Yeni evlenen bir çift arasında cinsel ilişki olmazsa olmaz mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik benim için olmazsa olmaz. Burada sorun çıkaran, çoğunlukla kadın oluyor. Çünkü kadınlar çoğunlukla sevmeden evleniyor (mantık evliliği) yapıyor. Sevmeyince, cinsel ilişkide istekli olmuyor. Hal böyle olunca sevmeyen kadınla, evlenmemek gerekir. Bir kadının sana olan sevgisi ise bakire değilse, iyi seks yapmasından anlarsın. Bakire olmayan kadın Evlenmeden önce seks yapmıyorsa, bil ki seni sevmiyordur ve uzak durmak gerekir. Çünkü evlenmeden önce cinselliğe karşı olmayan kadın, sadece sevdiği adamla seks yapar. Her önüne gelenle yapan kadınla, evlenilmez zaten.. Bakire kadınların sevip sevmediğini anlamanın yolunu ise, bilmiyorum. Zaten bakire kadınlar, toplumda çok azlar. Bakire olmayan kadınların sevgisini , test edebiliyorum sadece. Ama kadınlar, genelde kendilerini yamamayı istedikleri erkeklere bakireyim diyorlar. Bu durumda, bakire kızla evlenmem deyince; gerçek ortaya çıkıyor. Ben de bakire olmayan kadınların sevgisini, bu tespitten sonra test ediyorum. Bu zamana kadar peşimde koşanların hiç biri, cinsellik yaşamadı. Ama bakire değillerdi, amaçları kendilerine bana yamayıp kötü bir evlilik yapmama neden olmaktı. Lakin, buna izin vermedim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılbenim için önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla evlendirilmediysen olmaz. Ates barut yanyana dipdibe hatta. Ten uyumunu sağladığın kişiyle sevgi aşk katarak yapacagin iş sadece bu. Sağlık problemin olsa bile yapmanın binbir türlü çaresi var.
Ha zorla baskiyla evlendirildiysen aklinda baska biri varsa canin istediği zaman kendi başının caresine bakabileceksen neden olmasın.
Ki dusunemedigin hayaline koyamadigin biriyse niye evlilik olsun ki mantıken
13 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten buna dair altı dolu yorum yapan biri gibisin. Peki evli misin?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp_2 kusura bakmayın pek bakmıyorum buraya cevabı yeni gördüm hayır evli degilim evlendirilmek üzereydim içim almadı bıraktım. Kadin erkek fark etmeksizin aile baskısı herkeste var ya da çoğunlukta. Ve gercekten Cok büyük problem. Bazı insanlar nefes alsin yeter der ta ki zevki azalana kadar. Sonra da farklı arayışlar sevemeyenin evlenmesine de karşıyım en basitinden bana sevgi besledigin birinin bana uzattigi su o kadar tatli gelir ki hic su icmemissin hissi uyandırır. Mutsuz aile psikolojisi bozuk çocuk problem problem etrafimiz bunlarla dolu. Bunu anlamak icin evli olmak gerekmiyor azcik gözlem
- +1 yıl
Bir şey deyim mi sana gerçekten sormam gereken bazı sorular var. Görünce yazar mısın? Takip çok daha iyi olur yazmam için ama size
+1 yılTabii ki önemli bir sorun varsa boşanmaya kadar gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen istemiyosan bana yolla kanka ben hallederim
01 Yorumla
+1 yılE ne yapacaklardı başka..
20 Yorumlayeni evlisin yani aklin baska neyde olabilir😂
20 Yorumla
+1 yılEvliliğin %70 i o zaten
10 YorumlaCinsellik kötüyse direk boşansınlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Elbette olmazsa olmazdır
00 Yorumla
+1 yılolur mu öyle şey pişti oynamak varken
00 YorumlaBence önemli ve olmazsa olmazıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmiyorum hiç evlenmedim
01 Yorumla- +1 yıl
Hiçte niyetim yok der gibisin ☺️
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden evlenmişler.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok önemli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım