Çekinmem ancak sevdiğim ve gerçekten eşim olacağını hayatımın geri kalanını onunla geçireceğimi bilerek hareket edip çekim gücünü aramızdaki arzuyu fazla azaltmadan servetimi arttıracak ufak ve tatlı yakınlaşma olabilir. Gerisi gerçekten boş çünkü ihtiyaç meselesi haline gelir
Ne için partner oldukça tabidirki cinsellik yaşayacaksın. Yaşamın en önemli parçasıdır. Korku varsa, bazıları kizligim bozulur fiye bazılarına hamile kalırım diye korkuyor olabilir, bir kısmıda vücudundaki kusuru varsa onu o aşamada görmesini istemediği için veya kadınların muayyen günü olabilir. Herşeye rağmen sevmek sevilmek aşk yaşayıp sevişme insanlar yücelten güzel duygulardır.
Partnerime bağlı bir durum. Onun istemediği bir şeyi istemek bana doğru gelmez. Her şeyin yeri ve zamanı olduğunu düşünüyorum. Bazı anlar özeldir ve birden oluşur. Baştan hiç istemeyen birisi bile o ambiyansta değişip, isteyebilir. Benim hiç bir konu da çekingenliğim yok, sadece özel anlar olduğuna inanıyorum.
kadın 250 gram pazarlamasında yatırım olarak dusundugu ıcın nasıl evlendırırım kitlerim olayına naz kapris kasma yapar , verelimde ucuze gitmesin bari mantıgı onun harıcınde kımsenın cekındıgı yok , dine ota poka bağlayanlarada itibar etmeyin dopal seleksiyon sonucta.
Maksat yürekten sevilen ve mutlu bir hayat sürülecek partner ise onu evliliğe bırakmak gerekir.. Maksat cinselliği sorumsuz yasamaksa doya doya yaşanır.
Uygun olan ortama girer girmez asla hemen başlamam biraz vakit geçirip o çekim anını yakalayınca başlamak çok güzel kendiliğinden gelişmesi özellikle bu şartlarda çekingenlik asla olmaz