
Son mesakj
- +1 yıl
Kız da niyetçiler gibi dakka başı hayırlısı olsun demiş durmuş
Soran+1 yılSoğuk mu
Soran+1 yılKiz
Soran+1 yılKonuşma için fikrin ne erkek icinde
- +1 yıl
Kız soğuk sanki bu erkek çok önemli değil gibi başkası varda erkeği geçiştiriyor sohbet bitsinde yazmasın gibi
Soran+1 yılErkek peki
Soran+1 yılKızda ilgilenmiş sanki ama ailesini falan sormus
Soran+1 yılEkim ayında bu konuşma olmuş.
- +1 yıl
Erkek biraz daha çabalamış sanki ama olmayınca olmuyor
Soran+1 yılKix buna hala aşık ama çok enterasan degil mi
Soran+1 yılBide erkek bi durumda sevgilisini sevmiyor mu oluyor
Soran+1 yılKonuşmayı uzatmamis erkekde senin fikrin nedir
- +1 yıl
Uzatacak konu var mı ki uzatsın kız kısa kesmiş
Soran+1 yılCinsrl bisey dememos
Soran+1 yılKız mi kısa kesmis yani
Soran+1 yılMesela kıza daha önce gördüğünde şey demiş kilo almışsın kalcan büyümüş güzel olmuş öbür türlü çok zayifmissin ama bak bi mesajlarda kizi gördüğünü söylemiş fakat fiziği ile ilgili yorum yapmamis
- +1 yıl
Kız hayırlısı diyerek kısa kesmiş ben olsam çok sohbet uzatmadım
- +1 yıl
Uzatmazdım
Soran+1 yılPeki cinsel bisey kastetmemiş hic
Soran+1 yılKız ailesini sormuş ama
- +1 yıl
Konun oraya gelmesi için bir konu olması gerek
Soran+1 yılBu hep direkt dalmış. 2 eylülde karşılanmışlar kıza önce nasılsın flan demiş sonra kilo almışsın güzel olmuşsun vs yazmis
Soran+1 yılBunda hiç o konita girmemiş bile
- +1 yıl
Kız şimdi konuyu cinselliğe gelsin mi istiyor amaç ne
Soran+1 yılAcaba kız en son buna eğer bnmle seviyeli olarak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dedi diye mi böyle normal muhabbet etmis
Soran+1 yılKız aşık seviyor. Tek derdi erkeğin cinsellik mi onu merak ediyor sonuçta erkeğin sevgilisi var
- +1 yıl
Evet normal muhabbet için başka beklentiye girmez
Soran+1 yılYani erkek kızı sevmiyor değil mi öylesine yazmis
Soran+1 yılErkek sadece e cinsellik için mi yaziyir kixa
- +1 yıl
Her kıza cinsellik için yazmaz bazen hatırlatma için yazar
Soran+1 yılAma nü kız eski sevgimixi saatlerce sexting yaptığın kadin. Çırılçıplak vücudunu attığı kamera açıp önünde tras olduğu bi kadin ve ayrildkgab sonra defalarca libidosu artınca bu kadına yazmis
- +1 yıl
Tekrar yazmak ister arzuluyordur resimleri hala duruyordur da ama kız araya engel koymuş ama kız tekrar oğlanı istiyorsa konuyu kızın açmadı lazım
Soran+1 yılSevgilisinin korkusundan ya fa başka biseyden dolayi kizi instafan engellemis üstelik kiza da sil her yerden demiş ama
- +1 yıl
Peki kız sevgili olan bir erkekle neden böyle resim falan işlerine girmiş ve hala yazıyor
Soran+1 yılSevgiliyken sexting yapmışlar. Haziranda ayrılmışlar. Erkek sevgili yapmis
Eylülde karsilasmislar oglanla konuşmuşlar. 2 gece sonra kıza yazmış kilo almışsın kalcan büyümüş güzel olmuş öbür türlü çok zayifmissin, iyi kötü yer edindin hayatımda hayal etmesi bile güzel ki zaten hayal de ediyorum yalan yok demiş. Kız sinirlenmiş sevgilin var vs diye. Bu da ayrıldım demiş
Kız biraz yumuşamis ama sextinh yapmamış. Bir hafta sonra kizla yine konuşmuşlar bu defa penisini çekmiş atmış mastürbasyon yaparken ve bosalirken. Kıza özledim seni istiyorum en son ne zaman yaptin mastürbasyon demis kiz senden sonra olmadı yazmis birikmissindir bunları izle yarın ve biseyler yapmanı istiyorum demiş... bak ben çıktı senden sonra gittikçe büyüyor rahatsız etmeye başladı yanlışlıkla kestim vs demiş. Sonra 2 hafta geçince kizi instafa silmiş. Kızda o gece bi kahve içelim mi demis. Ertesi gün kixs bence bundan sonra hoc görüşmeyelim birbirimizin hayatında hiç olmadık ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun hakkım varsa helal olsun sende helal et kendine iyi bak numaranı da silicem demiş kiz görüldü atmış
Soran+1 yılBir hafta sonra gece 11 de kıza kendi yazmış tabi libido zirvede. Kiz buna silecektim niye yazdın vs demiş silmedim ama yazmış oğlan. Seni hayal ediyorum vücudunu her yerini vs demiş. Aynı odada olsak 24 saat keşke demiş. Kız da buna ben içinde güvende hissedeceğim mutlu ve gerçek bir ilişki istiyorum bunu da açık bir şekilde söylüyorum bana başka amaçla gelme demiş. Oğlan da seni benim kadar saf ve temiz seven oldu mu demis. Yinede buluşma kararı almislar. Kiz ertesi gün eğer benimle seviyeli olarak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Kız cevap vermemiş.
17 kasimda kendi gece filiz yazmış kız sabah efendim demiş cevap vermemiş. 24 şubatta da o attığım mesajlar olmus
Soran+1 yılFikrin ne
- +1 yıl
Oğlan gerçekten sevmiyor derdi sadece boşalmak
Soran+1 yılPeki son mesajda cinsellige hiç girmeyisi
- +1 yıl
O sadece yoklama o kadar uğraştım yarı yolda bıraktım hala bana duygusu var mı testiydi
Soran+1 yılPeki sence kızın cevabı ne.
Yani bir erkek olarak sence kızın bu davranışından ne anlar.
Sonucta 4 ay önce keşke bana bir hissin olsaydı diyen bir kadın bj.- +1 yıl
Bence kadında bu oğlana yükseliyor içeride bir yerde hatta bazı günler onu hayal ediyor bile olabilir yoksa bu erkeğe karşı bu kadar gardını düşük tutmazdı
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Ben kızın davranışından bunu anladım ciddi bir ilişki istiyor ama bu erkeği de arzuluyor ama bu erkeği de ciddi ilişkiye ikna etme çabasında ama olmayacağına bilmesi gerek
Soran+1 yılBu fikre nerden kapildin
- +1 yıl
Tahmin
Soran+1 yılSonuçta dediğin gibi kız soğuk davranmış mesajlarda. Bana yazma demesine rağmen de oğlan yazmis
Soran+1 yılÜstelik kamera açan kendini sunan kızın gözünün önünde özel bölgesini koltuk altını tras eden o sevgiliyken. Keza ayrildiktan sonra penisini atan
Soran+1 yılSence oğlan da senin düşündüğün gibi mi düşünmüştür
- +1 yıl
Erkeklerin hepsi hemen hemen aynı şeyi düşünür bu konuda da benim düşündüğüm gibi düşünür çoğu erkek
Soran+1 yılYani beni arzuluyof mu der yoksa benden vazgeçmiş hayatında biri var mı der
- +1 yıl
Arzuluyor der vazgeçmiş olsa vazgeçen kadın cevap vermeye tenezzül etmez
Soran+1 yılAma soğuk
Soran+1 yılMesafeli
- +1 yıl
Ama sonuç ne olursa olsun o erkeğe her koşulda dönmüş mü dönmüş cevap veriyor mu veriyor adam bir akşam yine penisini atıp canım seni çekiyor dese yine cevap verecek e bu kadın zaten cepte yani
Soran+1 yılAsla atma demiş kix oglana
Soran+1 yılBi daha cesaret edemez ssnki
- +1 yıl
Eder merak etme kızda içten içe ister çünkü kızda biliyor ki oğlan cinsellik olduğunda daha çok üstüne düşüp sana ilgi gösteriyor
Soran+1 yılÖnceki yazislarinda kız hep hesap sormus niye gittin nasil hemen sevgili yaptın vs. Ama bi defa hiç öyle bisey yapmamis
- +1 yıl
Olsun o çok önemli bir detay değil diğer dediklerim doğruysa bitti
Soran+1 yılNeyse sknic olarak tekrar sevgili olmazlar
Soran+1 yılErkek niye arzuluyor onu anlamıyorum ama yani eskort var p*rno var sevgilisi var
Soran+1 yılSadece nide göğsünü n fotosunu gören bir kadını neden ister
Soran+1 yılGerçi sexging zamanında kız buna seni çok istiyorum çok arzuluyorum keşke altında olsam gerçekten birlikte olabilsek sesini nefesini agiigini hissetmek istiyorum ciplakligini hissetmek istiyorum vs demiş yani gerçekten istemiş. Vücudunu çok beğeniyorum harikasin flan demis
- +1 yıl
Bakire kadın her zaman talep görür
- +1 yıl
Artık diyormuş gibi kelime kullanma o kızın senin olduğum belli kendinden bir başkası gibi bahsetme 😂
Soran+1 yılAma büyük sorumluluk
Soran+1 yılBakire kadin
- +1 yıl
Tabiki ama onun için ıslanıyorsan da o senden gitse de geldiğinde yine hayal eder o sohbeti o resimleri aklından çıkarmazsın
Soran+1 yılBeno hayal ettihink dusjnuyior musun
- +1 yıl
Evet senin de onu hayal ettiğin kadar değil ama her boşlukta seni de hayal ediyordur
Soran+1 yılSevgilisi var sonuçta
- +1 yıl
Olsun sevgilisi olsa bile seninle kaçak bir ilişki yürütüyor sende onu tatmin etmek istiyorsun hoşuna gidiyor
Soran+1 yılYapmadım
- +1 yıl
Yapmanı istese yaparsın ama ona hayır demek içinden gelmez zevkte alırsın
Soran+1 yılIstedi zaten üstelik evlilik dışı düşünmüyorum dediğim haldr
- +1 yıl
İster normal bende isterim
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılSade e nude göğüs yani bide bulustuklarinda yanak öpmek boyum öpmek. Bacağa basene göbeğe dokunmak
- +1 yıl
İsterim neden istemiyim
Soran+1 yılÇok acayipsiniz cidden
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılSevgilin var eskort bar p*rno var sen git bi yrtini gormedigin kadını arxula
- +1 yıl
Sevgilin vermiyorsa p*rno sarmıyorsa onun yerine sana vermek isteyen bakire kız tabiki iyi olur
Soran+1 yılBen reddettim
- +1 yıl
Ama konuşurken sexting sırasında olur dedin
Soran+1 yılAyrildiktzn sonra demedim
- +1 yıl
Kimse zaten ayrıldıktan sonra beni altına al seni istiyorum demez
Soran+1 yılEeee o zaman
- +1 yıl
Dediğin için zamanında normal işte
Soran+1 yılAma çok eskiden di
- +1 yıl
Olsun doyurmuşsun demek ki
Soran+1 yılÇok saçma ama 1 yıl oldu neredeyse. Ve sanalda ne kadar keyif alabilirki bi erkek. Eskortta bile daha zevklidir herhalde
- +1 yıl
Elde edemediğini arzulamak diye bir şey var ondan
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGorur bence yads sextng arkadaşı olarak ta girur
03 Yorumla
- +1 yıl
Denemis engelleyip engellemedigini
gormez her firsatta bi an kollar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Detay bilmeden ne desem saçma olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılCepte tutmus iyimiş
05 Yorumla
- +1 yıl
Lan anla iste cepte tutuyo seni cepte neyi anlayamadin
Aralık ayında
Erkek😊:
Son mesaj bu 25 subat
- +1 yıl
Usendim okumadim sorunlusun belli nese
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek milleti bu kardeş olarak yine görür 🤣🤣
00 YorumlaSevgilisi varsa arkadaş olarak görür knka
012 Yorumla
Soran+1 yılPeki libidosu arttığında yinede bu kixa yaziyorsa
Soran+1 yılBu sevgilisini sevmedogo anlamına mı gelir
Soran+1 yılÇok sert bir reddedis değil mi kızın ki ama
Soran+1 yılEvet. Eğer benimle seviyeli olacak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dedim o zaman kendine iyi bak sil her yerden dedi ve gecesine instafa engelledi 7 ekimde. 18 kasimda gece filiz yazmış bende sabah efendim dedim cevap vermedi. 25 subatta akşam mesaj attı.
Aralık ayında
Erkek😊:
Soran+1 yılMesajda bu
+1 yılgorur
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki kixa 3 ay önce cinsel mesajlar atmış 3 ay sonra normal sohbet mesajı attiysa
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki görür
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar