8 aydır evliyim. Sebebi bir şeyleri tam kavrayamamış olmam mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zamanla duzelecelek birsey fakat eşinin kendisini geliştirmesi lazim ozellikle daha uzun süre bosalmadan sevisebilmeli ayrıca bosalsabile ereksiyonu devam ettrip 2. yi yapmasi lazim bu arada ön sevisme uzun olmalı ve senin zevk noktalarıni kesfetmesi icin onu yönlendirmelisin
023 Yorumla
Soran+1 yılOn sevisme uzun oluyor
Yarim saat oral de yapabiliyor bana.
Ben ona orali daha kisa sure yapiyorum belki 5 dk falan.
Sonra orta hizda gitgel yapiyor 20 dk yapabilir onu da en az.
Sonra hizlaniyor ve hizlandigi an olay bitiyor hemen bosalasi geliyor. Ben de o en hizli gitgeli yasamak istiyorum 5-10 dk
Soran+1 yılVajinal birlesmede orgazm olmuyorum. 2. Postada tekrar penisinin kalkmasi icin 1-1.5 saat gecmesi gerekiyor yani 2. Yi hic yapmiyoruz
- +1 yıl
Vajinal birlesmede orgazm olmuyorsan bu büyük bir sorun ayrıca 2. Yi hiç yapmamanizda çok kötü yeni evlisiniz sizin şu an gecede 2 3 defa yapmaniz gerekir bence eşinin mutlaka kendini toparlamasi lazim ve sana odaklanması gerekiyor sevisme esnasinda seni vajinal birlesmeye iyice hazırlamalı ve o bir defa bosaliyorsa bu surede senin üst üste orgazm olmanı sağlamalı
Soran+1 yılOnden yarim saat oral yapiyo bosaltiyo beni. Evlililigimizin ilk aylari ereksiyon problemi vardi sonra kendiliginden duzeldi. Belki seneler icin ikinci posta sorunumuz da cozulur bilemiyorum :(
Soran+1 yılOralle 1 defa
Soran+1 yılpek duzenli degil bizim siklik. Cunku kendisiyle evlendigimden beri mantar enfeksiyonu yasiyorum sanirim vajinamin degisen florasi sebebi ile. Yoksa temiz bi adam. Bir de 25 gunde bir regl oluyorum yani reglimin bitişinden 18-20 gun sonra tekrar regli olmus oluyorum.
- +1 yıl
Mantar enfeksiyonu yasman evet belii biraz etkiler ama 18 20 günde yeni evli ciflerin 10 gün seks yapmasi gerekir ayrica 2 defa yapabilmesi lazim esinin libidosunu bence con düşuk ben 18 senelik evliyim 2 günde bir mutlaka seks yapmam lazim yoksa fena oluyorum eşine takviye kullanmasini söyle ereksiyon problemi çözülür
Soran+1 yılBi saglik sorunu engeli cikmadiginda 2 gunde bir yapmis oluyoruz zaten sanırım
Soran+1 yılGecen jartiyerli fotimi cektirdim telefonuna. Hemen silmis goren olur birinin eline gecer diye
Soran+1 yılYapacak bir sey yok boyle kabullendim. En azindan dusuk libido aldatma hatalarinin onune gecer 😂
Soran+1 yılSen aldattin mi hic
Soran+1 yılSasirtmadi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki eşin seni yeteri kadar tatmin etmiyor gadası
00 Yorumla
+1 yılsebebi iktidarsız yetersiz kocandır heleki bakireysen ve ilk kocan bozduysa sorunun onda olduğunu kavrayamaman normal
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun sure ve hizli hizli yapsin istiyorum. Hizlandiginda3 dkde bosaliyor. Orta hizda uzun sure yapiyor ama ben o hizda bosalamiyorum bosalan kadinlar da vardir slow hizda. Bende yok. Evet bakireydim. Oralde bosaliyorum ama
- +1 yıl
kocan yetersiz
Bir seyler yanlis degil. Dogru seksi bulamamis olmanizdan kaynakli birbirinizi daha fazla kesfetmelisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil kesfedecegiz zamanla ve fantezi deneyerek mi
Soran+1 yılOral yaptiginda orgazm oluyorum ama birlsmede olmuyor. Onda da pozisyon değişerek deniyorum yine olmuyor. Belki cok uzun sure gitgel yapsa gelcem aama yapmiyor cok uzun. Ya da uzun mu bilmiyorum uzun surdugunde yavas git gel yapiyor. Ama ben hem uzun sursun hem de hizli gitgel yapsin istiyorum bu iki kombinasyon bi arada olmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden eşinden zevk almıyorsun sen bişileri kavramamış olabilirsin belki ama eşin de bişileri noksan yapıyor olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılBir şeyleri eşin tam kavrayamamış bence. Yeteri kadar zevk veremiyor sana demekki
06 Yorumla
Soran+1 yılBen hizli yapsin ve uzun sursun istiyorum. O orta hizda yapiyor. Hizli yaptiginda hemen bosaliyor cunku.
- +1 yıl
Bir kez boşaldıysa ikincide devam etmesi lazım daha uzun sürer
Soran+1 yılİkinciye kalkmasi icin 1- 1.5 saat gecmesi gerekiyor
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişiyor demekki. Ben boşalsam da inmiyor hafif yumuşuyor birkaç dakika öpüp oksayinca yine sertleşiyor
Soran+1 yılHerkesin biyolojisi ve hormonlari ayni olmayabiliyor. Onu da boyle kabul ediyorum
- +1 yıl
Yani öyle tabiki de yapacak bişey yok onun haricinde. Her türlü mutlu ediyor yorumlarından anladığım kadarıyla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılaranızda ten uyumu yok. evliliğin başında birbirinize bu kadar soğuk olmanız büyük sıkıntı
05 Yorumla
Soran+1 yılO cok memnun. Soğuk degiliz yani. Oral yaptiginda oluyorum birlesmede olmuyorum
- +1 yıl
ten uyumu illa iki tarafta da olmayınca ortaya çıkmaz. sonuçta ten uyumunuz yok ve arzulamıyorsun onu işte 😄
- +1 yıl
aldatıyor musun adamı ya da kafanda başka biri mi var, aklını kurcalayan odaklanmanı engelleyen biri mi var
Soran+1 yılYoo kocami cok seviyorum. Sanirim sorun su olabilir. Uzun sure git gel yapmasini istememin yaninda bir de hizli yapsin istiyorum bunu. Hizlandiginda bosaliyor. Orta hizda uzun sure yapiyo ama ben galiba hizli olsa bosalicakmisim gibi geliyor
- +1 yıl
ortamı hazırlayın biraz önsevişmeye daha fazla detay katın, düzelir zamanla bence eğer anlattığın gibiyse.
yatakta iletişim problemi var gibi daha çok😄
Aranizda cinsel bag yok
Belki biseyler deneyebilirsiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılNe deneyebiliriz fantezi mi
Soran+1 yılTum bunlari yapiyoruz sevgi ve askta sorun yok cilvede sorun yok. Birlesmede sorun vae
Sebebi senin değil, eşinin birşeyleri tam kavrayamamış olması anlaşılan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon bende severim ama cinsellik daha bi baska ne kadar eşimin performans kötü olsada
01 Yorumla
Soran+1 yılEsin pasif mi takiliyor? Sen mi efor harcıyorsun
Aslında tam tersi olmasi gerekiyor iliski anında hic yokda 2 defa bosalmaniz gerekiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşte bu evli kadınlara bayılıyorum diyorym millet küfür ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım evlilik ve monotonluktan kaynaklı bende de öyle oluyor
15 Yorumla
Soran+1 yılMonotonluk olmasi icin ilk basta orgazm olup sonradan olmamam gerekirdi ama hic olmadim vajinal orgazm
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ben 8 yıl gibi algılamisim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki de eşin sana zevk vermeyi bilmiyor. Gerçek bir erkeğin altında kadınlığını sonuna kadar hissedersin çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun sure seri şekilde sert gitis çıkışlar yapması gerekir
014 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda geİndin heralde
Soran+1 yılGezindin*
Cevap sahibi+1 yılHayir huyum degildir hissettiğimi olmasi gerekeni dusuncemi yazdim
Soran+1 yılAynen oyle
Cevap sahibi+1 yılDik durmalı sık vurmali kolay erekte olmali kolayca bosalmamali pozisyon çeşitliliği olmali
Soran+1 yılEvlililigimizin ilk aylari ereksiyon problemi vardi sonra kendiliginden duzeldi. Belki seneler icinde hizli seks yapma ve ikinci posta sorunumuz da cozulur bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNasil ya ikinci posta sorunu ne olmuyor mu ikinci posta hizli seks yapmadan tat alamazsin
Soran+1 yıl1.5 saat beklersek ikinci posta olabilir. Hic yapmiyoruz
Cevap sahibi+1 yılYanlis anlama beni lütfen fakat çoğu zaman ikinci posta icinden cikmadan tekrar icinde devam edip kalkıp devam etmeli oyle dinlenmeli
Soran+1 yılEreksiyon problemini daha yeni olur hale getirdik yapma nolur 😂
Cevap sahibi+1 yıl3. Postada dinlenebilir sanirim hayal bu senin icin
Soran+1 yılCok istekli erkekler de sikinti. Gorundugu uzere sekil a, hatunlari ayartmaya calisma ve aldatma egiliminde daha kolay bulunabiliyorlar
Cevap sahibi+1 yılCok istek değil de yasandiginda hakkini vermeli insan değmeli hissettirebilmeli ayartma değil senin söylediklerine göre cevaplar sadece hic tatmadigina eminim cikarmadan 2
Cevap sahibi+1 yılYanlis mi düşünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. artık mastı bırakıp daha çok seks yapıp öyle zevk almaya çalışmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye senin gibisi bana gelmiyor.. isteksiz bir eşle beraberim
00 Yorumla
+1 yılKendine yetiyorsan gerisi önemli değil dm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin beceriksizligi
00 Yorumla Normal bir şey eşinden bikmissin demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa da yetersiz his ediyorsundur
02 Yorumla
Soran+1 yılBen mi?
- +1 yıl
Eşini yetersiz his ediyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinal orgazma alışkın değilsin zamanla alışırsın
025 Yorumla
Soran+1 yılUmarım :) bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılPozisyonlarınızı ona göre ayarlayın alışmana yardımcı olur
Soran+1 yılCesitli pozisyonlar deniyorum olmuyor. 1 seneye tamamlayalim
Bakalim olacak ki
Cevap sahibi+1 yılDoğru pozisyon olmadıkça yıllarda geçse değişmez. Kovboy en uygun yöntem olabilir penis yeterli uzunlukta ise g noktasına ulaşacaktır ayrıca sürtünme de boşalmana destek olur
Soran+1 yılKovboya bakayim neymis ya da sen tarif et ben bulamazsam. Oral yaptiginda zaten orgazm oluyorum. Ben vajinal orgazm olmak istiyorum. Aslinda hizli yapsa gelecem gibi geliyo ama
Hizli yaptiginda bosaliyor o. Orta hizda daha uzun sure dayanabiliyor
Cevap sahibi+1 yılKovboy senin üstte olduğun pozisyon ters de durabilirsin. Yani yüzüne veya ayaklarına dönebilirsin. Oral da vajinal orgazm değil sonuçta klitorisin uyarıldığı için orgazm oluyorsun. Vajinal orgazm tamamen penisi içinde hissetmenle alakalı
Soran+1 yılVajinal estetik oldum acaba ondan mi olamiyorum. İc dudaklari kisalttim. Kovboyda ben mi zipliyim o mu
Cevap sahibi+1 yılZıplama o içinde gidip gelirken sen sürtün ancak sürtünmeye odaklanma
Soran+1 yılBen surtuneyim
İleri geri yapayim o da ayni esnada gitgel yapsin oyle mi? Kac dk yapabilirsin bu pozisyonu? Esim hizli yapsa kisa suruyor. Yoruluyor ve hizlandiginda bosaliyor. En hizli hizi hayal et. Onu 1 dk falan yapabiliyor nefes nefese kaliyor yasi 28. Ama orta veya yavas hizda 20 dk de yapabilir. İste o hizli hiz var ya onu 5 dk yapsin istiyorum cok mu zor
Cevap sahibi+1 yılEvet sen sürtüneceksin oda girip çıkacak. Zor değil 1 dk çok kısa o sürede boşalamazsın. 10-15 dk sürmeli
Soran+1 yılEn hizli gitgelde mi 10-15 dk surmeli? Spor yapan biri olmalı
Cevap sahibi+1 yılSporla alakası yok ben spor yapmıyorum mesela
Soran+1 yılGec bosalma icin erkeklerdeki tedavi nedir bir de oyle deneyelim
Cevap sahibi+1 yılGeciktirici sprey ile deneyin ilk olmazsa doktora gidersiniz
Soran+1 yılEvli misin? Kac farkli kisiyle iliskin oldu 28 inde erken bosalman var miydi duzenli iliskiyle duzeldi mi
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim gençken erken boşalıyordum 25li yaşlardan sonra öğrendim düzenli ilişki ile alakası yok seks zeka işidir kendimi tutmayı öğrenmeli
Cevap sahibi+1 yılKendini*
Soran+1 yılBen üzerinde zipladigimda beni durduruyo bosalmak üzere oldugunu hissedip. :( su anda kac yasindasin ve kac kez iliski yasamissindir
Cevap sahibi+1 yıl33 yaşındayım sayı hatırlamayacağım kadar oldu
Soran+1 yılEsimin 8 farkli kisiyle olmus. Yani herbiriyle kimbilir kacar iliski bilemiyorum onu. Yine de tecrübe kazanmak icin bana gore asiri bir sayi
Cevap sahibi+1 yılTekrar etmekle ilgisi yok bence olay zihinde bitiyor
Soran+1 yılBakalim zaman ne gostereck
Cevap sahibi+1 yılKısa zamanda düzelir umarım 👋
Soran+1 yılUmarim 👋🏻
Cevap sahibi+1 yıl👍🙌
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlışkanlık yoksa sebep onun yetersizliği değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılAliskanlik varsa diyecektin sanirim
Cevap sahibi+1 yılAynen anladın ama
+1 yılEşinle yeterince bağ kuramıyor olabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil kuracagim
Soran+1 yılOral yaptiginda geliyorum birlesmede gelmiyorum
- +1 yıl
Açıkcası birleşmede gelene bende cok az rastladım hatta kadınların orgazm olmasının en kolay yolu oral gibi geliyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış evlilik
10 Yorumla
+1 yılYetersiz eş.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEsin galiba acemi
00 Yorumla
+1 yılGelsen bana seni yerim ayak üstünde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlık
00 Yorumla evet öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen odak sorunu yaşıyorsun
024 Yorumla
Soran+1 yılDogru teşhis bence. Ne yapmaliyim
Cevap sahibi+1 yılKendi kendine yaparken hayal kuruyor musun
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılNeyi hayal ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılSana o hayal özgürlük zevk veriyor
Soran+1 yılO anda ne izliyosam o videoda ben varmisim
Gibi hayal ediyorum. Esim bana oral yaparken de hayal ettigim anlarda bosaliyorum sadece. Ama hayal edemiyorum her zaman. Ya da ne hayal edecegimi bilmiyorum. Mesela ben uyurken gelip oral yapmasi hayali hosuma gidiyo onu hayal ettigimde o sira oral yapiyosa bosaliyorum ama seksle ilgili bi hayalim yok henuz kesfetmedim
Cevap sahibi+1 yılSen kendini rahatlıkla yönlendirebilirsin
Soran+1 yılOral hosuma gidiyo hayal de ettiriyo ama gir cik olayi bana cazip gelmiyor p*rno bile gelmiyo cazip
Cevap sahibi+1 yılFarklı düşünceler seni etkiliyor
Cevap sahibi+1 yılKendini keşfedebilirsin
Soran+1 yılZamanla mi nasil kesfetcm yav 😂
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşabilir miyiz
Soran+1 yılBiraz burdan sonra belki biraz ordan
Cevap sahibi+1 yılOradan olursa iyi olur çok vaktim yok yatacağım
Cevap sahibi+1 yılGelecek misin
Cevap sahibi+1 yılUlu orta her şeyi yazmak istemiyorum kaldırılıyor
Soran+1 yılGörün
Cevap sahibi+1 yılBurada mısın çıkayım gizliden
Soran+1 yılSu anda burdayim
Da bu kadar gizli sakli yasamak nedir hayati 😂 birileri mi okuyo profillerini. Yazistigin hatunlar mi
Cevap sahibi+1 yılSen de gizlisin yazıştığın erkekler mi okuyor
Soran+1 yılSoruma soruyla cevap vermemelisin
Ben vereyim cevabimi. Ayda 1 girip sorumu sorup ortadan kaybolurum tarzim bu
Cevap sahibi+1 yılNeden kayboluyorsun ve neden ayda 1
Soran+1 yılTabii farazi soyledim ama kastettigim sey sadece soru sormaya girdigim
Cevap sahibi+1 yılAnladım o zaman takip isteği atmam yazmam diyorsun yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılKitu ga guzel olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden değildir
00 Yorumla
+1 yılCoool iyi :)
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kendi kendimi tatmin etmek, eşimin beni tatmin etmesinden daha çok keyif veriyor. Normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler