Sabahları işe geç kalıyoruz o zaman bile istiyor akşam yorgunum istiyor hayır dediğim zaman yok gibi bir şey yeni evliyiz 3 ay oldu tartışmalarımız ufak küslüklerimiz bile sevişmeyle bitiyor ben de böyle olunca acaba biraz hayır demeli miyim diye düşünüyorum yanlış mı yapıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Eğerki istemiyorsan ve bu durum sana iyi gelmiyorsa tabiki hayır demelisin ama bunu onu kıracak şekilde değil nazikçe söylemelisin ya da bu durumun hoşuna gitmediğini de onunla konuşmalısın bu gayet normal bir şey benim görüşüm daha yeni evlisiniz bence normal ama tabiki karşılıklı istek olmalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ay
Eşini tatmin etmek istemen seni değersizleştirmez,
ama her istediğinde mecbur hissedersen bu dengeyi bozar. 🤍
Senin de sınırların, isteğin ve yorgunluğun önemli.
“Hayır” dediğinde bunu kabul etmesi gerekir,
çünkü cinsellik keyif için yaşanır, zorunluluk için değil. ✨
Unutma, değer görmek için sürekli vermek değil,
karşılıklı uyum önemlidir. 🌸00 Yorumla
Birlikte konuşabilirsiniz ama ilk zamanlar istemesi normal seni istemesi seni değersizleştirmez burdakilerin yorumuna bakma sevgililik gibi olmaz evlilik ama eşin sana güzel davranıyorsa önemli olan o zamanla rayına oturır bu kadar yapamaz zaten
02 Yorumla
Soran8 ayYapmasın demiyorum ki ben zaten her istediğimi yapıyor düşüncesine girer mi diye
Gizli Üye(25-29)8 aySenin de canın istiyorsa ne ala niye hayır diyesin. Ama senin istemediğin zamanlarda kendini mecbur hissedip yapıyorsan öyle zamanlarda hayır de tabiki. Onun dışında bence bulunmaz nimet kavgalarınızın bile bunla bitmesi aranızdaki tutku ve çekimin ne kadar güçlü olduğunu gösterir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 8 ayhayır değersizleştirmez
00 Yorumla Aslında evlilik sadece cinsellik değil fakat konu o olduğundan yorum yapayım...
Bu sizin aranızda fakat bir şeyleri istemiyorsanız açıkça belirtmeniz gerekir.. ve karşı tarafında bunu saygıyla karşılaması gerekir. .. denge yoksa ileride sıkıntı yaşayabilirsiniz.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
8 ayTutku güzel ama sınır koymak da çekiciliğin bir parçası. Bazen ‘hayır’ demek, ilişkinin dengesini güçlendirir.. yani her zaman verme... çabuk sıkılır
04 Yorumla
Soran8 ayHemen tama demiyorum da hadi gel gel diyip duruyor gidiyorum sonra
- 8 ay
Zevk aliyormusun yoksa numarami yapiyorsun
Soran8 ayNumara yaptığında oluyor zevk aldığımda
- 8 ay
Vovvv
Senin gerçekten zevk aldığın biri olmak nasıl olurdu acaba… Sadece düşüncesi bile oyunu bozar. Bu konu hakkında vaktin oldugunda, daha detaylı konuşmak ve küçük bir beyin fırtınası yapmak istersen yazblrsn
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayNeden sadece onun istekleri ön planda ve yerine getirilme zorunluluğu var.
13 Yorumla
Soran8 ayZorunluluk değil ben geri çevirmek istemiyorum o da benim hoşuma gitsin diye de uğraşıyor uğraşmadığı da oluyor ama
- 8 ay
Sana haksızlık oluyor
- 8 ay
Sen sadece seks objesi misin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 aybence normal istemesi , biraz sabırlı ol ateşi düşecektir mutlaka , bu seni değersiz yapmaz aksine eşinin gözünde daha kıymetli yapar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
8 aySen eşim olsan seni el üstünde tutarım hergün çiçeklerle çikolatalarla gelirim eve
03 Yorumla
Soran8 ayİşte sevgiliyken bunlar daha çoktu ama insan evlenince fazla harcama yapmak istemiyor kocamdan da hergün beklemiyorum tabii de arada olabilir geçen hafta almıştı uzun zaman sonra
- 8 ay
Ah ah sen eşim ol sabah akşam hediye üstüne hediye ilgi üstüne ilgi
- 8 ay
Nerede yaşıyorsun
8 ayHayır sen eşini tatmin etmek için zaten evlendin
06 Yorumla
Soran8 ayYo
- 8 ay
Yo diye bir şey yok eşin gitse dese ki eşim benimle birlikte olmuyor geceleri benimle yatmıyor dese tek celse de boşanırsın
Soran8 ayEe yani
- 8 ay
Sen eşini tatmin etmek zorundasın
Soran8 ayBu hergün olan bir şey değil bizde makine değiliz
- 8 ay
Yapmak zorundasın araya mesafe çok girmemelidir
Eşin sadece kendini düşünen biri. Anlayışsız bir öküz maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 aysen zevk alıp orgazm olmuyorsan eğer bu sekslerde amelesin canısı
00 Yorumla
8 ayeğer sen isteksiz ve zevk almıyor isen evet seni ors gibi yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
8 ayhayır deme ya daha yenisiniz :D işe geç kaldığınızda sorun yaratnmazlar size :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
8 ayDeğersizleştirmez yavrum niye değiştirsin bişey olmaz
00 Yorumla
8 ayÇok fazla önüne ttatlı koyarsan çbuk sıkılır az ara verin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayYa keyifler yerindeyse ne gerek var durduk yere duzeni ve mutluluğunuzun içine etmeye kavga sorun yaratmayı çok mu seviyorsunuz
00 Yorumla
8 aySanki bir yere kaçacaksın izinli günde geceden sabaha Kadar sevişip seks yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayİlişkide senide rahatlatıyor da sıkıntı yok ama o rahatlatıp sen rahatlamıyorsan insan düşünür kullanıyor mu diye
02 Yorumla
Soran8 ayBazen rahatlıyorum bazen olmuyor
Cevap sahibi8 ayLibidon yüksek mi peki
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. guzel ama bazen sana ara vermeli
02 Yorumla
Soran8 ayNasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayHyir ama sende zevknlmiyorsan orasi ayri olacktir.
00 Yorumla
8 ayGayet normal istemesi
00 Yorumla
8 ayBence hayır deme hayır desen gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır deme biraz geciktirmeli yap
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayOf evlenmişsin işte harbiden tadını çıkar
211 Yorumla
Cevap sahibi8 ay@Zagros_ maalesef keşke evlensem eşim ne isterse yaparım
Cevap sahibi8 ay@Zagros_ sevdiğim biri var onun için çabalıyorum ama bir noktadan sonra diyorum ki bende insanım sürekli çabalamak karşılık olmadan insanı çok yoruyor
Cevap sahibi8 ay@Zagros_ biliyorum gidip annesinden onu isticem evlensin benimle
Cevap sahibi8 ay@Zagros_ yok gidip annesinden isteyeceğim annanesine karşı gelemez evlencek benimle
Cevap sahibi8 ay@Zagros_ anneannesinin gözüne girim gör o zaman zorlama var mı yok mu gelini gibi davranıyım
Cevap sahibi8 ay@Zagros_ anneannesini çok seviyor beni de o kadın gelini gibi görse evlendirse bizi karşı gelmez evlenir bir yastıkta kocarız
Gizli Üye(25-29)8 aySende istiyormusun o her. İstediginde
02 Yorumla
Soran8 ayHer zaman değil
Cevap sahibi8 ayYa yapın gençlik gidince çok ararsın bu günleri
valla midem bulandı
316 Yorumla
Soran8 ayNiye
- 8 ay
Sürekli sabah akşam karşı taraf istiyor diye beraber olmak insanı nesneleştirir. Cinselliği de genel olarak basitleştirir. Ayrıca ben biriyle kavga ederken karşı taraftan aşırı tiksinirim. 1 kere bile suratını ekşitip laf söylese o an kaçmaya yer ararım. Sesine dahu tahammül edemem. Sen bir de her kavgada ilişkiye giriyormuşsun bana göre çok iğrenç bir şey.
Soran8 aySevdiğin insanın nedime tahammül edemiyorsun ben tartışınca konuşup çözmek isterim yani bu kadar tahammülsüzlük sizi bir ilişkide yıkıcı insan yapar
- 8 ay
İnsanın öfkeli anındaki itici mimikleri, ses tonlaması, kullandığı kelimeler, (hele olgun olmayan biriyse) sırf haklı çıkmak için geçmişi kurcalıyorsa, beni alakasız konularda suçlamaya falan çalışıyorsa, kendi hatalarını kabul etmeyip sürekli benim yaptıklarımı çarptırarak anlatıyorsa ister istemez midem bulanıyor. Bir insanın bana kendini sevdire bilmesi için güzel olması gerekiyor. Aksi halde tiksiniyorum kim olursa olsun.
- 8 ay
, Özür dileyerek araya giriyorum... yorumlarınızı okudum, ikinizde haklısınız... fakat evliliklerde asktan ziyade mecburiyet var, hanfendi o konuda sadece tevazu gosteriyor... evli olan bilir sadece...
- 8 ay
Akrep misin😄evli degilsen tabi dersin
- 8 ay
😀 tam bir lider
- 8 ay
Enistemiz yandi desene
- 8 ay
Senin enerjinle başa çıkmak kolay değil belli ki 😄 merak ettim, en çok hangi huyun yüzünden peşinden koşturuyor?
- 8 ay
Hahaha saf ve masum ha 😄 Merak ettim şimdi, bu saf hâlinin arkasında neler saklıyorsun acaba ☺️
- 8 ay
Aa öyle mi 😄 gizemli tarafını da görmek lazım demek ki☺️
8 ayUlan biz de tam tersini yaşıyoruz 😆😆
03 Yorumla
Soran8 ayNasıl
- 8 ay
Gel anlatayım
- 8 ay
Yaz
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Aksine değerli eder
02 Yorumla
Soran8 ayÖyle mi
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır elbette
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Formülü uyguladığın sürece hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 ayyoo iyi olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 aybiraz naz yap
00 Yorumla
8 ayÖn sevisme olmadan mı yapıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayHer gün mü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 aytadını çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayAynen devam knk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySen zevk almıyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sen peki?
00 YorumlaBence böyle devam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayHayiretmez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem