Cinsel Yaşam Bir erkek sexting yaptığı kızla ciddi düşünmez mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bir erkek sexting yaptığı kızla ciddi düşünmez mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Benden başka kimlerle seksting yapmıştır diye düşünür ciddi düşünmez o yüzden 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanki o yapmadı Yorumla canturkkk +1 yıl O da yapmıştır tabiki öyle düşünürse ciddi de düşünür Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Bence bu kişiye ve karakterine göre değişir... 1 0 Yorumla
sanalreal34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl ben dusunurum dısarda gorustugunlede real yapıyosun sonucta sextıng daha masummyaaa 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben bakireyim hem Yorumla sanalreal34 +1 yıl yazdıkca karıscak her telden ses cıkıyo dmdm ıstersen Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. cidden sen sexting yaptığın biriyle ciddi düşünür müsün? 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Uyum varsa reelde geçip reeldede iyi uyum olursa neden olmasın iki tarafta isterse olur 0 0 Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Genelde hayır canım benim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Düşünmez kim bilir kaç kişiye atmıştır şeyini 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O da doğru Yorumla ıssızadam65 +1 yıl Aynen ben bile benimle yaparmı diye düşündüm ;) Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sexting akıl işi değil. 1 1 Yorumla builder +1 yıl bu saçmalığa alışırsanız gerçek yaşam ile ayak uydyramazsnız Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. seksting nedir seks varken 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Muamele sağlamsa ciddi düşünülür 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek? Her sabah günaydın diyo Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl ucuz gelir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla mngkargo +1 yıl baya dandik yani Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Uzak. mesafeyse dusunmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzak mesafe ama artık sexting yapmayalım normal konuşalım diyo hiç konusunu bile açmıyo her sabah yazıyo Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl Uzar gider uzak sonucta Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. imkansız 1 0 Yorumla
Seniorritta Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Belli olmaz ki ondan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Niye dusunsun ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Konuşuyoruz düzenli Yorumla BayCarlito_ +1 yıl Boyle bi kiz hakkinda ciddi dusunmezdim ben olsam Yorumla Soran +1 yıl Ama aramızda ülkeler var ve sürekli düzenli konuşuyoruz o Artık sextşng yapmak bile istemiyo normal konuşalım diyo Yorumla BayCarlito_ +1 yıl Degisik Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Düşünür 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düşünür bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Benden başka kimlerle seksting yapmıştır diye düşünür ciddi düşünmez o yüzden
Sanki o yapmadı
O da yapmıştır tabiki öyle düşünürse ciddi de düşünür
Bence bu kişiye ve karakterine göre değişir...
ben dusunurum dısarda gorustugunlede real yapıyosun sonucta sextıng daha masummyaaa
Ben bakireyim hem
yazdıkca karıscak her telden ses cıkıyo dmdm ıstersen
cidden sen sexting yaptığın biriyle ciddi düşünür müsün?
Uyum varsa reelde geçip reeldede iyi uyum olursa neden olmasın iki tarafta isterse olur
Genelde hayır canım benim
Peki
Düşünmez kim bilir kaç kişiye atmıştır şeyini
O da doğru
Aynen ben bile benimle yaparmı diye düşündüm ;)
belli olmaz :D
sexting akıl işi değil.
bu saçmalığa alışırsanız gerçek yaşam ile ayak uydyramazsnız
seksting nedir seks varken
Aradaki tutkuya bağlı
Muamele sağlamsa ciddi düşünülür
O ne demek? Her sabah günaydın diyo
ucuz gelir
Nasıl
baya dandik yani
Uzak. mesafeyse dusunmez
Uzak mesafe ama artık sexting yapmayalım normal konuşalım diyo hiç konusunu bile açmıyo her sabah yazıyo
Uzar gider uzak sonucta
“bir erkek” diye bi şey yok erkeğe bağlı.
Kızı nerden tanıyor
KS
imkansız
Düsünür neden dusunmesin
Belli olmaz ki ondan
Nasıl
Seks düşünür sadece
Niye dusunsun ki
Konuşuyoruz düzenli
Boyle bi kiz hakkinda ciddi dusunmezdim ben olsam
Ama aramızda ülkeler var ve sürekli düzenli konuşuyoruz o Artık sextşng yapmak bile istemiyo normal konuşalım diyo
Degisik
Neden olmasın
Düşünür
dusunebilir
Düşünür bence
düşünmez
Düşünür.