Cinsel Yaşam Seks evlilikte önemli mi? bjkkk124567 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar sorun biraz saçma oldu düzeltiyorum Ne sıklıkla yapılmalı Seks evlilikte önemli mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
trahison Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kesinlikle önemli, birçok evlilik bu yüzden bitiyor 4 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her istediğinde yapmalı bunun sıklığı zamanı yok ne zaman müsait olursun ne zaman istekli olursun ne zaman rahat olursun her an yaparsın 0 0 Yorumla
Doruk_kk Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Abla 30 yaşına gelmişsin bence tecrübeli olarak senin söylemen lazım 😄😄 0 6 Yorumla bjkkk124567 1 yıl Soru sormak için sordum😁 Yorumla Doruk_kk 1 yıl Hımmm peki senin için önemli mi evlilikte senden küçğüm ya beni bilgilendir ilerde sıkıntı yaşamim 😄 Yorumla bjkkk124567 1 yıl Heralde yani evlenince olmalı Yorumla Doruk_kk 1 yıl Bu sözün her zaman aklıma gelicek 😙 Yorumla bjkkk124567 1 yıl Aslında sorum saçma oldu Ne sıklıkla yaparsınız demek gerekirdi Yorumla Doruk_kk 1 yıl Bilmem daha önce hiç yapmadım ama sen yaptıysan ne sıklıkla yapıyorsun merak ederim 😃 Yorumla
Ork0045 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Tamamen ortak karar yani istekler ortak zamanda buluşunca olur 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmazsa olmazlardan ama seks yaşanmayıncada evlilikler mutsuz 0 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet olmazsa neden evlendi ozaman ki zorlami 0 0 Yorumla
MastrClass Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet önemli dir yani o yoksa evliliğin bir anlamı yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Buradaki mallar evet çok önemli falan derler ama. Seks evliliğe en uzak şeydir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl ne münasebet ya evlilk ve seks nasıl yanyana gelebilr asfasfsa 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sağlıklı bireylerin haftada 3 , bilemedin en az 2 kez yapması lazım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1 kere yapıyorsa aldatıyordur hiç yapmıyorsa sevmiyordur Yorumla
Emrew_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Önemli tabi seks olmasa evliliğin yarışı yok demektir 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Karşılıklı sevgi saygı aşk ve seks 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olmazsa olmazdir 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Çok önemli... Yüzde 70. 0 0 Yorumla
Memur34 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 87% 1 yıl Bekarlar bilmez 🤣 0 1 Yorumla Memur34 1 yıl Her gün😁 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet önemli olmazsa zaten boşanma oluyir 0 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Benim için önemli değil 0 5 Yorumla MastrClass 1 yıl Peki niye önemli değil ama sevgilik dönemde önemli dersiniz ama Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl @MastrClass cinsellikten önemli şeyler var karakter haberin vardır belki ne demek olduğu Yorumla MastrClass 1 yıl Bilmiyorum evet tabii karakteride önemlidir ama evlilikte önemli buluyorum.. Fakat evlilik dışı cinsellik karşıyım bu yüzden ben yapmadım evlilikte olması gerekir Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl @MastrClass bende yapmadım yani yapmayan kişiler de var Yorumla MastrClass 1 yıl Evet yapmayanlar olduğun biliyorum da denk gelmiyor yani senin hayatını girecekte bakir olmasini istermisin ya da fark etmez mi Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet önemli bence 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çoook önemli 0 0 Yorumla
UmutYU Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. evli misin 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Önemli tabi ki 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. önemli 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. elbette önemli 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabiki önemli 0 0 Yorumla
fearlessfighter09 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Evet 0 2 Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Haftada en az 3 mümkünse 5 falan olmalı bence Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Sen ne sıklıkla yapıyosun ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kesinlikle önemli, birçok evlilik bu yüzden bitiyor
Her istediğinde yapmalı bunun sıklığı zamanı yok ne zaman müsait olursun ne zaman istekli olursun ne zaman rahat olursun her an yaparsın
Abla 30 yaşına gelmişsin bence tecrübeli olarak senin söylemen lazım 😄😄
Soru sormak için sordum😁
Hımmm peki senin için önemli mi evlilikte senden küçğüm ya beni bilgilendir ilerde sıkıntı yaşamim 😄
Heralde yani evlenince olmalı
Bu sözün her zaman aklıma gelicek 😙
Aslında sorum saçma oldu Ne sıklıkla yaparsınız demek gerekirdi
Bilmem daha önce hiç yapmadım ama sen yaptıysan ne sıklıkla yapıyorsun merak ederim 😃
Tamamen ortak karar yani istekler ortak zamanda buluşunca olur
Olmazsa olmazlardan ama seks yaşanmayıncada evlilikler mutsuz
Evet olmazsa neden evlendi ozaman ki zorlami
Evet önemli dir yani o yoksa evliliğin bir anlamı yok
Buradaki mallar evet çok önemli falan derler ama. Seks evliliğe en uzak şeydir
ne münasebet ya evlilk ve seks nasıl yanyana gelebilr asfasfsa
sağlıklı bireylerin haftada 3 , bilemedin en az 2 kez yapması lazım
1 kere yapıyorsa aldatıyordur hiç yapmıyorsa sevmiyordur
Önemli tabi seks olmasa evliliğin yarışı yok demektir
Karşılıklı sevgi saygı aşk ve seks
Olmazsa olmazdir
Önce evlenelim gerisi kolay
Çok önemli... Yüzde 70.
Bekarlar bilmez 🤣
Her gün😁
Evet önemli olmazsa zaten boşanma oluyir
Benim için önemli değil
Peki niye önemli değil ama sevgilik dönemde önemli dersiniz ama
@MastrClass cinsellikten önemli şeyler var karakter haberin vardır belki ne demek olduğu
Bilmiyorum evet tabii karakteride önemlidir ama evlilikte önemli buluyorum.. Fakat evlilik dışı cinsellik karşıyım bu yüzden ben yapmadım evlilikte olması gerekir
@MastrClass bende yapmadım yani yapmayan kişiler de var
Evet yapmayanlar olduğun biliyorum da denk gelmiyor yani senin hayatını girecekte bakir olmasini istermisin ya da fark etmez mi
Evet önemli bence
Hergun olmamali
Kesinlikle
Anlamadım
Tabii ki
Çoook önemli
Bi zahmet
evli misin
Önemli tabi ki
önemli
elbette önemli
En önemli şey