Cinsel Yaşam Cinsellik olmadan yaşar mıydınız? MariHwa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ben bilemiyorum Cinsellik olmadan yaşar mıydınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaşamam desen de bazen olmadan da yaşıyoruz 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Asla yaşayamam :) Çok sevdiğim kişi sağlık sorunuyla özelliklerini kaybederse başka ama baştan lades demem ;) 0 0 Yorumla
Parapsikoloji2 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Yaşamak Zor Ama Evlenip Ayrılmak Adamı Yıkıyor inanki... 0 0 Yorumla
bırakamıyorum7 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Görüşlerim hep cinsellik üzerine ama reelde olmadan da yaşarım çünkü yaşıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Uzun zamandan beri yaşamıyorum ve hala hayatta olduğuma göre :)Ama her şeyden en güzeli, aile içinde bunların dozunda geçmesi! 0 0 Yorumla
Lizzalıpizza Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel bir karşılığı olursa yaşarım 0 1 Yorumla MariHwa +1 yıl Bol para filan olsa haha Yorumla
Müdrik Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Ot gibi yaşamaya yaşamak diyorsan yaşayabilirsiniz 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Nereye kadar bir gün değil bir hafta değil 0 0 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Yaşarım 28 yıldır yaşıyorum 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Evet yaşayabilirim 0 0 Yorumla
Yüce_Türk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. 21 yıldır yaşıyorum 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zor beee 0 0 Yorumla
nedenbendegiliim Takip Et Xper 4 Yaş: 56 +1 yıl küçükken nasıl yaşıyorsam simdi de yasarım 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşanmaz 0 0 Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Yaşamam desen de bazen olmadan da yaşıyoruz
Asla yaşayamam :) Çok sevdiğim kişi sağlık sorunuyla özelliklerini kaybederse başka ama baştan lades demem ;)
Yaşamak Zor Ama Evlenip Ayrılmak Adamı Yıkıyor inanki...
Görüşlerim hep cinsellik üzerine ama reelde olmadan da yaşarım çünkü yaşıyorum
Uzun zamandan beri yaşamıyorum ve hala hayatta olduğuma göre :)
Ama her şeyden en güzeli, aile içinde bunların dozunda geçmesi!
Güzel bir karşılığı olursa yaşarım
Bol para filan olsa haha
Yaşanır tabiki, ancak tatsiz tuzsuz
Ot gibi yaşamaya yaşamak diyorsan yaşayabilirsiniz
Nereye kadar bir gün değil bir hafta değil
Yaşarım 28 yıldır yaşıyorum
Zorrr
Hayır yaşamam
Yaşardım
Evet yaşayabilirim
Yaşıyorum...
Evlenince duramam haftada 3-4 isterim