Ben 30 yaşını astım ve bugüne kadar hiç cinsel deneyimim olmadı. Bekarim ve doğru insanı bir türlu bulamadim dolayısıyla bu deneyimi de yasamadim. Şimdi bunun için evlenmek mi gerek diye yazanlarıniz olacak ama prensip gereği ben de bu böyle. Bu durum normal mi? Cinsellik olmadan bir ömür boyu yaşanır mı? Siz Yaşayabilir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yaşarım da niye yaşayayım, ruh hastası mıyım ben? Hayat yeterince tatsız ve sıkıcıyken, seks gibi bir nimeti reddetmek akıl karı değil. Boş işlerle uğraşıp gençliğini heba etme, bol bol seviş
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler mastürbasyonu bıraktıktan sonra erkekler için hiç de imkansız değil. Bu arada mastürbasyonu bırakmaya yönelik büyük bir oluşumun iki linkini bırakayım
https://youtube. com/@neverfap? si=PQeu9etYw-Z2wg64
https://chat. whatsapp. com/Gyey55Bg9CmDNIO87zZBtL01 Yorumla- +1 yıl
Linkler tam çıkmamış. Biri Neverfap'ın youtube kanalı, diğeri de onun videolarının altında linki bulunan whatsapp topluluğu
+1 yılBende 32 yaşındayım benimde cinsek deneyimim olmadı ve karşıma doğru düzgün bir kız da çıkmadı. Artık bu saatten sonra ne olursa olsun diyip hayatımı yaşıyım dedim ama peşine gördüğüm rüyadan sonra da çok pişman olacağımı anladım. Ben ne yapacam şaştım kaldım.
13 Yorumla
Soran+1 yılSanırım dünyada kalan son erkeklerdensiniz gerçekten şaşırdım. Ve sizi takdir ediyorum. Birşeyler yasanmam icin yaşanıp ta gunahkar olunmamali
- +1 yıl
Aslında böyle olmamın bir nedeni de meslek lisesinde okuyordum. Sınıf full erkek olduğu içinde hocalar rahat rahat konuşuyordu. Lisede Din Kültürü hocamız bize zinanın nasıl bir günah olduğunu öyle bir anlattı ki bundan dolayı biraz da cehennem korkusu ağır basıyor. Daha sonra dedim ki nede olsa yaratıcı affedendir neden yaşamayım ki diye aklımdan ciddi ciddi geçirdim. Bu sefer öyle bir rüya gördüm ki bu rüyanın içinde resmen 2 yıl geçirmiştim. Rüyamda zina yapıyordum ve 2 yıl bunun vicdan azabını çok yoğun yaşamıştım. Rüyadan uyandıktan sonra anladım ki ya yaratan benim günah işlememi istemiyor, ya da ilerideki nasibim kimse o çok yoğun bir dua ediyor.
- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılben 23 yıldır yaşadım bundan sonra da yaşarım.. ama aşk olmadan sevgi olmadan yaşayamam
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence durum anormal. Sana şöyle söyleyeyim. 25 yaşında hissettiklerinle 45 yaşında hissettiklerin bir olmayacak. Vücudun günden güne yaşlanıyor. Hala genç sayılırsın ve sevişmek için kimseden izin almana da gerek yok. Benim tavsiyem her genç kadın bunu yaşamalı bu muazzam hisleri tatmalı. Kaçan tren çok büyük olur.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik de bir ihtiyaç ve doyurulması gereken bir mesele
eğer tadını alırsan bırakamazsın ki bu gayet de doğal olan bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yaşa kadar bir tecrübeniz olmadıysa eğer çokta fazla istek duymazsınız. Ama ten uyumu yakaladığınız biri ile bişeyler yaşarsanız o zaman bu kadar rahat olamaz, kendinizi çokta dizginleyemezsiniz
10 Yorumla
+1 yılBence bi kadin yaşayabilir cinsel olmadan ama erkek bilemiyorum
10 Yorumla
+1 yılBen yaşayamam. Evli değilim ama sürekli partnerlerim oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşanır bence neden yaşanmasın. Böyle olan da çok hoş tebrik ederim. İnşallah hayırlısıyla karşına çıkar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu zamana kadar yaşadım bundan sonra da yaşarım ama isteğim çok fazla bende evlenmeden ya da doğru kişiyle karşılaşmadan yapmayı düşünmüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır yaşanmaz. Ben merak ettiğim için denedim mesela. Her insan ister bu doğal bence utanılacak bir şey yok herkes yapıyor diue düşündüm
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@benjjjjj evet
Cevap sahibi+1 yıl@benjjjjj yok
Cevap sahibi+1 yıl@benjjjjj sorma
+1 yılZaten en güzel yılları kaçırmışsın apt*llığından bu saatten sonra da yaşama zaten gerek yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben yasayamam. Ayrica bunca zaman yasamadigin icin yazik etmissin
00 Yorumla
+1 yılyaşanabilir zor ama evlenmek için evlenmektense hiç evlenmemek daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcikolata gormeyen afrikalilar gibi yasarsin iste.. kurur gider
00 YorumlaYaş geçtikçe daha çok seçici oluyor inşan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın ihtiyacı ömür boyu zor bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılvalla artık dayanamıyorum :)
10 Yorumla Bu patlar bi yerinde görürsün. Tut tut nereye kadar...
00 YorumlaNeden yaşanamasın kendine yettikten sonra
10 YorumlaBende yaşamadım çok zor oluyor gibi
00 Yorumla
+1 yılBen yaşayamam
10 Yorumla
+1 yılİmkansız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi kendime yetebiliyo musun şu an için
10 Yorumlayaşayamam asla
00 Yorumla
+1 yılHayır yaşanmaz
10 Yorumla