Cinsel Yaşam Eşinizle/partnerinizle cinsel konuları konuşmaktan çekinir misiniz? LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Cinsel konuları konuşmaktan çekinir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Süper soru Eşinizle/partnerinizle cinsel konuları konuşmaktan çekinir misiniz? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
aşkkadamıı0 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evlilliğin doğasında olan bişeyi konuşmaya neden çekinesin ki. Her bişeyin yeri ayrıdır cinsellikte bunların içinde hassas şekilde sır olmak kaydıyla konuşup danışabilirsiniz. 1 0 Yorumla
wbuse Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl En özel anlarını yaşadığın biriyle bunları konuşurken çekinmek çok saçma 4 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Azıcık utangaç olabilirim bu konuları konuşurken. 3 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Bulamadım nedense yatak odasında her şey değişiyor yüz yüze tartişacak biri olmadı nerde o günler kurban keserim bulsam 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Neyi konuşacaksın.. cinselliğin teorisi mi olur.. uygulamaya dökersin.. 2 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır karımla sorun varsa tabi ki onunla konuşacağım ve çözmek için ne gerekiyorsa o yapılmalı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl her şeyi konuşuyoruz 3 1 Yorumla LordVoldemord +1 yıl Helal olsun valla Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır tabiki 2 2 Yorumla LordVoldemord +1 yıl Nden? Yorumla LordVoldemord +1 yıl Pardon yanlış anladim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. çekinirdim 3 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yoo neden çekineyim? 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evlilliğin doğasında olan bişeyi konuşmaya neden çekinesin ki. Her bişeyin yeri ayrıdır cinsellikte bunların içinde hassas şekilde sır olmak kaydıyla konuşup danışabilirsiniz.
En özel anlarını yaşadığın biriyle bunları konuşurken çekinmek çok saçma
Azıcık utangaç olabilirim bu konuları konuşurken.
Bulamadım nedense yatak odasında her şey değişiyor yüz yüze tartişacak biri olmadı nerde o günler kurban keserim bulsam
Neyi konuşacaksın.. cinselliğin teorisi mi olur.. uygulamaya dökersin..
Hayır karımla sorun varsa tabi ki onunla konuşacağım ve çözmek için ne gerekiyorsa o yapılmalı.
Hayır çekinmiyorum.
Hayır, neden çekineyim ki.
her şeyi konuşuyoruz
Helal olsun valla
Konuşuruz
Helal
Hayır tabiki
Nden?
Pardon yanlış anladim
çekinirdim
Yoo neden çekineyim?
Hayır