Cinsel Yaşam Cinsellik olmadan yaşayabilir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Cinsellik olmadan yaşayabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. 23 yıldır yaşıyorum. görende su yemek hava sanacak. 0 0 Yorumla
Hemşirekadın1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl zorr ama imkansız değl 9 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaşadın mı hiç Yorumla
KerpetenRamiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı. Elinde sonunda hem erkekte hemde kadında patlak verir yani sonuçta stresli halinde mutluluk hormonu sinirliyken herzaman seks oluyor bence yaşanmaz 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. bende aynı düşünüyorum sevgiliyken olur ama evliyken asla 0 0 Yorumla
Geiltoy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bu mereti bir kere yaşayan, onsuz yaşayamaz!En fazla birkaç ay, ondan sonra kafayı yerim 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sen kendine nasıl söz geçirebilirsin ki bu muhteşem duyguyu bırakmak zor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yaşıyorum ama nasıl hergünüm ahuzarla geçiyor. yaşanmaz 2 1 Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Yaşamını değiştirelim 😉 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tabiki hayır buda yemek içmek gibi doğal bi ihtiyaç neticede 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl insan olduğum sürece zor tabii. ben tutsamda yaprağım tutamaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşi olmayan erkek de kadında fakirdir. Eşsizlik yoksulluktur, çok malı mülkü olsada kişinin😑 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. yaşarım 8 0 Yorumla
alfa__erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 102 +1 yıl Mümkün değil çünkü yemek yemek su içmek kadar çok doğal bir ihtiyaç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşayamam maalesef 11 1 Yorumla Herakkles +1 yıl Ne sıklıkla yapıyorsunuz peki Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İşin içinde aşk varsa cinsellik de anlam kazanır 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Zor bir durum 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Maaalesef hayır 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yaşarım da parasız olmaz 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Onu bunu bilmem ama ben yaşayamam 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Evet yaşarım 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani ama arada bir olmalı 3 1 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Diyorsun:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
23 yıldır yaşıyorum. görende su yemek hava sanacak.
zorr ama imkansız değl
Yaşadın mı hiç
Elinde sonunda hem erkekte hemde kadında patlak verir yani sonuçta stresli halinde mutluluk hormonu sinirliyken herzaman seks oluyor bence yaşanmaz
bende aynı düşünüyorum sevgiliyken olur ama evliyken asla
Bu mereti bir kere yaşayan, onsuz yaşayamaz!
En fazla birkaç ay, ondan sonra kafayı yerim
Sen kendine nasıl söz geçirebilirsin ki bu muhteşem duyguyu bırakmak zor
yaşıyorum ama nasıl hergünüm ahuzarla geçiyor. yaşanmaz
Yaşamını değiştirelim 😉
tabiki hayır buda yemek içmek gibi doğal bi ihtiyaç neticede
insan olduğum sürece zor tabii. ben tutsamda yaprağım tutamaz.
Eşi olmayan erkek de kadında fakirdir. Eşsizlik yoksulluktur, çok malı mülkü olsada kişinin😑
yaşarım
Sevgiliyken olabilir ama evliyken asla
Mümkün değil çünkü yemek yemek su içmek kadar çok doğal bir ihtiyaç
Yaşayamam maalesef
Ne sıklıkla yapıyorsunuz peki
İşin içinde aşk varsa cinsellik de anlam kazanır
imkansız bir şey bu
Yaşıyoruz senelerdir
Zor bir durum
31 yıldır yaşıyorum zaten.
Yaşanır su, oksijen falan değil ki :D
Sen? Yaşayabilir misin?