1-estetik zevk 2-yumuşak ve yuvarlak görüntü kadınsı dırverir zira bu diğer bölgelerde de böyledir (erkekte dümdüz ve sert göğüs makbulken kadında yuvarlak, çıkık ve yumuşak, erkekte sert ve uzun çene makbulken kadında minyon ve yumuşak hatlı yüzler,) 3-içgüdüsel olarak daha kadınsı buluruz, alakası bile olmasa bile daha anaç görüntü verir. 4-erkeklerin kendileri sahip olamayacakları bir şeydir ne kadar kilolu obez olursan ol kadın göğsü ile uzaktan yakından ilgisi olmayacaktır ve dürüst olalım çokta iğrenç durur
Dokunmak zevkli olduğu için daha çok seviliyor. Yumuşak dolgulu olduğu için ellemek erkeğe daha büyük haz veriyor bundan dolayı daha çok seviliyor, gerçi bir erkek bir kadında neyi sevmez ki? 😄 Kadınlar bizlerin göğüslerine bizim onların göğüslerine baktığımız kadar bakmıyordur bence, kadınlar arka kısma bakar erkekler de genelde göğüse bakar. Göz hizasında estetik yapısından dolayı ve ellemesi zevkli olduğu için daha çok sevdiliğini düşünüyorum.
Yani bilmem bunu ben de çözemedim mesela bugün alışverişe gittim sütyen filan takmadım mesela giderken bir şeyler denerken şöyle hani kendi göğüslerime baktım göğüs yani başka bir şey yok içi doldu büyük göğüs niye bu kadar hasta oluyorlar buna ben anlamıyorum
Bunun arastirmasi falanda yapilmisti en baskın görüş anne memesini emdigimiz ve erkeklik hormonlari ile bu ilgi arttığı yönünde birde kadınların meme uclari bebege olan ilgiyi arttiyor bu durum erkekgi icinde ayni yuz yuze iliskiye girildiginde meme uclarina dokulununca kadinlar erkegine daha cok odaklaniyor erkeğin hosuna gidiyor bunlar falan filan 😅😅😅ama bence kucuklukten bu yana meme gördüğümüz ve erkeklik hormonu da ekleniyor ama cok tatli ya😅😅😅😅
kadını dışardan bakınca erkekten en belirgin ayıran organ. o yüzden de ne kadar büyükse o kadar daha dişi geliyor bize. bir de süt organı ne kadar büyükse o kadar anaç bir dişidir ve bununla üremeliyim dürtüsü oluşturur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
erkekler hep doğdumuzda işk gördümüz şey ondan falan demişte bizde görüyoruz ama biz sevmiyoruz onun nedeni bence daha kadınsı ve çekici durması