Cinsel Yaşam Erkekler neden göğüs sever? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Erkekler neden göğüs sever? Güncellemeler+1 yıl Bir erkek bir kadının göğsüne neden bakar? Erkekler neden göğüs sever? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Dişiliği gösteriyor çünkü. Evrimsel bence, kadınlar bebek olursa oradan emzireceği için erkeklerin ilgisini çekiyordur 2 0 Yorumla
Gökhan52_Unye Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. nedeni yok aslında içgüdüsel diyelim (hayvansal içgüdüde olabilir :) )dolgun göğüsdolgun kalçabacak v. s v. s. 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çünkü emmek güzel bir his sadece erkekler değil kadınlar da dikkat çekici bir göğüs gördüğü zaman bakıyor ilgilerini çekiyor 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bebeklik döneminde bilinç altında yerleşen bir şey olduğu için, çünkü karşı cinste tanıtığımız ilk organ memedir 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. içgüdüsel galiba. göğüse dayanamıyorum. göğüsleriyle bana her istediğini yaptıramıcak hatun yok :D 0 0 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl dişikigin simgesi bide kadını en çok iskeklendiren nokta 0 0 Yorumla
FrozenHeart50 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Bu nasıl soru? Çekici geldiği içindir herhde ne bilelim 0 0 Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Ele avuca gelsin diye 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl ücretsiz süt sağlıyo diyolar benim haberim yok 0 0 Yorumla
Mendevil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Nedeni gayet açık değil mi alışkanlık 😄 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Hoş duygular hissettirip iyi tad aldiklarj jcin 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Niye sevmesinler 0 0 Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl sadce o degil ki ve isirmak emmek guzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Delik severler 4 14 Yorumla Handsomee06 +1 yıl Başka Yorumla Antimaskulızmm_ +1 yıl Kullanıcı adımın hakkını veriyorsunuz gerçekten. Yorumla Murattt23 +1 yıl Yani Karakovukmu demek istediniz eğer yanlış anlamadıysam Tabii ki Yorumla Antimaskulızmm_ +1 yıl Verecek cevap bulamadın tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen önce yazmasını öğren sonra koyarsın Yorumla Antimaskulızmm_ +1 yıl Cevap sahibi vurdu ve GOLLLLLLLL Yorumla Antimaskulızmm_ +1 yıl Queen 👑 Yorumla Kauss +1 yıl La size mi dedim ben yaKız delik yazmış herifler çökmüş onlara dedimNe bu ön yargı Yorumla Kauss +1 yıl Görende laf sokuyor 1. NumaraBen sana bir laf sokarsam kalbin çöker söker pas tutmaz Yorumla Antimaskulızmm_ +1 yıl U dönüşü nasıl yapılır Oynat bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir şey mi dedim önce yazmasını öğren dedim çünkü anlaşılmıyor, erkekler üşüşmüş olabilir sonuçta açlar takmıyorum Yorumla Antimaskulızmm_ +1 yıl Anama yedirtebileceğin tek şey para olurdu. Oda yok hadi naş Yorumla Antimaskulızmm_ +1 yıl Canım bir kızım doğrudur. Yorumla Kauss +1 yıl Özelden mesaj atıyor birde Yazık kıyamam Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haz veriyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Dişiliği gösteriyor çünkü. Evrimsel bence, kadınlar bebek olursa oradan emzireceği için erkeklerin ilgisini çekiyordur
nedeni yok aslında içgüdüsel diyelim (hayvansal içgüdüde olabilir :) )
dolgun göğüs
dolgun kalça
bacak v. s v. s.
Çünkü emmek güzel bir his sadece erkekler değil kadınlar da dikkat çekici bir göğüs gördüğü zaman bakıyor ilgilerini çekiyor
Bebeklik döneminde bilinç altında yerleşen bir şey olduğu için, çünkü karşı cinste tanıtığımız ilk organ memedir
içgüdüsel galiba. göğüse dayanamıyorum. göğüsleriyle bana her istediğini yaptıramıcak hatun yok :D
dişikigin simgesi bide kadını en çok iskeklendiren nokta
Bu nasıl soru? Çekici geldiği içindir herhde ne bilelim
Ele avuca gelsin diye
Çünkü çok estetik ve uyarıcı
Ben mıcık seviyorum
Pek göğüs sevmiyorum
ücretsiz süt sağlıyo diyolar benim haberim yok
Nedeni gayet açık değil mi alışkanlık 😄
Hoş duygular hissettirip iyi tad aldiklarj jcin
Niye sevmesinler
avuclamasi ve emilmesi guzelll
sadce o degil ki ve isirmak emmek guzel
Güzel pişiyor çünkü. Sotesini öneririm
Çünkü estetik
Tekgöğüsle yetinmem ben
Delik severler
Başka
Kullanıcı adımın hakkını veriyorsunuz gerçekten.
Yani Karakovukmu demek istediniz eğer yanlış anlamadıysam Tabii ki
Verecek cevap bulamadın tabi
Sen önce yazmasını öğren sonra koyarsın
Cevap sahibi vurdu ve GOLLLLLLLL
Queen 👑
La size mi dedim ben ya
Kız delik yazmış herifler çökmüş onlara dedim
Ne bu ön yargı
Görende laf sokuyor 1. Numara
Ben sana bir laf sokarsam kalbin çöker söker pas tutmaz
U dönüşü nasıl yapılır
Oynat bakalım
bir şey mi dedim önce yazmasını öğren dedim çünkü anlaşılmıyor, erkekler üşüşmüş olabilir sonuçta açlar takmıyorum
Anama yedirtebileceğin tek şey para olurdu. Oda yok hadi naş
Canım bir kızım doğrudur.
Özelden mesaj atıyor birde
Yazık kıyamam
Sevmem
Haz veriyor
Zevk veriyor haralde
Yalamak içinn
Emmek icin