- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik her an her daim yaşanabilir. Bunun bir engeli, kuralı da yok. Ama doğru cinsellik. Aşkın olduğu, tutku, istek, arzu ile ateşlenmiş, ölçüsü, gideri, sınırı belli olan bir cinsellikten bahsediyorum. Asıl seks akılda, kalpte, ruhta ve bedenin üzerinde yaşanır. Sanılanın aksine vajinaya penisi sokmak sadece kadını bebek yapmak için döllemektir. Bunun dışın da hiç bir anlamı ve espirisi yoktur. Bütün zevk noktalarımız bedenimizin üzerindedir. Vajna 3 cm derinlikten daha ötesini hiç hissetmez. Yani zevk reseptörleri, algılayıcıları kadının vajina üst vesinde ki klitoristir ki kilitorisi uyarmak için penisin vajinaya sokulmasına gerek yotur. Vajina dışındadır. Durum bu olunca da nedir bu korkular? Seksi doğru yapın. Öpüşün, sevişin, koklaşın, dokunun, okşayın, ovun, sıkın, avuçlayın, öpün, dilleyin, oral yapın, bedenin her yerini okşayıp öpün. sürtünün. kucaklayın, sarılın. Nedir bunların dışında hala inadına bir brinizin kanına, canına girme merakı? Hal böyle olunca kim kızlığını koruyamama teleşı çeker, kim hamile kalmaktan korkar, kim o yasak bu yasak diyerek sevgilisinden kaçar? Nişanlılığın amacı zaten her türlü sorunu çözmek içn fırsat yakalamaktır, evlilik öncesi son virajdır artık...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenmeyi Bekleyin Tam Aileler Artik Evlendigizi Bilsin Ilan Edilsin Diğer Türlüsü Zina Olur Günaha Girersiniz Burdaki Yorumların Cogu erkek kız Girin Demiş İliski Yaşamayın Bunu Bilmeniz Gerek Haram Oldugunu Evlilikten Önce
60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha önce hiç ilişki yaşamamış biriydim. Sevgililiğimin 9. ayında yaşadım. Somra istemeye gelindi vs.. Sonra ayrıldık ve bana köpek gibi davrandı.. Cinsellik masumiyeti öldürüyor maalesef. Bence kesinlikle yaşama.
416 Yorumla- +1 yıl
Yanlış kişiyle yaşamışsın ama
Cevap sahibi+1 yıl@Zevkli_Temas erkekler genel olarak yanlış
- +1 yıl
Bence genelleme yapman yanlış. çünkü o erkeklerin içinde seninde baban var demi örneğin
Cevap sahibi+1 yıl@Zevkli_Temas oda anneme doğru da gençliğinde kim bilir neler yaptı.
- +1 yıl
O kadarını bilemem de yinede sonuçta büyüğün saygı duymalisin
Cevap sahibi+1 yıl@Zevkli_Temas saygıyla alakalı bir şey yok ki şu an.
Cevap sahibi+1 yıl@Makro00 ya hepiniz öyle diyorsunuz. Cinsellik için yanaşsa bir gğn sonra tanışmaya annesigili göndermezdi.. İstemeye gelmezdi.. Benim savunduğum şey cinsellik erkeğin gözünde kadının değerini azaltıyor vezgeçebilinir kılıyor..
- +1 yıl
kesinlikle haklısın, ben o yüzden evlenmeden yaşamak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Makro00 bende tekrar söylüyorum. Erkeklerin gözünde değerimiz düşüyor. Eski masumiyet kalmıyor
Cevap sahibi+1 yıl@musti056 valla ben bir daha biriyle cinselliğin yanından geçmem.
Cevap sahibi+1 yıl@musti056 evlenince.
+1 yılNisanliyken ya da sevgili iken karı koca gibi herseyi yaşayıp sonra evlenmek mantıksız geliyo bana çünkü evliliğe bisey kalmıyor ne heves ne tutku ne heyecan tabi sen bilirsin yine de
62 Yorumla- +1 yıl
Merhaba, haklısınız fakat şunu merak ediyorum eğer heyecan bitecekse evlendikten bir müddet sonra da bitebilir yani evlilik öncesi yaşanılan cinsel ilişkiden dolayı değil de zaten insanoğlunun hep birine sadık kalamamasıyla doğrudan ilişkili değil midir?
- +1 yıl
@HelenSayar oda doğru tabi de ama benim dediğim şekilde çiftler birbirinden sıkılma aşamasına geliyo yapacakları bisey kalmıyor zamanında yapmak güzeldir diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİşin icinde ayrılık tehlikesi varken o riske girmeye değmez gadası
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİsteyen yaşar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. nişan atan çok var dugune bir gun kala evlilikten vaz gecen bile oluyor
40 YorumlaEvliliğini beklemen senin için çok daha doğru ve yerinde bir karar olur.
40 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye değişir karşılıklı olarak isteniyorsa evet ama birisi istiyor öteki istemiyorsa hayır tabikide
10 Yorumla
+1 yılEvliliği bekleyin bence. Küçük dokunmalar öpüşmeler olabilir ama.
20 YorumlaLütfen evliliği bekleyin ya. Nişanlisiniz zaten ne kalmış bekleyin biraz daha.
20 Yorumla
+1 yılEvliliği bekleyin. Ayrılabilirsiniz. zorda kalırsın
20 YorumlaYaşanmamalı sonrasında Nişan bozuluyor kadın mağdur olabiliyor
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden olmaz, ne aceleniz var sonuçta evleneceksiniz
10 YorumlaBence küçük kaçamaklar olabilir seks dışında tabi
10 Yorumla
+1 yılKüçük kaçamakların ilerisine gitmemek daha hoş kanımca
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDayanamayacak duruma geldiysen resmi nikahı bir an önce yapın sonrası istediğin gibi takıl.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten o asamaya gelinmis bence dugune kadar beklenmeli
40 Yorumla
+1 yılEn güzel cevabı shakespeare vermiş: evlenmeden sevişin karşıdakinin nasıl birisi olduğunu anlarsınız demiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. nişanlıyken atılırsa nişan kalırsın bi arada
20 Yorumlaİnsanlar farklı farklı herkesin kendi hayatın ama yapılmamasi lazım
00 YorumlaKesinlikle beklenmeli bekleyemiyorsa garanti evlenmeli dir diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılAsla ve asla olmamalı
30 Yorumlaevlenmeyi bekle daha hayırlı
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yaşanmali çiftler biribirini daha iyi anlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence dozunda yasanmali diye dusunuyorum
10 Yorumla Yasanmali istek coksa 🙂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Biz yaşadık ama birleşme olmadı
10 Yorumla
+1 yılyasanmamali
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
guvenebilir misin senin icin bekaret onemsiz ise bir sey diyemem ama
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAraba alırken deneme sürüşü yapmaz mısın?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani yaşarsan daha iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi keyfine göre
00 Yorumla
+1 yılBıktım aga şu evlenmeden olmaz zihniyetinden
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBekle *mk boşuna günaha girmis olacaksin
30 Yorumla
+1 yılEvliliği bekle derim
30 Yorumla
+1 yılHayır kısa ve net
10 YorumlaBir şeyler yaşanabilir tanımak adına