😎😎😎😎😎😎
Cinsel ilişkide partnerinizin yanında boşalırken çekinir misiniz yoksa rahat mısınız?
😎😎😎😎😎😎

Selammm. Yine sımsıcak harika ve samimi bir doru ile biçilmesin prenses. Cinsel ilişki sırasında ben çok rahatım, asla partnerimin yanında utanmam, hatta boşalırken çekinmem hiç onun görmesini sağlayacak bir pozisyonu sebişmelerimiz içerisinde mutlaka yaratırım, o da bunu izlemekten çok hoşlanır, katılır bana, dokunup önce kendi tadına bakar, sonra da bana tattırır. Muhteşem bir sandır o an. Hazzın dorukları ancak öyle yalanır. Tavsiye ederim efendim… Mutlu bir pazar diliyorum arkadaşlar… 🤗🌸😎♥️
Galiba oldukça rahat bir şekilde orgazm olabilirim Utanmaya da herhangi başka bir problem olmaz karşı tarafın benim yanımda boşalması da hiçbir şekilde beni asla rahatsız etmez hatta tam tersine geldiği zaman yaklaştığı zaman boşalmaya yaklaştığı zaman kısaca bana haber versin o kadar emek vermişiz seks yapmışız çıkacak muhallebi boşa gitmesin değil mi ağzıma boşalsın ben yutarım.
Normalde her şeyden utanacak bir potansiyele sahibim ama sevdiğim adamdan utanmam yani cinsellik yaşama şansını yakaladıysam sonuna kadar yaşarım.
Aynen boşa gitmesin en sevdiğim
Engüzrlini yapıyorsun sevgili @Redamancy-4 👌🤌🤪
Cevap
73Cevap
Niye utanayım ki
Çok rahatızdır ikimizde
Çekinecek olan girmesin o yatağa bi’zahmet
Kasarsan ayrıca boşalamazsında da 🤣🤣🤣
Onun boşalması nasıl ki benim hoşuma gidiyorsa, benimki de onun hoşuna gidiyordur. Eminim.. Olabildiğince rahat ve doğal olurum o an..
Çekinen de olmamali. Partnerin bosaldigini gormek kisinin kendisine de haz verir. Ben agiza bosalmaya bayilirim , partnerimin de cekinmesini arzulamam..
Dilerse onda benim agzima bosalabilir
Ben biraz utandığımdan zor orgazm oluyorum. Genelde çocuk boşaldıktan sonra beni eliyle boşaltıyor.
@chefsgo ben öyle istiyorum ya
Aslında penetrasyonla da boşaltır ama ben çok utanıp kendimi sıkıyorum o da aşman lazım rahat ol diyip kızıyor
@chefsgo biraz uzun sürüyor o yüzden utanıyorum hadi hadi diye düşünmekten yarım bıraktırıyorum
Penisin içerde olmasına penetrasyon denir.
Aceleye neden getiriyorsun ki , seks vakit isteyen bişi uzun uzun oyalanmak hissetmek, ön sevişmede deli gibi ıslanman lazım ki çabuk boşalasın. Kadın için bu şart. Hani erkek 5 dk da rahatlayabiliyor ama kadın için yarım saat ön sevişme yapılmalı ve erkek den önce kadına öncelik verilmeli. O zaman kadın için çok rahat ve güzel oluyo.
@chefsgo zaten ıslanıyorum sevişmede falan problem yok da yorulur sıkılır diye korkuyorum işte
Gerçi sıkılsa buluşmaz dimi
f*ck gibiyiz ama ben biraz hoşlanıyorum galiba ondan stres yapıyorum
Yaparken utanmayan birisi bosalirken neden utansın ki bence utanmak olmaz rahat olursan sevk alırsın zaten 😊
Rahatim yani rahatça boşalırim hatta fışkırır üstüne felan gelir onun bakmasi ya da eliyle o an boşaltmasi bile harika 🥰
@Nrsyh yaptım yorum 😊
Hayır çekinmem, çekinmemeliyim de.
Ben gayet rahatım, iki taraınfa asıl amacı orgazm olduğuna göre çekinilecek bir durum yok.
Daha çok zevk alıyorum partnerimin vücudunun bölgelerine boşalmak beni tatmin ediyor
Sorudaki fotoya bak mk fszhgzgs
Niye çekineyim ki her şeyimizi görmüşüz ikimiz de dönüşü olmayan yola girdik artık 😄
Utanılacak bir konu değil bu. İstediği yere bosalirim çekinmem bundan. Ama tercihim amın üzerine oluyor genelde.
Uyanmam tam tersi çok zevk alırım
ben boşalırken çok sesli boşalıyorum böğürüyorum resmen bazen partnerim ağzımı kapatmaya çalıştığı bile oluyor 😂
Çekinmem. Hatta bir tanesi benim boşalma anımı çok seviyormuş. Arada hatırlıyormuş.
Boşalırken rahat olmayacak olan kasilacak olan yatağa girmesin
Partneri mi ben boşaltırım oral yaparak istediği gibi boşalsin karşımda 😉
Gayet rahatım anı yaşarım ve genelde bu işlemi ona bırakırım😉
😆😆okadari seyler yasanitken cekinme olmazken sonuda neden olacakmiski
Niye utanayım çekineyim ilişkinin en güzel kısmı orası zaten 😏
Yanından kaçacak halim yok. Anca beraber, kanca beraber 🤫
Asla çekinmem hatta mümkünse onun kontrolünde, müdahelesiyle istediği bir yerine gelmek isterim
Oldukca rahatim o an geldigin de direk icerde cikip yuz ve ya aagiz tercihim
muz ne kadar guzelmıs böyle ımm
Ahahah 😂😂😂🤣
sabah sabah yapma canım sunu ya canım cektı ama sımdı :D
Partnerim genelde bosalmama şahit olduğu için tutmuyorum zaten salıveriyorum
Birlikte oluyorsun da bosalmaya gelince neden cekiniyorsun onu anlamadim. Partnerini bosaltak ve bosalirken izlemekte ayri bi zevk bence. Cekinmeyi birakip anin tadini cikarmaya bakmak en iyisi bence :)
Nrsyh hiç çekinmem efenım boşalırken dünyalar benım oluyor
Sonuçta boşalmak için giriyorsak cinsel ilişkiye niye çekineyim.
Cinsel iliskiye girerken utaninmiyor da bosalirken mi utanincak. Soru sormak için soru sormayın saçma sapan
Amaç ne zaten finalde boşalmak değilmi? ;) Çok rahatım bide beğendiğim dövmeli bacağı olan partner olursa mmhhhsf
rahat olmam bi kere annemin yanında oldu utanmıştım
Utanmıyorum hatta nişan al ateş şakası bile yapıyorum.
Bu soruyu mu süper seçmişler mk. Bu ne saçmalık boşalmaktan utanan seks yapmasın.
Nolduuuu zoruna mi gitti bay gizli Sizce Bir erkeğin cinsel organının büyüklüğü ile ne kadar çabuk boşaldığı arasında herhangi bir ilişki var mıdır? ↗
Zoruma gitmedİ bayan @nrsyh. Neden zoruma gitsin.
Ayy görsel 😂😂 rahatım tabi
of
Yüzlerce pozisyona gireriz ve utanırım boşalmam tabi.
Seks yaparken çekinmeyip bosalirken çekinmek biraz mantık dışı bana göre
Adı üzerinde cinsel ilişki. Birleşmeye çekinmeyip de boşalırken mi çekinicem?
Boşalmak için gizli bir yere falan mı gideyim?
O ne öyle midem bulandı valla muzlu fotoğraftan
Ben rahat olmazsam, o rahat olmazsa nasıl rahatlıcaz 🤪😂
Yoo utanmam aksine gurur duyduğum bir an çünkü genelde kızlar ben boşalırken çok hoşlarına gidiyor birtakım olaylardan dolayı 😄
Her konuda rahatım sorun yok...
Utanmak asla olmaz
Utanmam neden utanayim
Oğğğğ ne utanması. Aştık artık 😁
Her şeyi yapıp ondan mı utanacağız?
Oraya kadar gelmiş utanmayacak da‼️
Rahat rahat fışkırırım
Valla baya rahatım dbsbdbq
Hayır utanma olmamalı
Muzdan nefret ettirdiniz anasını satayım
Ağzına boşalmak isterim.
Rahatım oldukça zevkte alıyorum