Cinsel Yaşam Erkekler neden göğüs sever? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erkekler neden göğüs sever? Erkekler neden göğüs sever? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Biz kadınlar neden seviyorsak onlar da o sebeple seviyor. 1 0 Yorumla
şakacışirine Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı. Niye sevmeyelim kadınla başlangıcıdır bağdaşmamızı sağlayan sey başlangıç.. 0 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl İnsanlar neden ürer? Biz niye varız?Gökyüzü neden mavi? 0 0 Yorumla
Kriminal_Kalp_2 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 82% +1 yıl Ya şöyle düşün insan da ne yoksa onun dikkatini çeker ya 😅🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bilmem ama kadınlara çok yakışıyorBende olsaydı öyle yakışmazdı birazda bu sebepten dolayı kızlardaki dikkatimi çekiyor 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Nedeni yok, emmeyi çok seviyoruz, hele birde bana göre ucu ufaksa çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Yatacak bir yer lazım ondan 😂 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Tek erkekler mi kadınlar da seviyor ki 0 0 Yorumla
TheLastOfMami Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Yumuşacık ve arasına kafamı sokarım 0 0 Yorumla
Revolutioner Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl bilimsel açıklama yaptırcaksınız illa 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben de merak ediyorum çok saçma 3 2 Yorumla aypipim +1 yıl Söyle bi meme olsa sevilmez mi nesi saçma Yorumla Karga1993 +1 yıl Dişil bir uvuz olduğu için hanım efendi. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seksi çünkü 8 43 Yorumla Kriminal_Kalp_2 +1 yıl Hepsi değil 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay utanmasam atardım bebjmki naisl diye çirkin cubk Yorumla Kriminal_Kalp_2 +1 yıl Anlamadım 😅 Yorumla phhml016 +1 yıl At at utanma buyur Yorumla phhml016 +1 yıl Hani bakayım Yorumla BilkiL +1 yıl Atta görelim:) sana yazcagima soruya yazdim zaten 😂😂😅 Yorumla Kriminal_Kalp_2 +1 yıl Bana at sen direk bunlar görmesin 😅 Yorumla vipertttttt +1 yıl Herkesi merakta bıraktın olmaz böyle dkdkxx Yorumla BilkiL +1 yıl Iste insan 2 saniyede nasil satilir ornek :)@Kriminal_kalp_2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben muhatabıma dedimmm Yorumla Kriminal_Kalp_2 +1 yıl Aynen 👏🏼👏🏼 Yorumla phhml016 +1 yıl Ben de muhattabınım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdım Yorumla phhml016 +1 yıl E hani gelmedi bir şey Yorumla BilkiL +1 yıl Yuh bee bizzz Yorumla Kriminal_Kalp_2 +1 yıl Gelmedi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asko şaka Yorumla BilkiL +1 yıl 😂😂😂😂😅 Yorumla phhml016 +1 yıl Ben şaka anlamam o meme gelecek Yorumla vipertttttt +1 yıl Dkdmxllxlxkxkxkkx eğlendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarım porsiyon mu tam mi Yorumla phhml016 +1 yıl Duble Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki tane mevcut zaten Yorumla phhml016 +1 yıl Tamam işte Yorumla BilkiL +1 yıl At suna oda rahatlasin sende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attım ztn Yorumla BilkiL +1 yıl Ama suna atma :) @Kriminal_kalp_2 Yorumla vipertttttt +1 yıl Ne memymiş yaa skxmxkkx Yorumla BilkiL +1 yıl Simdi yoo gelmedi diye gelir oda :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkese attm Yorumla BilkiL +1 yıl Yalann :) bana gelmedi Yorumla vipertttttt +1 yıl Kız harbi eğlendi siz hala dkdkckc Yorumla BilkiL +1 yıl @vipertttttt Biz ne yapiyor gibi duruyoruz atsa ne olur atmasa ne olur zaten atsa atcagi fake bi foto olur yani sende cok takildin bu eglence isine bi akilli sensin :) Yorumla vipertttttt +1 yıl Sen ne anlatıyon m@ gece gece 😅 Yorumla BilkiL +1 yıl Sabah oldu sabah sen ne anlatiyosun asip Yorumla aypipim +1 yıl Atta iki meme görelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam bende hepsinixe yetecek kadar varr Yorumla aypipim +1 yıl Hadi memişlerini görmek için sabırsızlanıyorum Yorumla phhml016 +1 yıl Ben gördüm vasat Yorumla aypipim +1 yıl @phhml016 bana daha atmadı çok merak ediyorum Yorumla phhml016 +1 yıl Vasat görmez olaydım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa niye öyle diyosun çok bayılmıştin halbuki Yorumla BilkiL +1 yıl Haha ya sorma belli bayilmiss Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kızlar da seviyor 😂😂 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. nedei yok. aşkta neden olmaz. 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çok tatlı ve tahrik edici 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. küçük dıkmı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Biz kadınlar neden seviyorsak onlar da o sebeple seviyor.
Niye sevmeyelim kadınla başlangıcıdır bağdaşmamızı sağlayan sey başlangıç..
İnsanlar neden ürer?
Biz niye varız?
Gökyüzü neden mavi?
Ya şöyle düşün insan da ne yoksa onun dikkatini çeker ya 😅🤣
Bilmem ama kadınlara çok yakışıyor
Bende olsaydı öyle yakışmazdı birazda bu sebepten dolayı kızlardaki dikkatimi çekiyor
butda severiz. beyaz et ve kalça.. çorbasına hele bayılırım
Nedeni yok, emmeyi çok seviyoruz, hele birde bana göre ucu ufaksa çok güzel oluyor
Yatacak bir yer lazım ondan 😂
Tek erkekler mi kadınlar da seviyor ki
Bilmem ki nasil iyi mi
Sevilmeyecek gibi değil ki
Yumuşacık ve arasına kafamı sokarım
Dişil bir uvuz olduğu için
bilimsel açıklama yaptırcaksınız illa 😂
Ben de merak ediyorum çok saçma
Söyle bi meme olsa sevilmez mi nesi saçma
Dişil bir uvuz olduğu için hanım efendi.
Seksi çünkü
Hepsi değil 😅
Ay utanmasam atardım bebjmki naisl diye çirkin cubk
Anlamadım 😅
At at utanma buyur
Hani bakayım
Atta görelim:) sana yazcagima soruya yazdim zaten 😂😂😅
Bana at sen direk bunlar görmesin 😅
Herkesi merakta bıraktın olmaz böyle dkdkxx
Iste insan 2 saniyede nasil satilir ornek :)@Kriminal_kalp_2
Ben muhatabıma dedimmm
Aynen 👏🏼👏🏼
Ben de muhattabınım
Yazdım
E hani gelmedi bir şey
Yuh bee bizzz
Gelmedi?
Asko şaka
😂😂😂😂😅
Ben şaka anlamam o meme gelecek
Dkdmxllxlxkxkxkkx eğlendim
Yarım porsiyon mu tam mi
Duble
İki tane mevcut zaten
Tamam işte
At suna oda rahatlasin sende
Attım ztn
Ama suna atma :) @Kriminal_kalp_2
Ne memymiş yaa skxmxkkx
Simdi yoo gelmedi diye gelir oda :)
Herkese attm
Yalann :) bana gelmedi
Kız harbi eğlendi siz hala dkdkckc
@vipertttttt Biz ne yapiyor gibi duruyoruz atsa ne olur atmasa ne olur zaten atsa atcagi fake bi foto olur yani sende cok takildin bu eglence isine bi akilli sensin :)
Sen ne anlatıyon m@ gece gece 😅
Sabah oldu sabah sen ne anlatiyosun asip
Atta iki meme görelim
Tamam bende hepsinixe yetecek kadar varr
Hadi memişlerini görmek için sabırsızlanıyorum
Ben gördüm vasat
@phhml016 bana daha atmadı çok merak ediyorum
Vasat görmez olaydım
Aaa niye öyle diyosun çok bayılmıştin halbuki
Haha ya sorma belli bayilmiss
Yumuşacık sıcacık daha ne olsun
Kızlar da seviyor 😂😂