Öyle bir şey olamaz yani bu ben değilim frikik falan vercem, iş atcam. Sadece yaptığım şu bazen şımarıyorum cilve falan yapıyorum biraz kapılıyor gidiyor sonra topluyor kendini.. yine de açıkca bir şey demiyoruz.
Bir sürü şey 😅 Sen erkekleri biliyorsun. Ben kadınları. Sohbet konusu çok fazla. Yeni tecrübeler edinebileceğin konu da çok fazla. Hatta bazen bir erkeğin yaklaşımı o kadar saf oluyor ki. Bir kadınla “derleştiğimde” o saflığı bulamıyorum. Biraz fesatlık çekememezlik oluyor maalesef kadınlar arasında.
Arkadaş ayağına takılacaksın gezip tozacan, sonra bir taraf manita yapacak kendine, manitası bu duruma kıl olmayacak mı? O arkadaşın manitayı bulunca selamı sabahı kesecek.
Arkadaş olunacak bir durum yok. Anca çok efemime bir tiple arkadaş olursun. Yumoş yumoş konuşan, çevresinde sürekli kız olan, kızların onu tehdit olarak görmediği bir tip.
İşte zaten bir erkekle arkadaşlık etmenin güzel yanı bu işte. Kendin söyledin. Kadının kadınla yaptığı sohbeti erkekle yapamıyor. Dedikodu onu bunu anlatmıyor yani. Daha hoş sohbetler ama neyse işte ya öyle :))
Tahmin edebiliyorum. Uyum yoksa, beklentiler ve zevkler birbirini karşılamıyorsa herkes açlık çeker. Hele hele bu ülkede kadın bir erkekle seks yapacak noktaya gelip o adama en özelini açmışken bir de üstüne böyle sıkıntı yaşıyorsa.
Tam olarak bu. Üstüne bir de duygular falan karışınca olayların içine iyice çıkılmaz oluyor. Çünkü bazen de sevdiğin insanla yakalayamıyorsun bu uyumu. O çok daha feci bir şey. Yaşadım ordan biliyorum.
Uyum olmayınca duygunun bir anlamı kalmıyor. Kadını duygular bir yere kadar mutlu eder. İşin içine seks girince duygular da kurtarmaz. O yüzden hep derim s.. kilen kadın mutlu olur. S.. kemezsen istediğin kadar sev bir önemi yok.
Tamam işte. Dedim ya, uyum olmayınca duygu para etmiyor. Önce deneyip uyuma bakıp, ona göre duygu oluşur diye düşünüyorum. Malum siz kadınlar s.. keni seviyorsunuz. Ama s.. kmeden önce sevsin istiyorsunuz. Tam bir kısır döngü.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Neden olmasın? Hiç aramızda cinsellik olmayan kadın arkadaşlarım var
iyi misin bacım erkek deyince sen herkesi skn biri olarakmı algılıyorsun
Hayır. İlla öyle mi anlamalısın sorumu
Cvbını verdim bacım ben şahsen dost dedim kişilere yan gözle bakmam
Oke
Erkek s.. kmek istemediği kadınla yakın olmaz.
Gerçekten mi? Ama hiç konuyu cinselliğe getirmese bile mi
Evet
Peki o zaman niye göstermez bunu
%50 şansı var. Ya karşılık verirsin, ya da bir daha yakınına bile yaklaşamaz. O %50 şansı artırmak için belki uygun ortam oluşmasını bekliyordur.
“Kötü niyet” gütmediği için olabilir mi yani değer verdiği için?
Sanmam.
Yani doğru zamanı bekliyor yoksa arkadaşlık etmezdi diyorsun.
Deneyebilirsin bunu. Ufak bir iş atman, farkında değilmişsin gibi temaslarda bulunman, frikikler vermen. Bak bakalım nasıl davranacak.
Öyle bir şey olamaz yani bu ben değilim frikik falan vercem, iş atcam. Sadece yaptığım şu bazen şımarıyorum cilve falan yapıyorum biraz kapılıyor gidiyor sonra topluyor kendini.. yine de açıkca bir şey demiyoruz.
Yani bak arkadaş gibi davranamıyor anında tavırlar değişiyor.
Teşekkür ederim gerçekçi yardımcı olacak cevapların için
Rica ederim
Sende mi öylesin? Arkadaşlık kurduğunla? Özel değilse
Kadınlarla hiçbir zaman o kadar samimi olmam. Samimi olacağım kişi sevgilim olur veya partnerim olur. Mesafe koyarım.
Neden peki?
Sırf Arkadaş kalamayacağını düşündüğün için mi
Kadın erkek arkadaşlığı ne kadar sağlıklı olabilir? Ne paylaşabilir?
Bir sürü şey 😅
Sen erkekleri biliyorsun. Ben kadınları.
Sohbet konusu çok fazla. Yeni tecrübeler edinebileceğin konu da çok fazla. Hatta bazen bir erkeğin yaklaşımı o kadar saf oluyor ki. Bir kadınla “derleştiğimde” o saflığı bulamıyorum. Biraz fesatlık çekememezlik oluyor maalesef kadınlar arasında.
Arkadaş ayağına takılacaksın gezip tozacan, sonra bir taraf manita yapacak kendine, manitası bu duruma kıl olmayacak mı? O arkadaşın manitayı bulunca selamı sabahı kesecek.
Bunlar başka durumlar tabi. Manitan varsa sıkıntı elbet. 😅
Ben sevmiyorum öyle kız kankalığını. Bitmek bilmeyen dedikodular, tanımadığım insanların en özelini bile bilmek, manitasını anlatacak kafa s.. kecek.
Biz erkeklerin arasında böyle muhabbetler olmaz mesela.
Arkadaş ayağı diyor halaa tamam sen inanmıyorsun erkek/kadın arkadaşlığına:)
Arkadaş olunacak bir durum yok. Anca çok efemime bir tiple arkadaş olursun. Yumoş yumoş konuşan, çevresinde sürekli kız olan, kızların onu tehdit olarak görmediği bir tip.
Başka türlüsü beklenti oluşturur.
İşte zaten bir erkekle arkadaşlık etmenin güzel yanı bu işte. Kendin söyledin. Kadının kadınla yaptığı sohbeti erkekle yapamıyor. Dedikodu onu bunu anlatmıyor yani. Daha hoş sohbetler ama neyse işte ya öyle :))
Herkese karşı beklenti içine girilmez ki? Herkes hitap etmez bir kere insana.
Anlatıyorlar işte. Nasıl anlatmıyorlar. Daha beterini anlatıyorlar.
İşte taaa en başta ne dedim?
Neee dedin? :))
Erkek s.. kmek istemediği kadınla yakınlık kurmaz diye
Peki sence kadın?
Kadınının seks için arkadaş gibi takılmasına gerek yokki. İstediği zaman bulabilir erkek gibi böyle şeylere ihtiyaç duymaz.
Kötü niyetli olan yine sizsiniz yani 😂😂
Kadınla erkeğin sekse ulaşabilme şartlarının eşitsizliği diyelim. Kötü niyet değil. 😉
Şaka yaptım :)) yo bence erkekler içinde gayet kolaylaştı kızlar/kadınlar eskisi kadar tutumlu değil bu konularda.
Yine zor.
Sen istiyorum desen yüzlercesi sıraya girer.
Biz de öyle bir durum yok.
Doymanız yetinmeniz biraz zor haliyle:) anlıyorum
Partnerle olan uyuma bağlı o.
Genel anlamda öyle değil mi? Partnerin olmadığı zamanda bile
Partner olmayan zamanda zaten ucu açık bir açlık.
Kolay kolay doymuyorsunuz dediğim oydu..
Doymamak güzeldir. Doyarsan sıkıntı. Önemli olan o doyumsuzluğu sınırsızca biriyle yaşayabilmek.
Katılıyorum doyarsan sıkıntı. Bu yüzden uyum çok önemli.
Kesinlikle
Bu da çok zor :)) en zoru uyumm
Maalesef. O uyumu bulmak gerçekten zor. Keşke bakınca anlaşılacak bir şey olsa bu uyum. 😪
Açlığın ne olduğunu bir tek erkekler bilmiyor bu arada :)) öyle sanılsa da uyumsuzluk olduğunda kadınlarda o durumda işte.
Tahmin edebiliyorum. Uyum yoksa, beklentiler ve zevkler birbirini karşılamıyorsa herkes açlık çeker. Hele hele bu ülkede kadın bir erkekle seks yapacak noktaya gelip o adama en özelini açmışken bir de üstüne böyle sıkıntı yaşıyorsa.
Tam olarak bu. Üstüne bir de duygular falan karışınca olayların içine iyice çıkılmaz oluyor. Çünkü bazen de sevdiğin insanla yakalayamıyorsun bu uyumu. O çok daha feci bir şey. Yaşadım ordan biliyorum.
Uyum olmayınca duygunun bir anlamı kalmıyor. Kadını duygular bir yere kadar mutlu eder. İşin içine seks girince duygular da kurtarmaz. O yüzden hep derim s.. kilen kadın mutlu olur. S.. kemezsen istediğin kadar sev bir önemi yok.
Yani böyle söylediğinde kaba bir tabir gibi geliyor insana ama doğru :))
İkisi de olsa hem sevsin hemmm :)) ikisi de lazım
Kaba tabir değil, fiilin adı sonuçta bu. 😉
Ben artık duygu kısmını kenara attım. Doymak lazım, doyduktan sonra duygu oluşur belkide.
Hayır bence o o doyumsuzluğu yakalamak için duygu lazım. Duygu ve uyum. Muhteşem kombi ama aynı anda zor bulunan kombi :))
Tamam işte. Dedim ya, uyum olmayınca duygu para etmiyor. Önce deneyip uyuma bakıp, ona göre duygu oluşur diye düşünüyorum. Malum siz kadınlar s.. keni seviyorsunuz. Ama s.. kmeden önce sevsin istiyorsunuz. Tam bir kısır döngü.
Nasıl gömdün ya. 😅 siz ne istiyorsunuz? 😅
Yok beee ne gömmesi. Biz erkeklerin istediği malum işte. Sizin kadar duygusal varlıklar değiliz. 😉
Evet daha kolaysınız:))
Kolaylık iyidir işte 🤣
Evet bizim kolay olmayışımız yoruyor bazen :)) çok daha karmaşık oluyor her şey
Maalesef 🤔🤔 burdan yetkililere sesleniyoruzz, kadınlar da kolaylık sağlasın.
Thank youu çok incesin 😂😂
Rica ederim efendim ne demek 😉
Yanı sana bellı etmesede etkısnıyosa senden en azından hayallerını süslüyor olabılrısn
Güzelse imkanı yok illa bir kere aklımdan geçirmişimdir hatta illa bir posta atmışımdır
Her erkek arkadaşı olarak görebilir bu normal ama cinsel çekim olmaz diyemem
Imkansiz bu dedigin istese istemesede düşünülüyor
Hm ama hiç konusu geçmedi ise?
Konusu geçmez ama gizli gizlide olsa sana bakiyordur hele birde frikik ver gör onu
Her arkadaşıma bir kere çakmak istemişimdir
Dalga geç.
Gerçek :/
🙄
Götü güzel off fena
Arkadaş ise durabilir
Göremez
Daha fazlası mı vardır
Cirkinse evet
Hayır çirkin bulmuyor. Hatta baya nazına gidiyor diyelim.
Yetişme biçimine bağlı birazda ama geneli birşeyler düşünür
Hm olabilir
Orijinal erkek duramaz
Kadın güzelse mümkün değil illaki yatmak ister
Cinselige karsimisin
Erkekle bile kurmamalı kadınla diyorsun
Ne? Anlamadım
Anladın
Erkeği bile mi sadece arkadaşı olarak görmez?
Bunu söylemek çok iddialı olur. Ama genellikle erkeksi insanların erkek kankası olmaz.
Ya da belli bir yaşı geçmiş erkeklerin. Varsa bile genellikle homo seksüel oluyorlar.
Oha baya iddialı gerçekten ilk defa duyuyorum. Samimi arkadaşlıkta sıkıntı mı olur yani
Oha hiç haberin yok. Evet insanlar bir tuhaflık olduğunu düşünür ki genellikle vardır da.
Evet valla yok 😅 o erkeksi erkeklerin bir kadına sulandığı gibi erkeğe sulanabileceklerini düşünemedim.
Ne alaka lan
İmkanı yok