Örneğin ben cinsel ilişki sırasında küfürlü sert konuşmaları seviyorum bunu partnerime söylemeye çekiniyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılnormal hayatınızda bk denince üf diyen birisi iseniz çekinmeniz normal. insanlar biliçlerini çok açmak istemiyor. hak veriyorum. erkek diyecek ki bu ne? ama seviyorsa der bunu sevmiyorsa anana bacına söve söve basar geçer. aradaki ayrım gerçekten çok önemli.
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun ilişkim var normal hayatta küfür sevmiyorum ama yatakta hosuma gidiyor sevgilime bunu uzun süreden sonra söyledim o da ana bacı sövmeden zevk verecek bir şekilde ayarında yaptı tabiki bununda ayarı var ayarını kaçırmamak gerek cinsellikte normal hayatta olduğumuz gibi olmak zorunda değiliz bence fanteziler olabilir ama şahsen tabi sadık sevgili ateşli bir ilişki olmalı
- +1 yıl
bunun bir sürü psikolojik açılımı var. bunları tabii ki burada paylaşmayacağım kitabımdan okurusnuz bayan
En İyi Cevaplar
Ben de ağır konuşmaları seviyorum ama karşı taraf yanlış anlar diye korkuyorum zin istiyorum İlk başta ayıp şeyler söyleyeyim mi diye söyle derse ağzımın dilimin ucuna ne geliyorsa bombardımana başlıyorum:)
İzin almayı dene00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen açık ve net olarak her şeyi söylerim seks özgürlük alandır
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılYok çekindiğim şey
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Strapon ilişki merak ediyorum söylediğim oldu ama gerçekleşmedi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılfantezi tadında olabilir bende severim ama bokunu cıkarıp saygıyı yitirmeden
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılPartnerim yok ama olsaydı, herhangi bir şeyden çekinmezdim
00 Yorumla Ben hereşyş derim ağır argo küfür hakaret sert davranışlar yapmadan duramam zevk almam yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen dışkı yoluyla da yapmak istiyorum ama söyleyemiyorum. (Birbirimizin dışkısını yemek.)
07 Yorumla
Soran+1 yılBence söyleme de ne kadar midesizsin ne kendine saygın var insanı cinsellikten soğutursun
Cevap sahibi+1 yılTercih meselesi hanımefendi.
Soran+1 yılBunun tercihi olamaz ya bana bir erkek bunu teklif etse onu insan yerine bile koymam sağlığını bile mi düşünmüyorsun
Cevap sahibi+1 yılSağlıkçıyım, hemşireyim. ☺️ Eski partnerim yurtdışına gittiği için kimseye durumumu anlatamıyorum, çekiniyorum.
Soran+1 yılSağlıkçı olmanla konunun ne alakasi var Sağlıkçı olmuşsun ama dışkı yemenin zararlarini mi bilmiyorsun
- +1 yıl
Ölürsün ölür
Cevap sahibi+1 yıl(Sağlığını düşünmüyor musun?) lafına ithafen söyledim mesleğimi hanımefendi. Merak etmeyin hiçbir zararı yok ☺️ Dediğim gibi zevkler ve tercih meselesi bu. Bazı kişiler iğrenç bulabilir ama benim için adeta insan vücudu için rezonans ve ahenk tohumları yaratıyor seks esnasında.
Gizli Üye(30-35)+1 yılben eşime onu bir kadınla izlemek istediğini söyledim 6 yıldan sonra tabi
44 Yorumla
Soran+1 yılNe tepki verdi
Cevap sahibi+1 yılolumluyuz şu an için hatta gerçekleştirmeyi bile düşünüyoruz
Soran+1 yılKorkmuyor musun eşinin baskasina aşık olup seni bırakmasından vs veya kıskanmıyor musun
Cevap sahibi+1 yılgüvendikten sonra sorun olmaz bence.
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çekinmem hatta sorarım ne yapmak ya da ne yapmamı istersin diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzun oral yapmasını isterim
00 Yorumla Onları bende seviyorum ve söylüyorum çekinmeden
00 YorumlaBenm eşime karşı çok ya
00 Yorumla
+1 yılYatakta utanmsk olmaz
20 Yorumla
+1 yılben onları söylemeden yapıyorum zaten 🤩
00 Yorumla
+1 yılÇekinmem bir şeyden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇekinmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılStrapon hayalim var desem:)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellikte partnerinize söylemekten çekindiğiniz şeyler nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat