Cinsel Yaşam Cinsellik olmadan da yaşayabilir miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 cinsellik yaşamak için gerekli değil türün devamı için gerekli ama kimisi çok önemsiyor olmazsa olmaz kafasında Cinsellik olmadan da yaşayabilir miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
NeOlacakBuHayatBöyle Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kimseye ihtiac yk yıllardır 31 no problem yavru 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 31 aynı tadı veriyor ku Yorumla NeOlacakBuHayatBöyle +1 yıl milletle uraşcamıza şerefimizle osbir çekiyoz Yorumla Soran +1 yıl ya tamam edebiyat yapma şimdi aynı tadı veriyor mu geçiriyor mu isteği Yorumla NeOlacakBuHayatBöyle +1 yıl tabiqi sizi si q mek bir şerf vakat 31 de yetiyo ama sizi hoplatsak iyi yoksa sıkntı yk ölekmi Yorumla Soran +1 yıl hmm Yorumla
coralina66 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bilimsel olarak yaşanır çünkü seks yaşamsal bir faaliyet değildir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ooo sen neler yapıyorsun böyle Yorumla coralina66 +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl canım tebrik ediyorum zekânı çözmüşsün olayı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herkes erkekler yaşayamaz kadınlar Yaşar edasında bana göre kişiye göre değişen bir durum bu 5 0 Yorumla
Hakan10x Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Yanlış ön bilgi diş fırçalamak gibi bir ihtiyactır. Üremek ne alaka hicbir zaman düşünmedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşayabilirdim, sevgim bol. Sevgim cinsellik saçmalığına muadil olabilirdi. 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yemek yemeden bile yaşarım ama seks olmadan asla 0 3 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla yagmuuradam +1 yıl Çok seviyorum seks yapmayı. Yorumla Soran +1 yıl tamam o zaman Yorumla
Teachh Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 38% +1 yıl Yaşanır ama hep bir yanın kor ateş olurdu 0 20 Yorumla Soran +1 yıl 31 cek4rdin Yorumla Teachh +1 yıl 31 son çare artık Yorumla Soran +1 yıl aynı zevki veriyor mu Yorumla Teachh +1 yıl Hayır seks daha muazzam Yorumla Soran +1 yıl peki birisi var diyelim evlenmiş boşanmış sexsin tadını almış boşandıktan sonra yapabilir mi cinsellik olmadan ya da 31 ile dayanabilir mi Yorumla Teachh +1 yıl Alışmış kudurmuştan beter derler durması çok zor diyebilirim Yorumla Soran +1 yıl ama şimdi karısıyla ilişkisini bilemeyiz belki çok yapmiyolardir ama artık tadını almış onun 31 ile bencede yetinemez Yorumla Teachh +1 yıl Aynen 31 yetmez çünkü seksi yaşayan 31 le yetinemez ona a*** gerekir anca doyar Yorumla Soran +1 yıl umarım öyledir Yorumla Teachh +1 yıl Senin seks hayatın aktif mi Yorumla Soran +1 yıl değil bakireyim ben Yorumla Soran +1 yıl birini ayartmaya çalışıyorum Yorumla Soran +1 yıl olursa onla olur Yorumla Teachh +1 yıl Kızlığa son vereceksin anlaşılan Yorumla Soran +1 yıl vericem ama bu canım adım atmıyor beni sinir ediyor Yorumla Teachh +1 yıl Yazsana Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Teachh +1 yıl Sohbet Yorumla Soran +1 yıl neın Yorumla Teachh +1 yıl Konumuzun devamı Yorumla
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsellik hayatın yarısı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Samurai1251 +1 yıl Sevişmek güzel bi şey farkli bi dünya Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet olmazsa olmaz zaten 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. O olmayinca neler olabilir onun yerine mesela 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olmasa da olur. 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mecbursam evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçgüdü tamamen bu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yüzden kızmaya gerek yok sadece terbiyesizlik boyutuna gelmesin Yorumla Soran +1 yıl ne kızması ne terbiyesizligj bir şey mi dedik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bir şey demedim sen demişsin ya olmazsa olmaz diye bende kızılacak bir şey yok dedim buna ama erkekler de terbiyesizlik boyutuna getirmesin dedim o kadar Yorumla Soran +1 yıl aaa evet bu mantıklı bir düşünce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl rica Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yaşayamam tabi ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
kimseye ihtiac yk yıllardır 31 no problem yavru
31 aynı tadı veriyor ku
milletle uraşcamıza şerefimizle osbir çekiyoz
ya tamam edebiyat yapma şimdi aynı tadı veriyor mu geçiriyor mu isteği
tabiqi sizi si q mek bir şerf vakat 31 de yetiyo ama sizi hoplatsak iyi yoksa sıkntı yk ölekmi
hmm
bilimsel olarak yaşanır çünkü seks yaşamsal bir faaliyet değildir
ooo sen neler yapıyorsun böyle
?
canım tebrik ediyorum zekânı çözmüşsün olayı
Herkes erkekler yaşayamaz kadınlar Yaşar edasında bana göre kişiye göre değişen bir durum bu
Yanlış ön bilgi diş fırçalamak gibi bir ihtiyactır. Üremek ne alaka hicbir zaman düşünmedim
Yaşayabilirdim, sevgim bol. Sevgim cinsellik saçmalığına muadil olabilirdi.
Yemek yemeden bile yaşarım ama seks olmadan asla
neden
Çok seviyorum seks yapmayı.
tamam o zaman
Yaşanır ama hep bir yanın kor ateş olurdu
31 cek4rdin
31 son çare artık
aynı zevki veriyor mu
Hayır seks daha muazzam
peki birisi var diyelim evlenmiş boşanmış sexsin tadını almış boşandıktan sonra yapabilir mi cinsellik olmadan ya da 31 ile dayanabilir mi
Alışmış kudurmuştan beter derler durması çok zor diyebilirim
ama şimdi karısıyla ilişkisini bilemeyiz belki çok yapmiyolardir ama artık tadını almış onun 31 ile bencede yetinemez
Aynen 31 yetmez çünkü seksi yaşayan 31 le yetinemez ona a*** gerekir anca doyar
umarım öyledir
Senin seks hayatın aktif mi
değil bakireyim ben
birini ayartmaya çalışıyorum
olursa onla olur
Kızlığa son vereceksin anlaşılan
vericem ama bu canım adım atmıyor beni sinir ediyor
Yazsana
neden
Sohbet
neın
Konumuzun devamı
Cinsellik hayatın yarısı
neden
Sevişmek güzel bi şey farkli bi dünya
cinsellik olmazsa olmazim
Evet olmazsa olmaz zaten
O olmayinca neler olabilir onun yerine mesela
Nefessiz yaşanır. Onsuz yaşanmaz
Varoluşun temeli yaşariz ama var olamayiz
yaşayamam
yaşayamazdım
Asla
yok ölürüz=))))
Olmasa da olur.
Mecbursam evet
İçgüdü tamamen bu
evet
O yüzden kızmaya gerek yok sadece terbiyesizlik boyutuna gelmesin
ne kızması ne terbiyesizligj bir şey mi dedik
Yok bir şey demedim sen demişsin ya olmazsa olmaz diye bende kızılacak bir şey yok dedim buna ama erkekler de terbiyesizlik boyutuna getirmesin dedim o kadar
aaa evet bu mantıklı bir düşünce
Teşekkür ederim
rica
Yaşayamam tabi ki