+1 yılOlay şöyle ki evlilikten önceki ilişkilere yani cinsel birliktelikleri toplum maalesef iyi gözle bakmıyor ama ben aksi olarak şöyle söylemek istiyorum o kişi gerçekten Senin hayatının erkeğe ise Yani onunla bir ömür boyu mutlu olacağına inanıyorsan bunun evlilik nişanlık ya da sözlülük dönemi olmamalıdır Tabii burada Şimdi şunu söyleyen olacaktır belki Peki günümüzde artık insanlara güven kaldı mı da uzun ilişki yaşayalım Evet orası da öyle ama sen buna gerçekten inanıyorsan bunun Bence zamanı olma bana evlilikte zaten olur ama nişanlılık ya da sözlük döneminde de böyle bir şeyin yaşanmasında da Herhangi bir problem yoktur ama altını çizerek söylemek istiyorum ki her iki tarafın da buna rızası varsa eğer bir taraf istemiyorsa Bence zorlamanın bir anlamı yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bu soruyu mantikli bulmuştum güzel. bir cevap verecektim ta ki yaşayan var mı yazısını okudugum cahil yazina kadar şimdi düşün birisiyle sözlendin nisanlandin ilişkiye girdiniz bu adamla sözlendin nisanlandin ama bu demek değildir evlendiniz gelin ata binmiş ya kismet demis şimdi seni yapsa bi güzel sonra istemiyorum dese bisey de yapamazsn bu kadar kötü düşünceli yazı olamaz güzel düşüneceğine bu insanlar evlenmeden nişanlı haliyle harama bulaşıyor nişanlı olmasi bir kimsenin helâli olması değildir ta ki resmi nikah kıyılana kadar...
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe şunu unutma bir insan nişanlısıyla cinsel konular konuşabilir hakkıdır ama yapmak dine karşı gelmektir haramla bulaşırsa insan sonu kötü olur
Soran+1 yılyapan var mı dememden kasıt yapıp sonuçta kötü ya da iyi durumları sormamdı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an evliyim. Sevgililikte hicbir sey yapmadik. Nisanlilikta cinsel iliskiye girmedik. Sadece yuzeysel sevistik. Yine bel altina cok inmedik. Öpüşme, hafif ön sevisme gibi seyler yasadik nisanlilikta. Cok detaya girmeden bir seyler yasadik. Evlilikte Allah ne verdiyse yaptik artik😊
51 Yorumla
Eğer çift olarak sizin için bir sakıncası yoksa tabii ki beraber olabilirsiniz. O tamamen aranızdaki dinamiklere kalmış. Ama cinsellik yaşanmas bile bazı şeylerin konuşulması evlilik hayatında önemli bir unsur olan seks hayatının sağlıklı ve kaliteli olması için önemlidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılOlmalı ki evlenince cinsellik sorunlarini çözmek daha zor olabilir,
60 YorumlaCinsel ve fiziksel uyumsuzluklar sebebiyle eziyete dönüşen evlilikleri gördükçe evet diyorum bakireliğini kaybedip evlenemeyenleri düşünüp endişeleniyorum
00 Yorumla
+1 yılBen nişanlı. evli sevgili. hali. dinlemem
Kiz. yanimdaysa. gotunu okşar eller severim.
Tabiki o buna müsade. etmese. daha iyi
Karilar. erkegi frenlemeli00 YorumlaYaşadım ama hayatımı sürdüreceğim kişi olduğundan emindim. Yarı yolda bırakmıyacağıma başlarken karar vermiştim. Aynı durumsa olabilir
10 Yorumlaaskere gidecekse sevgilin, bence olmasın😏 ama askerden sonra bi test et bakalım yiybe sevdiğin gibi mi, erkekler askerde değişir diyorlar 😅
00 Yorumla
+1 yılolmamalı elbette. her nişanlandığınla yaşayacaksan hiç evlilik hazırlığına girip kendini yorma.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Bayan bakire ise evlilik beklenmeli... Ama bakire değilse sınırları ile yaşanabilir...
10 Yorumla
+1 yılseks yaptim kizlimi aldi yuzu atti diye dusunecek olursan simdikiler evlenip 1 ay sonra bosanan var seks onemli kesinlikle yapilmali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır tabi ki de. Şöyke düşün oldu ve ayrıldınız. Bida sevgilin oldupunda gelde anlat önceden yattım ben falan. Evlenirsen en azından ayrılsanız bile evliydim der çıkarsın işin içinden
10 YorumlaBelli bir seviyede olucaksa , yani birleşme olmada öpüşme tarzı olabilir, eğer ilerleyecek iseler ilişkinin sonuna kadar gitmeyi dusunmeli
00 YorumlaHayır olmamali🍀🍀🍀
10 Yorumla
+1 yılBence olmamli
64 Yorumla
Soran+1 yılaynı görüşteyim de karşı taraf çok baskılıyor
- +1 yıl
Hayır izin verme kimin neolucagi hiç belli olmuyor olan sana olur
Soran+1 yılteşekkürler canım
- +1 yıl
selam bencede olmamali
olmazsa evlenınce bu erken bosalıyor dıye aglıcan bıze burda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 8 aydir nisanliyim. 2. ayindan beri yasiyoruz bir sorun yasamadik ama korunmaya ve diger konularada dikkat etmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSi#kmediğim kızla evlenmem. Nişanlılık uzun bile daha sevgiyken olmalı
00 Yorumla
+1 yılİlk gecenın buyusü bozulmamalı bence sınırlı olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence olmamalı. Yüzeysel belki ama ilişki olmamalı diye düşünüyorum çünkü o ilk gecenin arı heyecanı olmaz o gece farklı olmalı heyecan olmalı adı olmalı 💁♂️
00 Yorumla
+1 yılOlması doğru olabilir. Zira sonradan dönüşü sıkıntı olabilir.
00 Yorumla
+1 yılOlmali ama anal degil.. bakirelik onemli ise saygi duyulmali. Haricinde bolca sevis
00 Yorumlakesin olmalı diye bişey yok istersen olur
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Yani ben yaşadım bilemiyorum seni
02 Yorumla
Soran+1 yılevlendiniz mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim arkdss nisanlandi 1 yil nisanlj kaldi evlendi 5 ay sonra cocuklari dogdu hesap senin 😀
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Cinsellik derken ön sevisme olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince olmalı. Nisandan dönen çok oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYüzeysel sevişme olabilir aslında
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılkeşfetmek olabilir ama fazlası zarar olabilir
00 Yorumla
+1 yılOlmalı. Sonra sorun oldu mu daha sıkıntılı oluyor
00 YorumlaAz daha sabretseniz ölurmusunuz
00 YorumlaDiyelimki olduuu sonra Nisan atildi ne yapcan
00 YorumlaTam birleşme olmasa bile sevişme olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ben bekarken hiç bir şey yokken yaşıyanlardanım.
00 Yorumlaİlerisi olnadan sevişme belki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 5 yıllık evliyim biz yaşamıştık pişmanda olmadık
00 YorumlaOlmalı
63 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyaşayanda var yaşamayanda
00 Yorumla
+1 yılTabiki de her zaman olabilir
50 Yorumla
+1 yılKızım beklesen e az daha😂
00 Yorumla
+1 yılNişanlılıkta cinsellik olmamalı
00 Yorumla
+1 yılbence olmalı
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılben nisanliydim ama yapmadim
00 Yorumla
+1 yılHiç nişanlanmadım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkezin kendi hayatı kendi kararı
00 YorumlaOlmamalı.
00 Yorumla
+1 yılolmamalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Evetttt
00 Yorumla
+1 yılSevgiliyken olmalıydı geç bile kalınmış
00 Yorumla
+1 yılOlmamalı
00 Yorumla
+1 yılHayır olmamalı
00 YorumlaDaha evvelinde de oldu sen yapma ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Olmamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnişanlıllık sadece evlilik vadi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmali tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir
31 Yorumla- +1 yıl
Dimiiii
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır sacmalama baskasiyla yapmam lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmamalı
10 Yorumla
+1 yılAsla olmaz
00 YorumlaOlmamalı
00 Yorumla